Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה כבר עושה "סטטיסטיקה" אז בבקשה עד הסוף,

מה היחס בין כמות האוכלוסיה הערבית לכמות האוכלוסיה היהודית במקום ?

מה היחס בין כמות הנסועה הערבית לכמות הנסועה היהודית במקום ?

האם עדיין ההבדלים כאלו מהותיים, או שהכביש מרגיש לתושבי האיזור (יהודים וערבים) כשטח הפקר שבו "כל דאלים גבר"....

ואם נלך עוד קצת עם הסטטיסטיקה, אז מחקרים הוכיחו מתאם הפוך בין השכלה (ומצב סוציואקונומי) למעורבות בתאונות דרכים.

כלומר ככל שאדם משכיל יותר, כך סיכוייו להיות מעורב בתאונות דרכים נמוכים יותר.

ועל הפער בהשכלה בין האוכלוסיה היהודית לבין האוכלוסיה הפלסטינית בשטחים אין צורך להרחיב.

אבל גזענות תמיד תהיה המפלט הנוח ביותר לאנשים מסוימים.

אגב, במקרה הזה ברור שלא מדובר בנהיגה פראית אלא בסינוור.

חלק מהתאונות הן כורח המציאות של העולם המודרני, וזו לדעתי אחת מהן.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
את ממהרת לשפוט וחבל, אין לדעת איך הכביש נראה מעיניי הנהג שסטה, קרה לי בעבר שהגעתי לעיקול וממש בשנייה האחרונה שמתי לב אליו, בגלל שהשמש סינוורה בצורה רצינית. למזלי לא היה רכב בנתיב הנגדי.

את עבודה הבוחנים, תשאירו לבוחנים. חבל שיש אבידות בנפש, בין אם הם ערבים או יהודים, אין הבדל.

לא שופטת מסתכלת על העובדות.

בסרטון בקושי ניתן להבחין בכביש, השמש מאוד מסנוורת,

אני משערת שגם הנהג סונוור.

אם לא מבחינים בדרך בברור לא יוצאים לעקיפה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא צריך לגור באיזור שומרון, מספיק לנסוע לים המלח דרך ערד על מנת להבין איך הם נוהגים.

ול:Night Driver אתה רואה אצל בן אדם חיוך על הפנים? הוא רק אמר עובדות ואני אישית מסכים איתו ב 100%.

נכון שזה לא כולם ויש גם מלא ישראלים ששמים על נהגים אחרים אבל אצלהם משום מה זה קורה יותר.

לי אישית קרא מקרה שבאיזור הישובים שלהם לפני ערד רכב ממול חתך לשוליים של נתיב נגדי כי היה צריך להגיע לכפר שלו כשה הייתי ממנו אולי 30-40 מטר אם לא פחות כשה אני על 110.

אני לא מדבר על מי שהעלה את הסרטון וקפץ למסקנות. הכעס שלי יוצא על כל המגיבים שש חים שנהרגו שני עאבים עם תוספוך כמו "כן ירבו" וכו'. תגובות כאלה פשוט מגעילות אותי ואני ממש מתבייש ביהדותי ובישראליותי כשאני קורא תגובות כאלה כשעדר של בבונים תומך בהן והמיעוט יוצא נגדם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...