Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ-גיר עונה 19

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיפט גיר בפרק האחרון היו גרועים לפי דעתי.

וויקי הכי גרועה, בפרק האחרון עם התחרות עם המטוס, מה זה מעניין מטוס עכשיו?? למה הם חפרו שעה על איזה טייס יטיס את המטוס מבין כל הפדופילים שהיו שמה? מה כפת לי מהם? ואם זה כזה מירוץ לא אינפורמטיבי אז למה לא עשו את זה קצת מצחיק? ולמה תמיד וויקי צועקת בצורה מביכה כזאת??

והקטע של טיף עם הצמיגים - היו יכולים לעשות מזה אייטם ממש מעניין אבל יצא כל כך מפגר, מי שיראה את זה עוד עלול ללכת לקנות 4 צמיגים משומשים כדי להיות בטוח....

למה בחרו אוטו עם ESP להדגמה?

למה בצמיגים המשומשים הם לקחו צמיגי חורף? איזה מין השוואה זה? הורס את כל העניין :?

דיברו על זה שהצמיגים היקרים יחסכו יותר דלק, למה לא בדקו גם את זה לעומת המשומשים או הזולים?

בטופ גיר לעומת זאת אמנם הם מאוד לא לוקחים את עצמם ברצינות אבל עם ביקורת שלהם אני יכול לדעת אם האוטו נוח, אם הפנים איכותי ואיך הוא מתנהג, על כל אוטו הם אומרים לי את הדברים האלה וזה תכלס מה שחשוב.

הקטע עם הקאיות במשחק היה ממש מצחיק ואני אוהב שהם הורסים מכוניות ככה זה ממש מגניב :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא קראתי את כל השרשור, אבל FIFTH GEAR בעיני לא פחות טובה, אולי אפילו עדיפה (וזאת אף שוויקי כבר לא בלונדינית כמו פעם).

בפרק הראשון של העונה החדשה יש כתבה מעולה על צמיגים, יש פוקוס ST, והכל מוגש בצורה ממוקדת ולעניין. גם אם פחות משעשעת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פיקה, האמת שדווקא מתייחסים בטופגיר (לפעמים) למחיר האבסורדי של חלק מהמכוניות ולעניין התמורה לכסף. אם כי הכל כמובן יחסי מאוד.

אני יכול לדעת אם האוטו נוח, אם הפנים איכותי ואיך הוא מתנהג

האמת נכון. המנחים של טופגיר לפעמים יודעים לשים את האצבע על דברים שכתבי רכב "רציניים" פחות מתיחסים אליהם.

הם גם כל-כך גדולים (מבחינת רייטינג ותקציב וכן היותם חלק מה-BBC) שהם פחות צריכים לדפוק חשבון משיקולי מפרסמים. אין להם בעיה (או יש להם פחות בעיה) להעליב את BMW, VAG, טויוטה או כל יצרן גדול אחר.

אמנם בפרק האחרון הם מאוד התחנפו לקיה, אבל לזכותם יאמר שהם לא חרגו מהביקורות החיוביות הכלליות שהרכב קיבל ובתמורה גם קיבלו צי של ספורטז'ים.

פורסם

מי שמוריד את הפרק של אתמול - הגרסאות של RIVER על הפנים (OOS,גם הרגילה וגם ה720P)

Top.Gear.S19E05.REPACK.HDTV.XviD-AFG - עובד מצוין :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בזיון!

פעם ראשונה שפשוט סגרתי את הפרק לפני סופו.

אולי זאת ההשפעה של קיה,אחרי הפרק הזה אני בטוח שהם קנו את בכירי התוכנית .

בתוכנית המוטורית הכי גדולה בעולם משקיעים חצי פרק לבניית רכב למבוגרים? באמת? :evil:

Thank god for fifth gear!!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

הרכב למבוגרים היה גאוני! במיוחד הקטע עם הזיקוק שעוזר לך למצוא היכן חנית. וגם הצפצפה כל פעם שבולמים, כדי לא לדעת שאתה לוחץ על הדוושה הנכונה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הפרק האחרון מבחינה מוטורית היה מיותר, אבל משאר הבחינות היה מעולה. לא הפסקתי לצחוק בכל הקטע עם המכונית למבוגרים והמבחן של הרובר היה מאוד מעניין.

• תוכן חדש...