Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב פאר לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואי לא ידעתי שייצא בכלל דגם חדש,אני עדיין רואה את הישן.

מצטער.

כמו שספייריאל כתב,אף אחד לא מסתכל על זה.

וכולם יודעים שלא באמת יש לך לקסוס.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני רוצה לחזק את הטענה - לא יזכרו על מה נהגת

לא רק שלא יזכרו ,לא ידעו!

אתה תסתובב עם הצלם שלך בכל מיני חורים והרכב ישמש לשינוע בלבד ממקום למקום בצילומים, תוכל גם לא להצטלם עם הרכב או ליד הרכב.

אם אתה רוצה להצטלם ליד רכב יפה תסע לסוכנות לקסוס בחיפה, יש שם מכוניות ותצטלם עם אחת וזהו, אם זה באמת מה שמעניין אותך

לחתונה אתה לא נכנס כמו לאח הגדול, אתה חונה את הרכב בחניה חשוכה.

אגב גם חבל לקשט את הרכב, הכל שטויות,באמת.

פורסם

לאחר חיפושים רבים מאוד קשה להשיג רכב סבבה לחתונה מחברות ליסינג למיניהן,

נלך על משפחתית רגילה.

תודה לכל העונים והעוזרים.

פורסם

1. מזל טוב!

2. התחת של ה-GS מזכירה מאוד את המאזדה 6 החדשה (ראיתי את ה-GS על הכביש והתמונה עכשיו החזירה אותי לאותה מחשבה)

3. של מי ה-GS שאשתך (ארוסתך?) יושבת בה?

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
1. מזל טוב!

2. התחת של ה-GS מזכירה מאוד את המאזדה 6 החדשה (ראיתי את ה-GS על הכביש והתמונה עכשיו החזירה אותי לאותה מחשבה)

3. של מי ה-GS שאשתך (ארוסתך?) יושבת בה?

של ידיד שהביא לי אותה לנסיע לפני כמה זמן, חבל שלא הצליח להביא לי אותה לחתונה.

פורסם
כמה פעמים צריך לכתוב: הרכב לא מעניין אף אחד, ואף אחד, כולל הכלה, לא יזכור באיזה רכב נסעתם ביום החתונה. אז אני מסכים ש-C1 יהיה צפוף ולא מתאים, אבל כל משפחתית תעשה את העבודה, ואם יש במשפחה מישהו עם רכב יותר מרווח - נסה לגייס את עזרתו.

שיהיה לך ולזוגתך ברור: אף אחד מהאורחים לא שם לב באיזה רכב אתם מגיעים - הרי הם יודעים שזה אינו הרכב שלכם. נסו לגייס מישהו מבני המשפחה שמחזיק ברכב נקי - כל משפחתית תספיק, אם כי ככל שהרכב מרווח הרי זה משובח - ובקש ממנו לנהוג. גם כך תהיו טרודים במיליון דברים אחרים, מומלץ כי ההגה יהיה בידיו של מישהו שיוכל להתרכז בה.

ובסיכום - לאחרונה התפרסמו במדור "הכסף שלי" במדור הכלכלכה של ynet כמה כתבות בנושא. קרא והחכם.

לא שאני מדבר מניסיון חלילה. אינני נשוי וגם לא בדרך להיות כזה (לפחות לא בזמן הקרוב) אבל אני אומר את זה בתור אורח, תאמין לי שאת אף אחד לא מעניין הרכב אחי .

חבל על הכסף של לשכור רכב יוקרה , אני בטוח שעכשיו עם החתונה אתם צריכים את האגורות האלה.

שיהיה לכם במזל טוב ובהצלחה אחד עם השני.

עזוב את הרכב לחתונה, זה מיותר אח שלי :)

כמו שספירל כתב , אין מה להשקיע בזה יותר מידי.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

אני התחתנתי לפני חודש,אני גם מאיזור הקריות.

השכרתי קרייזלר M300 של ביז'ו מהאח הגדול לא השחור יש לו גם בלבן , רכב שמגיע עם נהג+דלק+קישוט

תאמין לי שזה היה שווה מבחינת נוחות ואחריות והמחיר השתלם(דבר איתי בפרטי אם תרצה לדעת על מחיר וטלפון של העסק)

אגב לגבי האינפיניטי באלדן זה מותנה מ 3 ימי השכרה והלאה .

• תוכן חדש...