Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מטיול באוקראינה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על השיתוף והתמונות. מסתבר שרק בישראל משווקים את האסטרה עם המערכת הנחותה ביותר שיש להם, CD300. אפילו באוקראינה הם מקבלים את המתקדם יותר:

attachment.php?attachmentid=344902&d=1372773260

עריכה: וגם מושבים מחוממים...

פורסם

מושבים מחוממים טיפה יותר קריטיים שם מאשר פה, אתה לא חושב? :-D

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שנה שעברה אני הייתי בדרום מערב אוקראינה , קרוב לגבול עם רומניה ואני חייב לציין שצורת הנהיגה שלהם פשוט מזעזעת, האזור שהיתי בו כלל ערים קטנות ורוב הנסיעות היו בין הערים הקטנות האלו על כבישים הרריים דו סיטרים והדבר שלא הבנתי זה למה הם כולם שם נוהגים נהיגה שבארץ ובכל מדינה אחרת נחשבת ל"ספורטיבית" , הם פשוט טסים שם וזה בכלל לא קשור לסיבה אם הם ממהרים או לא, כל נסיעה בשבילי הייתה סיוט וכל פניה התפללתי שלא יהיה בור באמצע והגלגלים לא יעופו :lol: .

עוד דבר כשהייתי נכנס לאוטו וחוגר היו צוחקים עליי (החגורה שמה נועדה רק לדבר אחד , שהשוטר, אם יעצור, לא ייתן דו"ח).

פורסם

מעניין בהחלט. נראה שיש מקומות שם שהזמן קפא בהם (כמו קובה, ששם הזמן קפא כולו ולנצח), ויש מקומות ששם נראים רכבים מודרניים ממש.

תודה על השיתוף.

(זה מזכיר גם לכמה מאיתנו, שיש להם שורשים אוקראינים היכנשהו...:roll:)

alfa 156 2.5.

פורסם

לגבי צורת הנהיגה-ובכן, אצלם נהיגה סטנדרטית זו נהיגה ספורטיבית על גבול הטירוף. רכבים שעוברים באדום, קו הפרדה רצוף מבחינתם לא קיים, ושלט מהירות מקסימלית צריך ללכת למיחזור כי חבל על הברזל.

מבחינת הרכבים-ובכן, יש אנשים שם שחיים ברמה שזהה לשלנו. עניין של קירבה לצלחת :roll:

לגבי הסלה-אני ואשתי קנינו כמעט קילו סלה. מה שלא לקחנו בחשבון זה שהטיסה תאחר ב3 שעות, והמזוודות שלנו לא יגיעו עמנו ליעד דרך הקונקשן אלא יתעכבו ב24 שעות עד שינחתו בטיסה אחרת. מיותר לציין שהסלה נזרקה לפח אחרי למעלה מיום ללא קירור :cry:

מה שכן-למדתי שגם בחברות תעופה, מה שזול עולה ביוקר. רכשתי כרטיסים דרך חברת UIA וזו הפעם הראשונה והאחרונה שאני טס איתם. הסלה (ועוד כמה דברים שנשברו בדרך במזוודה :evil: :evil: ) זה מבחינתי שכר הלימוד ששילמתי.

פורסם

עזוב מכוניות לשם שינוי.. איפה התמונות של הנשים? :wink:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תוכן חדש...