Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

או ביוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=5GxXif8JG_Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מפחיד להיתקל בכזה דבר, ועוד בגלל טמבל שיצא לעקיפה. כנראה לא ראה את הרכב מתקרב בגלל המשמש.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

אתה בטוח שהוא היה ערבי? אולי סתם פרענק? (התראת סרקזם)

:roll:

תאונה מחרידה ומיותרת. ככה חפים מפשע נפגעים בגלל טיפשות של נהגים (מכל מוצא, מין, דת וגזע).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=Y2xOG0vV4Xg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:roll:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
פסיכי לחלוטין.

הקווים הלבנים המתירים עקיפה מתחלפים שניה לפני התאונה לכיוון השני.

אני בעד שאנשים יקבלו את עונשם, אבל חבל על חפים משפע.

תאונה מיותר שלא אמורה הייתה ביכלל לקרות. וכאן שוב לא תשתית אשמה אלה הגורם האנושי.

פורסם

זה אזור המגורים שלי,באזור הזה יש המון נהגים ערבים.נהגים אלו עוקפים על פס לבן,ליפני סיבוב וגם כאשר רכב בא ממול (אשר גורם ל 2 הרכבים האחרים לרדת לשולים) כדרך טבע. הדברים שאני כן אוהב בהם,כאשר הם נוסעים לאט (במיוחד המשאיות) הם יורדים לשוליים כאשר רכב נוסע אחריהם על מנת שיעקוף בבטחה וכאשר יש משטרה בדרך הם תמיד מסמנים :)

נ.ב התאונות האלו כמו שאתם רואים כאן,לא תמיד מדווחים עליהם אבל הם קורות המון באזור הזה.

פורסם
הנהג לא חכם במיוחד, אבל התגובות...

התגובות גורמות לי להתבייש בעם ובדת אליהם אני משתייך!

למה להתבייש? במיוחד שהן נכונות,הם נוהגים כמו קופים על פורמולה 1.

אתה לא גר בשומרון כנראה ואתה לא יודע איך הם נוהגים,פס לבן ועקיפות מהשוליים זה דבר שבשגרה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הנהג לא חכם במיוחד, אבל התגובות...

התגובות גורמות לי להתבייש בעם ובדת אליהם אני משתייך!

אני לא יודע מתי נסעת פעם אחרונה בכביש עם "בני דודים", אבל מנסיון - בחלקם הלא מבוטל,

מדובר בחבורת מטורפים אשר שמים * על חיי הסובבים אותם ונוהגים בצורה מזעזעת.

נראה לי מבחיל לעלוץ על אובדן חיי-אדם, אבל מהאמור לעיל אפשר להבין במעט

את המוטיב מאחורי התגובות.

פורסם

נכון,

אני לא גר בשומרון, אני מתגורר בחבל בנימין ומכיר את אזור השומרון מלפני ומלפנים ויצא לי להסתובב שם לא מעט בכלל.

לא דיברתי בשבח זהירות הנהגים או תחזוקת הרכבים באזור (של שני העמים, אגב) אלא בגנות התגובות בפייסבוק שמעט מהן זלגו לצערי גם לפורום שלנו.

פורסם

מישהו הצליח לראות את הרכב שהוא ניסה לעקוף?

הרכב היחיד שהצלחתי לקלוט שהיה לפניו היה במרחק של 15 מטר לפחות

פורסם
למה להתבייש? במיוחד שהן נכונות,הם נוהגים כמו קופים על פורמולה 1.

אתה לא גר בשומרון כנראה ואתה לא יודע איך הם נוהגים,פס לבן ועקיפות מהשוליים זה דבר שבשגרה.

אני מאוד מקווה שלא קראת את התגובות לפני שהגבת.

לשמוח שאנשים נהרגו רק בגלל שהם ערבים מזכיר תקופות אפלות בהיסטוריה האנושית רק שאז במקום הערבים היו יהודים.

אם זה מה שהיהדות מגדלת וזה מה שמדינת ישראל מחנכת אז אולי באמת לא צריכה להיות מדינה כזו.

ד"א, מהרבה שירותי מילואים בשטחים אני יכול להגיד שהישראלים שם לא נוהגים יותר טוב אלא הרבה יותר גרוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה לא רק "הם"

רובנו הגדול נוהג מאד בפזיזות, בתנאי דרך שלא מאפשרים זאת.

תרבות הנהיגה המערבית. אופי של בן אדם (לרוב) מתבטא בתרבות הנהיגה שלו. הכבוד והסבלנות כלפי הנהג האחר, אין הרבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...