Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דו''ח 250 שקלים בשבת בירושלים. לטענת העירייה אכן ביום שבת אין מתן דוחו''ת בצורה שוטפת, למעט באזורים ''רגישים'' כהגדרתם, שם מופעלים פקחים שאינם יהודים.

הרוב טוב.

פורסם
באילת גם ביום כיפור נותנים דוחות.

הפקחים שם עובדים 24 שעות.

קיבלת שם דוח ביום כיפור?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לדתיים אסור לנסוע בשבת, או שאני מפספס משהו?

לא רוצה לסטות מנושא השרשור . לכן אציין רק שאין דבר כזה רק לדתיים. ההלכה אוסרת על כל יהודי באשר הוא לחלל שבת. זה שיש כאלה שלא שומרים שבת ומחללים את השבת זה ענין אחר. כך שבקיצור לכולם (לכל מי שיהודי) אסור לחלל שבת או להדליק אש . (למעשה כל פעולה חשמלית מכל סוג בעצם מבעירה ניצוץ כולל התנעת הרכב ואסורה בשבת לפי ההלכה ).

אבל כמו שנאמר איש באמונתו יחיה.

:-)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מפתיע אתכם שמקבלים דוח בשבת?

אותי מפתיע שהעיריה גובה כסף על חניית הרכב שלי, ברחוב ציבורי, לא משנה אם זה שבת או יום חול.

יש ערים בהן החניה חופשית, יש ערים בהן יש אזורים בתשלום. למה?

משום מה זה מקובל בכל העולם, אבל הרי לא קיבלתי שום שרות, אני מחנה את האוטו ברחוב, בשמש, לא בחניון עם שמירה, או הצללה.

על מה בדיוק העיריה גובה כסף? על זה שצבעה את המדרכה בכחול לבן?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מפתיע אתכם שמקבלים דוח בשבת?

אותי מפתיע שהעיריה גובה כסף על חניית הרכב שלי, ברחוב ציבורי, לא משנה אם זה שבת או יום חול.

יש ערים בהן החניה חופשית, יש ערים בהן יש אזורים בתשלום. למה?

משום מה זה מקובל בכל העולם, אבל הרי לא קיבלתי שום שרות, אני מחנה את האוטו ברחוב, בשמש, לא בחניון עם שמירה, או הצללה.

על מה בדיוק העיריה גובה כסף? על זה שצבעה את המדרכה בכחול לבן?

על זה שהיא הציבה 2 פנסים ברחוב שכבר בקושי עובדים ופח לזרוק זבל :-D

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

זה מעצבן? מה תגידו על הסיטואציה הבאה:

רחוב חד סיטרי צר מאוד, בקטע שאי אפשר לנסוע יותר מ20 קמ"ש. לאורכו של הרחוב חניות אלכסוניות, מהסוג שנכנסים עם הפנים קדימה - משני הצדדים.

הרחוב נמצא באיזור המגורים של עבדכם הנאמן, בעל תוית איזורית, סחבק ללא דאגות מוצא חניה ומתברג פנימה.

חוזר לאוטו ומה מסתבר? מי שחונה בצד שמאל של הרחוב נמצא בשטח בני ברק ומי שחונה בצד ימין נמצא בשטח רמת גן. להזכירכם- כמטר וחצי מפרידים בין ה"שטחים", שבעצם לפי הרשויות נחצים ע"י הרחוב החד סטרי הנ"ל...

מיותר לציין שעיריית בני ברק לא הייתה מוכנה לשמוע מילה.

רק לי נשמע לא הגיוני בעליל? תחליטו, או ר"ג - או בני ברק!:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

רחוב חד סיטרי צר מאוד, בקטע שאי אפשר לנסוע יותר מ20 קמ"ש. לאורכו של הרחוב חניות אלכסוניות, מהסוג שנכנסים עם הפנים קדימה - משני הצדדים.

הרחוב נמצא באיזור המגורים של עבדכם הנאמן, בעל תוית איזורית, סחבק ללא דאגות מוצא חניה ומתברג פנימה.

חוזר לאוטו ומה מסתבר? מי שחונה בצד שמאל של הרחוב נמצא בשטח בני ברק ומי שחונה בצד ימין נמצא בשטח רמת גן. להזכירכם- כמטר וחצי מפרידים בין ה"שטחים", שבעצם לפי הרשויות נחצים ע"י הרחוב החד סטרי הנ"ל...

מזכיר לי את המקרה שבו קיבלתי דו''ח חניה למרות ששמתי את הפתק מהמדחן על החלון , וזאת כיוון שחניתי בשטחה של גבעתיים והמדחן שיך לר''ג - לזכותם יאמר שאכן ביטלו את הדו''ח .

פורסם

קטע הזוויי

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

^^ זו שיטת מצליח להרוויח כסף, כי הרי הרוב ישלמו אז מה איכפת להם.

בנוגע לחוף ראשון לציון אם אני לא טועה החניה בחינם רק לתושבי ראשון לציון, אני פעם אחת לקחתי מישהי לסוג של דייט לקראת הערב לשם וכשחזרתי ראיתי מתנה על החלון, כי אני לא תושב

Opel Adam S 2017

פורסם

בחולון אין כחול לבן,

בנוסף אין דו"חות משישי אחה"צ ועד 07:00 בבוקר ביום ראשון, חונים בכל מקום אפשרי (כמובן לא להיות חזיר ולחנות לרוחב על מדרכה...:wink:).

בקיצור, לפחות פה ראש העיר קשוב לתושבים שלו. שאפו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...