Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני לא תמים ובתוך עמי אני חי ונוהג ותופעת צפצוף על חוקי התנועה בקרב מגזרים מסויימים ידועה וגם יש לה תמיכה סטטיסטית.

אבל, אני חושב שמהסרטון הזה צריך לשים לב לשני דברים לפני ששופטים, גוזרים דין ומוציאים אותו לפועל:

1. שמש בוקר בדיוק מול העיניים שלפי הצילום ממש מקשה את הראות של המשך הדרך. יכול להיות שעין אנושית רואה טוב יותר ממה שהמצלמה מראה הסרטון אבל שמש מול העיניים לא תורמת במקרים כאלו.

2. הסטיה מהנתיב שמאלה לנתיב הנגדי התרחשה בדיוק כשהכביש מתעקל ימינה.

יכול מאוד להיות שהתאונה היא תוצאה של סטיה מהנתיב עקב ראות לקויה. הנהג פשוט הסתנוור ופשוט לא לקח את הסיבוב ופשוט המשיך ישר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפי זה שלא רואים שום סימן בלימה או ניסיון התחמקות, לדעתי, מדובר בסטיה מהנתיב ולא בנסיון עקיפה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
הנהג לא חכם במיוחד, אבל התגובות...

התגובות גורמות לי להתבייש בעם ובדת אליהם אני משתייך!

+1....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אני לא תמים ובתוך עמי אני חי ונוהג ותופעת צפצוף על חוקי התנועה בקרב מגזרים מסויימים ידועה וגם יש לה תמיכה סטטיסטית.

אבל, אני חושב שמהסרטון הזה צריך לשים לב לשני דברים לפני ששופטים, גוזרים דין ומוציאים אותו לפועל:

1. שמש בוקר בדיוק מול העיניים שלפי הצילום ממש מקשה את הראות של המשך הדרך. יכול להיות שעין אנושית רואה טוב יותר ממה שהמצלמה מראה הסרטון אבל שמש מול העיניים לא תורמת במקרים כאלו.

2. הסטיה מהנתיב שמאלה לנתיב הנגדי התרחשה בדיוק כשהכביש מתעקל ימינה.

יכול מאוד להיות שהתאונה היא תוצאה של סטיה מהנתיב עקב ראות לקויה. הנהג פשוט הסתנוור ופשוט לא לקח את הסיבוב ופשוט המשיך ישר.

לי נראה שהסטיה דווקא בסוף העיקול.

מכל מקום - התחושה שלי היא שמדובר בסטיה בשל אבדן שליטה ברכב - יתכן בשל סינוור (בשביל מה יש סך שמש? אני נוהג בתנאים דומים לפחות 3 פעמים בשבוע ויש פתרון מצויין בכל רכב תקין) ויתכן בגלל הסחת דעת או עיסוק כמו הצתת סיגריה או נגיסה בסנדביץ'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פשוט אין לכם מושג כמה שזה נפוץ בכבישים בשטחים! זה כאילו לא מלמדים דברים בסיסיים כמו שמירת מרחק, פס לבן, התקני ריסון לילדים ועוד!

ממש המערב הפרוע!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ראיתי עכשיו את הסרטון בחדשות ערוץ 2,

תאונה ומוות מיותר לחלוטין,

הגורם האנושי, של חוסר סבלנות פזיזות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מהמילואים ו"שילוב זרועות" שעשיתי בשומרון אני יכול להגיד שהרוב המוחלט של אנשים שעושים עבירות גסות כמו עקיפה על פס לבן זה ערבים, גם ראיתי כמה מקרים של כמעט תאונה, כאשר בנס ובמילימטרים ספורים נמנעה הפגיעה. יש גם מתנחלים לא צדיקים שנוסעים כמו משוגעים, אבל הם המיעוט.

פורסם

הגורם האנושי, של חוסר סבלנות פזיזות.

ל'

את ממהרת לשפוט וחבל, אין לדעת איך הכביש נראה מעיניי הנהג שסטה, קרה לי בעבר שהגעתי לעיקול וממש בשנייה האחרונה שמתי לב אליו, בגלל שהשמש סינוורה בצורה רצינית. למזלי לא היה רכב בנתיב הנגדי.

את עבודה הבוחנים, תשאירו לבוחנים. חבל שיש אבידות בנפש, בין אם הם ערבים או יהודים, אין הבדל.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מהנסיעות היומיומיות שלי לתל אביב אני רואה כל יום קופים ומשוגעים שחוקי התנועה הם רק המלצה עבורם.

אני אתעלם לרגע מהמירוץ שראיתי אתמול ב431 לפני ישפרו סנטר.

מה אני אגיד לך? גם בתוך נס ציונה, שוהם, רעות-מכבים, אנשים מתעלמים מתמרור עצור, מהולכי רגל, מעברי חצייה, סימון אדום-לבן.

אז להגיד שאלו הערבים? בדרנת אותי, זו גזענות לשמה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

במסגרת תפקידי בתור נהג חפ"ק, שאזור התאונה נמצא בגזרת אחריותינו, אני יכול להעיד על כך מנסיעות יום יומיות על ציר 60 והסובבים לו, שלרוב הנהגים הפלסטינאים, ולעיתים גם הישראלים, מבצעים עקיפות מסוכנות ביותר. תופעה מורגשת מאוד בשטחים.

מה שלא פורסם, זה שהיום היו עוד 2 תאונות על אותו הציר.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

לפותח השרשור, לצילום טוב יותר במקרה ואתה נוסע נגד השמש תוריד את הבהירות של המסך, כך גם הסרט יראה פחות בוהק.

פורסם
למה להתבייש? במיוחד שהן נכונות,הם נוהגים כמו קופים על פורמולה 1.

אתה לא גר בשומרון כנראה ואתה לא יודע איך הם נוהגים,פס לבן ועקיפות מהשוליים זה דבר שבשגרה.

לא צריך לגור באיזור שומרון, מספיק לנסוע לים המלח דרך ערד על מנת להבין איך הם נוהגים.

ול:Night Driver אתה רואה אצל בן אדם חיוך על הפנים? הוא רק אמר עובדות ואני אישית מסכים איתו ב 100%.

נכון שזה לא כולם ויש גם מלא ישראלים ששמים על נהגים אחרים אבל אצלהם משום מה זה קורה יותר.

לי אישית קרא מקרה שבאיזור הישובים שלהם לפני ערד רכב ממול חתך לשוליים של נתיב נגדי כי היה צריך להגיע לכפר שלו כשה הייתי ממנו אולי 30-40 מטר אם לא פחות כשה אני על 110.

פורסם
מהמילואים ו"שילוב זרועות" שעשיתי בשומרון אני יכול להגיד שהרוב המוחלט של אנשים שעושים עבירות גסות כמו עקיפה על פס לבן זה ערבים, גם ראיתי כמה מקרים של כמעט תאונה, כאשר בנס ובמילימטרים ספורים נמנעה הפגיעה. יש גם מתנחלים לא צדיקים שנוסעים כמו משוגעים, אבל הם המיעוט.

אם אתה כבר עושה "סטטיסטיקה" אז בבקשה עד הסוף,

מה היחס בין כמות האוכלוסיה הערבית לכמות האוכלוסיה היהודית במקום ?

מה היחס בין כמות הנסועה הערבית לכמות הנסועה היהודית במקום ?

האם עדיין ההבדלים כאלו מהותיים, או שהכביש מרגיש לתושבי האיזור (יהודים וערבים) כשטח הפקר שבו "כל דאלים גבר"....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...