Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Italia a Zandvoort

D.liven
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Italia a Zandvoort, זה שם האירוע.

מדובר במפגש של חובבי איטלקיות, על מסלול המירוצים ההולנדי.

לשמחתנו, היום, לראשונה מזה זמן רב, זכינו ליום שטוף שמש. מבחר המכוניות המוצגות מדהים. החל בפיאט אונו, דרך כל אלפא ולנצ'יה אפשרית, עובר דרך אוסף מדהים של פרארי (לרבות דינו ו-F40) ולקינוח, כמה מכוניות פורמולה 1 היסטוריות.

חזרתי הביתה תשוש ומרוצה ובשבילכם כמה תמונות (מאוחר יותר אשתדל אוסיף תמונות מהטלפון שלי).

ארתור, בחור הולנדי חביב (אני מאמין שיש מי שזוכר משרשור ישן בעניין סיטרואן וכן בעניין חגיגת עצמאות ישראל בשנה שעברה) , יעלה בהמשך מבחר מהתמונות שהוא צילם.

תיהנו !!!

IMG_3683.jpg

IMG_3641.jpg

IMG_3642.jpg

IMG_3643.jpg

IMG_3644.jpg

IMG_3645.jpg

IMG_3646.jpg

IMG_3647.jpg

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

ה-4C קטנה, נמוכה. מדהימה. הרבה יותר טוב מבתמונות. תחשוב עליה כל לוטוס אליז עם סטייל איטלקי. :)

היום ראיתי אותה בפעם השניה (הפעם הראשונה היתה בג'נבה). אחרי שחלף ההלם של הפנסים הקדמיים (בחילה קטנה שתקפה אותי בג'נבה :lol: ) היא נראית פשוט יפיפיה. קימורים וקווים פשוט מדהימים. עכשיו רק נותר לראות איך משיגים נסיעת מבחן :lol:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לא מוכן לקבל את התמונות האלא בלי תמונה אחת לרפואה של לנציה סטרטוס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

SZ, לנצ'יה היינה, F40, 4C, מזראטי ברקטה - מישהו שם עבר על כל החלק האיטלקי ברשימת מכונות החלומות שלי כנראה!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...