Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ-גיר עונה 19

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרק מעולה , אגב אני היחיד שלא הבין מה הלאון בהתחלה קשורה ? חשבתי שיסקרו אותה. מעניין דווקא לשמוע את דעתם על רכבים כאלה יותר מאשר רכבים שספק אם אחד מאיתנו בכלל יראה אי פעם .

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פרק מעולה , אגב אני היחיד שלא הבין מה הלאון בהתחלה קשורה ? חשבתי שיסקרו אותה. מעניין דווקא לשמוע את דעתם על רכבים כאלה יותר מאשר רכבים שספק אם אחד מאיתנו בכלל יראה אי פעם .

זו הייתה בדיחה פרטית לכל צופי התוכנית שלא מפספסים שום בדיחה.

בוידאו של "המכונית הגרועה בהיסטוריה" קלארקסון אמר "יש לי וידוי: מעולם לא נהגתי על סיאט. מעניין איך הן...".

.

פורסם

או מצאתי אחד. תמסור בעבודה שילכו ללמוד אנגלית, שיפסיקו להרוס בדיחות (כשיש תירגום מקביל לעברית) ושלכתוב את המילה האנגלית בעברית זה לא תרגום.

ואגב, קח כיסא ותזרוק אותו על האדם שתירגם screw up ללזיין. (בפרסומת של HOT למייק ומולי)

במקרים (הנדירים) שאני כן רואה תוכנית בטלוויזיה, יש כל כך הרבה טעויות בתרגום שאני לפעמים חושב שהם מתרגמים את התמליל בגוגל טרנסלייט.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

קצת מוזר לשמוע שהפאגני החדשה משתמשת בגיר רובוטי, "אידיוטי" כפי שכנה אותו גורו אחד עצבני בפורום אחר, עם קלאץ' בודד ולא ביצירה ה"מופלאה" הקרויה גיר דו מצמדי או DSG ,TCT ועוד כל מיני צרופי אותיות כאלו. ויש גם הסבר שם, אבל מה שחשוב היא ההנחה שאולי מוקדם להספיד אותו, אפילו אם תמצאו אותו היום כמעט רק בפיאט.

פורסם

אם הם היו עושים סיקורים על רכבים "מן השורה" לא היית צופה בתוכנית.

!AWDSOME

פורסם
אם הם היו עושים סיקורים על רכבים "מן השורה" לא היית צופה בתוכנית.

קטע אחד בכל תוכנית על מכונית ריאלית היה תורם לרייטינג, לא מוריד אותו.

כיום, היא כבר לא ממש תוכנית מקצועית, אלא בעיקר תוכנית בידור. זה לא מה שהיה פעם בעידן שלפני קלרקסון. המקצועיות ירדה פלאים, אך רמת הבידור עלתה ובשל זה היא מצליחה כל כך. אני לא אומר לשנות את אופי התוכנית לחלוטין, אבל אפשר לשלב.

פורסם

לגבי כתוביות בעברית אני לא מכיר, אבל אתר מצויין לכתוביות באנגלית לכמעט כל הסדרות הוא addic7ed.

(אני עוד לא יכול לפרסם קישורים :cry:).

יוצאות כתוביות פחות מיום לאחר שידור הפרק והן מצוינות.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

לכל מחפשי הקישורים:

http://www.finalgear.com/

הוא בלוג העוסק בכל תוכניות הרכב ממשפחת ה"גיר" (גם פיפט גיר וטופ גיר אמריקה).

ומתפרסמים שם קישורים לטורנטים איכותיים.

לכל מחפשי הכתוביות, אני בכנות חושב שקשה מאד להסתדר בעולם בלי אנגלית היום, אני גם לא חושב שמישהו מתרגם את זה לעברית.

בקיצור "וול סטריט" =)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כיום, היא כבר לא ממש תוכנית מקצועית, אלא בעיקר תוכנית בידור. זה לא מה שהיה פעם בעידן שלפני קלרקסון. המקצועיות ירדה פלאים, אך רמת הבידור עלתה ובשל זה היא מצליחה כל כך. אני לא אומר לשנות את אופי התוכנית לחלוטין, אבל אפשר לשלב.

אתה מתכוון בעידן של טיף וויקי יחד עם קלרקסון....

פורסם

ג'יימס פעם היה אחראי על פינה כזו, וגם הבחור שהיה לפניו. כפי שאתה רואה, הפינה כבר לא קיימת. החלטה מוצדקת לדעתי.

אם אתה רוצה יותר אובייקטיביות, תצפה בהילוך חמישי, או בEVO, או ב CarBuyer. שהם טובות מאוד, אגב.

זו תוכנית בידור מעולם הרכב, והיא משיגה את המטרה שלה בצורה הטובה ביותר (עובדה, היא התוכנית הפופולרית בתחום).

!AWDSOME

• תוכן חדש...