Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחנה הכי קרובה אליי הכי מומלצת, הרבה זמן מילאתי שם והכל בסדר.

לפני איזה כמה זמן ראיתי שלט שהיא לא תקינה כי מה לעשות הישראלים אוהבים להרוס דברים.

בקיצור, עכשיו באתי למלא אוויר כי הייתי צריך ומה אני רואה?קודם כל במקום שהמכונה תעלה מספרים ותראה בצג היא מראה "4-5", כמו שהבנתם זה הוציא אוויר. אני כבר יודע איך למלא אוויר וזו לא אשמתי.

ואם זה לא מספיק גם נתקעה לי הפיה בתוך הצמיג והוציאה עוד אוויר.

אין בושה לישראלים, מה אתם מצפים אחר כך שלא ישרטו לכם את הרכב?

פורסם

אז סידרת את המשאבה או לא?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מודה שגם בקריאה רביעית לא הצלחתי להבין את ההודעה.

מה התלונה? שהמשאבה מקולקלת? קורה. לך למשאבה אחרת.

שאתה לא יודע כמה יש לך בצמיג? רכוש שעון לחץ ב20 ש"ח ויהיה לך מושג מה הלחץ בצמיג.

שישראלים הורסים? בכל מקום הורסים. תדאג אתה לא להרוס ויהיה בסדר.

ועדיין לא הצלחתי לקשר מילוי אויר לשריטות ברכב.

פורסם

פעם הייתי בתחנת דלק ורציתי למלא אוויר, אך המכונה היתה מקולקלת. נסעתי לתחנה אחרת ושם המכונה היתה תקינה.

הסוף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה כותב בפרסית ומתרגם לעברית עם google translate? אין קשר בין אף משפט בהודעה שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
התחנה הכי קרובה אליי הכי מומלצת, הרבה זמן מילאתי שם והכל בסדר.

לפני איזה כמה זמן ראיתי שלט שהיא לא תקינה כי מה לעשות הישראלים אוהבים להרוס דברים.

בקיצור, עכשיו באתי למלא אוויר כי הייתי צריך ומה אני רואה?קודם כל במקום שהמכונה תעלה מספרים ותראה בצג היא מראה "4-5", כמו שהבנתם זה הוציא אוויר. אני כבר יודע איך למלא אוויר וזו לא אשמתי.

ואם זה לא מספיק גם נתקעה לי הפיה בתוך הצמיג והוציאה עוד אוויר.

אין בושה לישראלים, מה אתם מצפים אחר כך שלא ישרטו לכם את הרכב?

1. מאיפה לך שהמשאבה לא תקינה כי מישהו "הרס אותה"?

2. מההודעה דיי ברור שאתה לא יודע למלא אוויר בגלגלים - מצ"ב הסבר

+
. (לא מצאתי של קורולה) :-(

3. אנחנו יכולים להסיק שאתה שורט רכבים של אנשים אחרים? האם שרטת רכבים של ישראלים החשודים בהרס המכונה?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

עוד הודעה לא מובנת בתכלית.

אני כמעט בטוח שהצלחתי להבין את הקשר בין המשפטים.

בכול מקרה בהנחה שהכול הובן - מה הבעיה לנסוע לתחנה אחרת ולמלא שם אוויר?

על כול שטות לפתוח דיון התבכיינות בפורום?

ועוד לרשום בצורה שאני עוד דקה מקים לתחייה את אחד מכותבי החרטומים המיצריים?

פורסם

שרשור פריקת עצבים.

הישראלים לא מכבדים את רכושה של תחנת הדלק והרסו את עמדת מילוי האוויר ובהתאם לכך גם ישרטו לכם את הרכב, היקש לוגי פשוט.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אולי בכלל הפייה התעקמה עקב בלאי טבעי? אחרי הכל, מי יודע כמה זמן היא שמה וכמה צמיגים היא ניפחה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
שרשור פריקת עצבים.

הישראלים לא מכבדים את רכושה של תחנת הדלק והרסו את עמדת מילוי האוויר ובהתאם לכך גם ישרטו לכם את הרכב, היקש לוגי פשוט.

לא כך אני הבנתי בעניין שריטת הרכבים, אבל אם זו הייתה הכוונה, אני מתנצל על ההודעה הקודמת שלי.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אולי 4-5 זה BAR ולא PSI.

וכן, זה מעצבן שזה לרוב לא תקין אבל אם אתה רוצה שזה יהיה תקין אתה חייב לשלם על זה.

רוב התחנות פשוט אומרות "זה שירות בחינם שנותנים, אז אם זה לא תקין, בעיה שלהם".

הקטע של חוסר התקינות של זה הוא לא קטע ישראלי. בכמעט כל העולם זה לא תקין כי זה משהו שמפעילים אותו מאות אנשים שלא יודעים איך, אז הם דופקים את הפיה של המשאבה.

לא צריך להכנס להיסטריה מזה וזה לא קשור לכמה שהישראלים חוליגנים.

פורסם

לדעתי פרנקוס צודק. אני מקווה גם שלא הוספת ל-32 BAR :)

באר 1 = 14 נקודה משהו PSI.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...