Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ-גיר עונה 19

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מאוד נהניתי. היה מצחיק ומעניין. הקשר לעולם המוטורי קלוש.

+1, אני חושב שדווקא בגלל זה שזו כבר לא תוכנית סקירת מכוניות פרופר אלא תוכנית ששמה דגש על בידור היא כל כך מהנה.

מחכה כבר לעונה הבאה.

פורסם
^^^ברשימת הפרקים בויקיפדיה יש לך את המידע המבוקש.

Top Gear (U.S) - מידע יותר מפורט על כל פרק כולל רכבים.

אגב, מישהו יכול להסביר לי מה זה השיקוץ הזה?

ראיתי איזה ספיישל מצ'וקמק שלהם על רכבי שטח בהמתיים, פשוט עלוב ונראה כמו חיקוי רע של top-gear כאשר לכל אחד מהכוכבים האנגלים מצאו את המקביל חסר הכריזמה וחסר יכולות משחק האמריקאי.

עלוב.

פורסם

הטופ גיר האמריקאי בהחלט לא מגיע לרמה של הבריטי. המבנה קצת שונה והתוכנית נראית הרבה יותר מבויימת. עם זאת, יש להם גם פרקים טובים, ונראה שכן יש איזשהי כימיה בין המנחים, כך שיש שם פוטנציאל.

"ai motoare capul doare"

פורסם
^^^ברשימת הפרקים בויקיפדיה יש לך את המידע המבוקש.

Top Gear - כל העונות.

Fifth Gear - עונות 13,16,17,18,20,21.

Top Gear (U.S) - מידע יותר מפורט על כל פרק כולל רכבים.

תודה רבה

חזרתי היום מהעבודה בתקווה לראות את פרק 8 :-(

בעסה שהסתימה העונה

פורסם
אגב, מישהו יכול להסביר לי מה זה השיקוץ הזה?

ראיתי איזה ספיישל מצ'וקמק שלהם על רכבי שטח בהמתיים, פשוט עלוב ונראה כמו חיקוי רע של top-gear כאשר לכל אחד מהכוכבים האנגלים מצאו את המקביל חסר הכריזמה וחסר יכולות משחק האמריקאי.

עלוב.

אתה מעיז לזלזל בטאנר פוסט?!

http://www.youtube.com/watch?v=5Kaj0QyAUoo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לא רק שהעונה הסתיימה, לא תהיה עונה נוספת ב 2013, בגלל כל מיני שטויות של לוח זמנים צפוף עם דה-ווייס ועוד חארטות

שלא היה לי כח להתעמק בהן, אבל מי שרוצה מוזמן לקרוא ולבאר את הסיבה המדוייקת פה

http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/9256499/Top-Gear-delayed-until-2013.html

זהו, נאלץ לחכות ל 2014.

פורסם
אתה מעיז לזלזל בטאנר פוסט?!

5Kaj0QyAUoo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נו, אז הוא יודע לנהוג.

אני מניח שניתן למצוא עוד כמה שיודעים לנהוג.

הבעיה היא שיש לו קריזמה של מטאטא רחוב, שנינות של יאה, וכישורי משחק של אבטיח [שזה דווקא טוב לצילומי רכב..]

מנחים שיודעים לנהוג יש ב fifth gear, אנשים שיודעים להעביר תוכנית משעשעת, שנונה ומעניינת יש בטופ גיר המקורית.

ויש את השיקוץ האמריקאי...

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

סתם עדכון - טופגיר חוזרת בסוף יוני :)

יהיו לפחות חמישה-שה פרקים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...