רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום לכולם, הרכב שלי מתחמם מאוד בזמן חנייה לא מוצלת. 1. האם "חלונות כהים" מאחורה + שמשה אחורית יכולים להוריד את רמת החום בפנים הרכב בחנייה תחת השמש או שזה בד"כ לא משפיע במיוחד, אם לא, האם כדאי לשים את הצלון רשת מחוררת כזו שנדבקת לחלון עם פומפה במרכז הרשת? 2. הייתי היום באוטו-דיפו, וראיתי 2 סוגים של מגני שמש לשמשה הקדמית: מגן "משקפיים" ומגן "אקורדיון". מישהו יכול להסביר מה ההבדל בינהם? מה מומלץ? כמו כן ראיתי אקורדיונים שהם בצבע כסף מבריק מצד אחד ושחור מצד שני, אני מניח שהצד השחור הולך לפנים הרכב, נכון? 3. בחיפוש באינטרנט מצאתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Solar-Sun-Powered-Car-Auto-Air-Vent-Cool-Fan-Cooler-Rubber-Stripping-New-/300916133612?pt=LH_D…
הודעה אחרונה מאת קובי777, -
95 במקום סולר 1 2
מאת Maayan Z- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
זהירות, חפירה. אני כותבת לכם את הסיפור הזה ואני בטוחה שיש עוד המון אנשים שקרה להם מקרה דומה ויוכלו להזדהות איתי. חשוב לי לציין שאין לי שום כוונה להכפיש שם של חברה כלשהיא או אדם ספציפי. יום שבת לפני שבועיים נכנסתי לתדלק בתחנת "דלק" שבעת הכוכבים, הרצליה. ביקשתי מהמתדלק לתדלק לי ב100 ש"ח. הנחתי, ובדיעבד זה מוסר ההשכל בסיפור, שהמתדלק יבין לבד או לפחות ישאל אם לתדלק סולר או 95. למען הסר ספק, כפי שבטח רובכם יודעים, רשום בפירוש על הפיה של הדלק איזה סוג דלק הרכב צורך, מה גם שיש לי רכב פולקסווגן קאדי (מסחרית) אז נראה לי שזה ברור מאליו...אז כנראה שלא, או שאולי לא מספיק. לאחר מספר שניות שמתי לב שהפיה של 95 נמצאת במיכל דלק במקום הפיה של הסולר. זינקתי מהרכב וביקשתי ממנו ל…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
סצנת הרכבים בסינגפור 1 2
מאת S_G-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לאור העובדה שאנחנו חיים במדינה שעושקת את אזרחיה בנוגע לתחום הרכב, אני חושב שאנחנו עוד במצב טוב לעומת סינגפור, למרות שהמדינה שלנו מגזימה. תהנו.
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לייבא מארה"ב מנוע לרכב שלי (מרצדס ישנה), לאחר שנואשתי מלמצוא אחד בארץ. האם מישהו יכול להמליץ על חברת שילוח אמינה וטובה שתוכל לדאוג לאיסוף המנוע ממגרש החלקים בארה"ב, לדאוג לענייני המכס ולהביא את המנוע עד למוסך שלי? תודה!
הודעה אחרונה מאת אריק חצרוני, -
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
2013 הגיעה ומה הגיעה יחד איתה ??, נחשתם נכון , עלית מחירי מתואמת של יבואני הרכב. כרגיל כולם מתיישרים על פי דלק מוטורס , אילו לא היססו להודיע על מספר המזל החדש ...127,000 ש"ח לפוקוס ואו מאזדה 3 חדשה... למה ?? , ככה , כי ככה בא להם , המיסים על הרכב לא השתנו, הדולר נמוך מאוד , האירו גם, היין גם הוא לא עבר שינוי רדיקלי, אבל יש החלטה להעלות מחיר אז מעלים. יונדאי ממהרת להעלות מחירים גם היא למספר הפלא 127,000 ש"ח, אני בטוח שעם הגעת הפורטה החדשה גם היא תעלה... 127,000 ש"ח. תנחשו כמה עולה קורולה חדשה ??, נחשתם נכון 126,000 + 1000 ש"ח לצבע מטאלי.. בקיצור תיאום מחירים מדהים, שלא לדבר על קבוצת המנהלים שכולם מתיישרים על 165,000 ש"ח. אני שואל את עצמי היכן נמצא הממונה …
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
- 8 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מנסה לעזור לחבר שרכבו עבר תאונת דרכים בשנת 2010 ויש לו מחלוקת עם חברת הביטוח אודות גובה הפיצוי. לצורך העניין אני צריך מחירון של יצחק לוי מחודש 11/2010 אם למשהו יש במקרה אשמח לקבל/או צור קשר עמי בהודעה פרטית תודה - אבי (כבר ביררתי מול יצחק לוי, זה עולה 100 ש"ח)....
הודעה אחרונה מאת liran22, -
שלום לכולם! הקדמה לאחרונה חלו כמה שינויים בחיי (עוזב את הצבא ואת הדירה, הולך ללמוד) והגעתי למסקנה שאני צריך את השקט הנפשי של לגור בבית עם ההורים כדי להתרכז במה שחשוב. מאחר ואני הולך ללמוד בבינתחומי בהרצליה ואני גר במודיעין, חישוב קליל מגלה שמדובר בטיול של 50 ק"מ לכל כיוון, וסה"כ 100 ק"מ ביום (מינימום, לא כולל בילויים), 500 ק"מ בשבוע, 2000 ק"מ בחודש, 27 ק"מ בשנה... והרבה דלק. חשבתי ארוכות לגבי איזה רכב יד ראשונה לקנות ולא הצלחתי להחליט, עד שישבתי עם עצמי, הסתכלתי על האפשרויות ואמרתי לעצמי "או שאני קונה קיה פיקנטו, או שאני קונה יאריס היברידית". אבא שלי (קצין בטיחות בתעבורה במקצועו) התנגד נחרצות לרכב מיני (בטענה ש"הרכבים קטנים מדי, אין להם משקל והם לא שימושים"), ולא…
הודעה אחרונה מאת aka77, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מיצובישי EVO6 על הדיינו - פעמיים עם כל שמן כשנתון הממוצע הוא הקובע. מי ראשון ומי סוגר את הרשימה? צפו בהשוואת שמני המנוע על הביצועים
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ראשית אני מתנצל אם זה הוא אינו הפורום הנכון פשוט לא מצאתי מקום אחר לפרסם את זה, אתם מוזמנים להפעיל לחץ על המנהלים להתחיל במימוש הרעיון הזה אם הוא נחוץ לדעתכם. שנית, מתהווה קבוצת רכישה למודד צבע מגנטי לרכבים, המוצר הוא המוצר הזה: קישור. סרטון הדגמה http://www.youtube.com/watch?v=v2MA5PyrALA דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. כרגע שמונה אנשים בפנים: אנוכי sheva144 car4fun lesles נגב along51 tomer321 jlavi2002 הקניה היא לכל אחד בנפרד כולל שליחה בדואר לכתובתו האישית, לא חבילה שמכילה את כולם ע"מ להמנע מתשלום מיסים. המחיר הרגיל של המוכר הו…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
אז אני חייל בשירות סדיר בצה"ל, משרת בסירקין יומיות ובנתיים נוסע עם האוטו של המשפחה כל בוקר, אחרי הרבה חשיבה החלטתי להוציא רישיון לקטנוע, וישנן שני בעיות יש לי רישיון שנתיים יש לי פטור מתאוריה? ועם קטנוע עם מנוע 125סמ"ק יוכל לעשות נסיעות כאלה המרחק מבית לבסיס 20קילומטר כך שביום זה יוצא 40 קילומטר בסך הכל שווה? ועם אתם מכירים מורים בפתח תקווה אשמח להצעות, תודה.
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
בהמשך לשרשור הקודם בעניין ה-Tesla Model S: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=479098&page=4&highlight=tesla שניתי את דעתי והחלטתי בכל זאת לצאת לנסיעת מבחן שהתקיימה היום. הסיבה שבכל זאת עניין אותי לצאת לנסיעת מבחן זה שהעלו סרטונים שלה "מפרקת" מכוניות אחרות בתאוצות, בין היתר גם רכב דומה לשלי (שהיה היחיד שניצח אותה), לכן כחלק מההתרשמות שלי אתן גם את חוות הדעת שלי על הרכב בהשוואה לרכב שלי. מבחוץ: אין ספק, מבחוץ המכונית מאוד יפה ומרשימה, יש לה עיצוב אלגנטי ובו זמנית ספורטיבי עם קוים זורמים ועיצוב נקי. עם חבילת ה-Performance היא גם מגיעה עם חישוקי 21' שמאוד מחמיאים לרכב. ידיות הפתיחה של הרכב שקועות בתוך הפח ובעת פתיחת הרכב הן פשוט ק…
הודעה אחרונה מאת golangti, -
-
ערעור על טסט 1 2
מאת yarok1913- 23 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אהלן .. היה לי טסט שני ביום רביעי האחרון והטסט הלך לי חלק !! הייתי בטוח ב99.9 אחוז שאני עובר וגם מי שעשה את הטסט אחרי אמר לי את זה בסוף הטסט .. שעתיים אחרי הטסט המורה שלי מתקשר אליי ואומר לי שלא עברתי ואני הייתי בשוק !! ישר נסעתי לבדוק בעצמי והתקשרתי למשרד התחבורה כדי לוודא שהמורה שלי לא התבלבל ולהפתעתי באמת נכשלתי בטסט .. יום למחרת הגיעו התשובות ולא האמנתי למה שאני שומע מהמורה שלי , הטסטר טען שהוא בלם אותי בהשתלבות בצומת (צומת קמץ), דבר שלא היה ולא נברא !!!!התקשרתי לאותו אחד שעשה אחרי את הטסט , סיפרתי לו את זה וגם הוא היה בשוק .עד עכשיו זה יושב לי חזק על הלב ואני בדיכאון מזה ואין לי חשק לכלום , אני כמו מת מהלך , אין לי תאבון , אין לי חשק לצאת עם חברים , אין חשק לכלום ,…
הודעה אחרונה מאת liav.h, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
סובארו בעיצוב ביתי: בלי דלתות ותא מטען תושב רהט נתפס נוהג ברכב מסוג סובארו DL ישן ללא מכסה מנוע, כסאות ודלתות וכמובן בלי טסט וביטוח חובה. לשוטרים הסביר: אני נוסע איתו רק לעבודה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4395967,00.html
הודעה אחרונה מאת New Vegas, -
-
אני לא יודע אם זה תקף לכל יצרן ובכל דגם, אבל ישנם רכבים שמצויידים בכל מיני אופציות ופונקציות נעולות שאינן רשומות בספר הרכב וכדי להפעילן יש צורך בביצוע סדר פעולות כלשהו או לחילופין הקלדת קוד הפעלה מסויים. האם מצאתם פונקציות כאלה ברכבים שלכם? אם כאן מוזמנים לשתף, זה יכול להועיל לאחרים. אני אתחיל אצלי ברכב מכמה דברים נחמדים: 1. לחיצה ארוכה על כפתור ה-REST בבקרת האקלים פותחת תפריט שאפשר לגלול עם בורר הטמפ', התפריט מציג בתצוגת הבקרה נתונים רבים ושונים: טמפ' מנוע, סל"ד מנוע, טמפ' ביחידות הקירור, נתוני חיישן זיהום אויר, טמפ' פנים וחוץ ועוד המון נתונים אחרים (מעל 40 נתונים שונים). דבר נוסף שאפשר לעשות פה זה סוג של "קירור מוגבר למנוע"- ניתן לשנות דרך התפריט …
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
האם יתכן כי בארץ השמש הנצחית(ישראל) הפוקוס מגיעה מחוזקת בעוד 10 סוסים? בכל העיתונות בארץ כתוב שהפוקוס מוציאה 170 כ"ס גם באתר של פורד. בכל העיתונות הבין לאומית כתוב שהיא מוציאה 160 כ"ס למי להאמין? ייתכן שמישהוא בשיווק החליט לפנק אותנו בכמה סוסים ורטואלים? אני בעלים של אחת 2 ליטר. http://www.ford.com/cars/focus/specifications/engine BASE ENGINE SIZE 2.0 L TORQUE 146 ft-lbs. @ 4450 rpm HORSEPOWER 160 hp @ 6500 rpm ובארץ 170 2.0L GDI כ“ס http://www.ford.co.il/uploadImages/systemFiles/7212%20Update%20mifrat%20Ford%20focus%202012-3854539453.pdf
הודעה אחרונה מאת alonjp, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 957 צפיות
מודנה, עיר של מנועים וסמל של איטליה בעולם כשמדובר במכוניות חלום כמו פרארי ומזראטי. אלפא רומיאו, מצטרפת לחגיגה עם ה- 4C שלה. הערה: לא ידעתי שה- 4C מיוצרת ע"י מאזראטי, באמת רכב חלום עם מנוע חלומי יותר.
הודעה אחרונה מאת ori_E-h, -
לא למד את הלקח: השוטר השקרן לכאורה כשתועד לפני 3 שנים ע"י מצלמות נהגים משבש ראיות באמצעות הזזת מיקום תמרור מהירות, תועד שוב ע"י מצלמת נהיגה DVR כשנותן דו"חות סרק לנהגים על מהירות בדרך בר יהודה בחיפה, מבלי שמדד כלל את מהירותם. עיתון ידיעות אחרונות, היום
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 14 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אני מירושלים ,נסענו כל המשפחה (8 נפשות) לנופש בטבריה ,ביום שישי האחרון,הגענו לטבריה והיה צומת עם רמזור ,האור היה ירוק והגענו לצומת ב 40 קמ"ש משהו כזה ואז שהגענו לקו העצירה,פתאום בלי שהאור ירוק הבהב נהפך לכתום ועברנו את קו העצירה בכתום ובאמצע הצומת הפך לאדום,לאחר כמה שניות באה מאחורינו ניידת עירונית (לא משטרה) וטענה שעברנו באדום ונתנה לנו קנס של 1000 שקל עם 10 נקודות..לאבא שלי יש רישיון 30 שנה ובחיים הוא לא עבר באדום,ואני ישבתי לידו וראיתי שהוא עבר בכתום ,אבל השוטר לא האמין ואמר שעברנו באור אדום מלא .. אבא שלי רוצה לערער לבית משפט ושאני יבוא להעיד ,יש סיכוי כל שהוא שנקבל זיכוי ?
הודעה אחרונה מאת bigfoot7375nadav, -
תיעוד של מצלמת רכב (לא הכי איכותית) היום בכביש 60 בשומרון,ערבי עוקף על פו לבן !
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
אהלן חבר ואני התערבנו איזה פירמה הרכב בתמונה (המוקף בעיגול) אם תוכלו לסייע להכריע ביננו בנושא. אני לא אומר את הדגם שכל אחד אמר כדי שלא להטות את ההצבעה לכאן או לכאן תודה!
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
היי, עם תחילת הקיץ הלוהט ובהמשך לדאגה הבלתי נגמרת לריו החלטתי לקנות לה כיסוי חיצוני. חף מכל ניסיון קודם/ידע בנושא (ולאחר שזרקתי את הסיבות למה לא לעשות את זה מאחורי הגב) ניגשתי לאוטו דיפו בכרמיאל בחיפושיי אחרי הכיסוי המושלם. היו שם שני סוגים (שניהם 4 עונות) כשההבדל בניהם זה חלונית שקופה להצגת מס' ברישוי בזה היקר. לקחתי את הזול יותר בעלות 170 ש"ח.. מחיר סביר, מלמלתי לעצמי - התחלה חיובית. לאחר של כחודש שימוש אני מסכם את זה בכמה מילים : קצת עבודה, ולפעמים זה עף, אבל כשמתרגלים התמורה גבוהה מאוד.. גם ביום לוהט, מקפלים את הכיסוי, נכנסים לרכב ומפעילים את המזגן - תוך דקה קריר ונעים. שלא לדבר על זה שהצבע והפנסים לא מביטים לשמש בכתום שבעיין. מפליא אותי שאנשים לא עושים …
הודעה אחרונה מאת yairba, -
- 0 תגובות
- 592 צפיות
הודעה אחרונה מאת psychuil, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 31 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
הציעו לי לקחת שברולט סילברדו לנסיעת מבחן לסוף השבוע, אז הסכמתי, מה יש לי להפסיד? זה מה שיש לי להגיד על העניין, אם מישהו מתעניין (האמור מתייחס לשני המינים, למרות שאנחנו כולנו יודעים שבתכלס לא). בהתחלה: הסילברדו של שברולט נראה למרחוק, אם הגודל שלו לא עשה לכם את זה, אז ציפויי הכרום הרבים בטוח יעזרו. יש פה המון כרום, גם הפגוש מקדימה, גם המסגרת של הגריל הענק, וגם ההתקנה המקומית של הקשתות בארגז. אם זה יפה או לא תחליטו בעצמכם, בעיני זה נראה טוב, ואפילו אחרי שהכל התלכלך בנסיעה בשטח, עדיין הסילברדו נראה יפה, סליחה, מפחיד. אז רק אם אתם לא נחבאים אל הכלים כדאי לכם להמשיך לקרוא הלאה. בעמידה: הגרסה של רכב המבחן היא LTZ, מדובר בגרסה המפוארת, וזה בהחלט מרגיש כך. המושבים …
הודעה אחרונה מאת יוסי1234, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מלפני נראתה פיג'ו כנראה - 206 במרחק של כ 150 מטרים, וראיתי ששני האורות האחוריים שלה דלוקים , בצבע צהוב..חשבתי ששני הפנסים שבורים ולכן האור הוא צהוב והנהג משתמש בבלם, לאחר נסיעה של עוד כמה שניות טובות עם האורות האלה ועם המחשבה הזאת שלי, ראיתי שהאור מתכבה וכאשר הנהג באמת בלם נדלקו 2 אורות אדומים. מסקרן אותי להבין אם מישהו יכול להסביר את מה שראיתי, אגב, אני לא משתמש בסמים,ולא צורך אלכוהול, וגם היה נוסע איתי נוסף ברכב שראה את זה ושאל מזה הדבר הזה.
הודעה אחרונה מאת 2JZ-GTE, -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר נסיון מתסכל עם שימוש במכשיר הסלולרי לניווט (קבלת שיחות ברגעים קריטיים וכו') אני שוקל לקנות מכשיר אנדרואיד סיני - עלות של כ80-100 דולר, שיהיה קבוע ברכב וישמש לניווט באמצעות וויז. האם זה חכם להשאיר כזה מכשיר באופן קבוע ברכב? הגנבים מודעים למחיר הזול של המכשירים האלו או שאני מסתכן בניפוץ שמשה?
הודעה אחרונה מאת 4321, -
- 1 תגובות
- 810 צפיות
* מצטער שאני מפרסם את זה פה, ידוע לי שזהו לא הפורום המתאים אך לא מצאתי לאיפה האשכול שייך אז אשמח אם תועילו באופן חד-פעמי להעביר אותו למקום המתאים. לא יכול לפרסם כתבה אבל בכל מקרה מדובר על הירי באולם האירועים "קליפסו" ברמלה אם מישהו ראה את החדשות. אני עובד באותו אולם מדובר מזה כשנתיים, פעם ראשונה שדבר כזה קורה(קורים הרבה דברים, כן? דבר כזה, לא!) רצה הגורל ובאותו יום מדובר החנייה בתוך האולם הייתה מלאה עד 0 מקום(באתי במוצאי שבת כאשר האורחים כבר היו באולם) ולכן נאלצתי לחנות בחוץ. קרה והיו יריות ופצועים כפי שראיתם בכתבה ויצא שהאוטו שלי היה במרכז העניינים. לא ממש הספקתי להעריך אך ממה שכן ראיתי מדובר על דם על האוטו וחלון אחורי(לא שמשה אחורית) מנופץ(כנראה מקליע ש…
הודעה אחרונה מאת Shay_u, -
טוב אז חזרתי מעט עצבני ממקרה שקרה לי היום, לאחר שקיבלנו את הרכב החדש (I30) חניתי היום בחנייה של קניון היחידה שהייתה פנוייה ובאוטו לידי ישבו 2 "ערסים" חיכו בתוך האוטו שלהם מן אופל אסטרה ישנה מאוד, נכנסתי לחנייה הם הסתכלו על האוטו ולא הזיזו ממנו את העיין לשניה. ראיתי שמשהו איתם לא בסדר אבל פשוט המשכתי בשלי במקום לחפש חנייה אחרת (אם לא הייתי ממהר גם הייתי עושה את זה). עליתי 5 דקות בדיוק להביא משהו, אני חזור למטה אני רואה את כל החלון של הנהג ביריקות והנחתי שזה הם כי כמובן הרכב שלהם היו צמוד לשלי וכל החלון יריקות מהצד שהם חונים - בצד השני היה קיר. במקרה הייתה לי כוס של ארומה באוטו מלאה באייס קפה והייתי בהתלבטות אם פשוט לפתוח חלון לזרוק את הכוס פתוחה לאוטו שלהם ולתת…
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מאז ההכרזה עליה בתחילת השנה, לא ראיתי אפילו ציוץ לגבי ההשקה שלה בישראל. יש למישהו מושג מתי בערך? אני אמור להחליף את האוקטביה הנוכחית שלי בעוד כ-4 חודשים, אני מעריך שבאוקטביה נוספת.
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
משהו שמעניין אותי: כמה זמן עובר מהרגע בו החלטתם לרכוש / לשדרג את הרכב שלכם, עד שאתם מגיעים לקניה ממש? ספציפית, אני מתייחס אל התחום הפיננסי של העניין. האם אתם קודם כל חוסכים סכום כסף ואז קונים (ולפי מה אתם קובעים את הסכום)? כמה זמן אתם מקציבים לעצמכם לחיסכון? או האם אתם קונים, ומשתמשים בהלוואות?
הודעה אחרונה מאת 666pluto, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אבא שלי ראה שהקופרה נמכרת בכ-70K ולעומת זאת איביזה 1.6 רגילה ידנית נמכרת ב-50K. אני אמרתי לו שהקופרה זה רכב אחר לגמרי, רכב ספורט והמנוע החזק עם הטורבו אבל הוא ראש בקיר ושאל אותי במה ה-1800 יותר טוב מה-1600 חוץ מכמובן עניין הטורבו. אני ממה שקראתי וחקרתי באינטרנט ובפורום אז אני יודע שה-1800 הרבה יותר טוב מהרגיל מהמון סיבות, סיבות שלא מספקות את אבא כי הוא מכונאי רכב ומחפש תשובות עם מושגים מעולם הרכב למה ה-1800 יותר טוב. אני המשכתי להתעקש שה-1800 אז הוא ביקש ממני להביא לו את הדגם מנוע ושהוא יחפש עליו באינטרנט. מישהו יודע מה הדגם מנוע? אותו מנוע שיש גם בלאון FR ואם אני לא טועה גם באודי TT וA3. ואם מישהו יכול לרשום בקצרה עם מושגים מעולם הרכב במה ה-1800 יותר טוב מה-160…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 111 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- baer
- David32
- flytomars
- שחר 1
- Eyal Amzleg
- פינדר
- אודי זק
- `Infinity
- אורי מ.
- amlh
- IsraelR
- Avia