Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
dorsht -

Infinity` - כאמור, מגבלה גופנית. עזוב את זה שקשה לי פיזית לעמוד לחכות לאוטובוס ולטייל בתחבורה ציבורית - אין באמת אוטובוסים טובים במודיעין אז זאת הליכה של 15 דקות לרכבת, ואז זה טיול של לפחות 45 דקות להרצליה ברכבת (לא יודע אם יש קו ישיר ומתי), ואז תחבורה ציבורית מהרכבת לבינתחומי... ואז כל הדרך בחזרה. כל יום. לא תודה.

ביום שגוש דן יהפוך להיות לונדון אמכור את הרכב, אבל לא דקה אחת לפני :wink:

:

יש הסעות מהרכבת לבינתחומי שמתואמות עם השעות של הרכבות.

אני בחיים לא איכנס עם האוטו שלי לחניה שם אז מבחינתי זה בכלל לא אופציה לנסוע עם האוטו, ואם כן אני מחנה באחד הרחובות המקבילים.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני בחיים לא איכנס עם האוטו שלי לחניה שם אז מבחינתי זה בכלל לא אופציה לנסוע עם האוטו, ואם כן אני מחנה באחד הרחובות המקבילים.

אני מאמין שאוכל לקבל חנייה בתוך המכללה בגלל נכות רגליים...

פורסם

כמה בעצם צריך לנסוע כדי להשלים את הפער אל מול יאריס רגילה שאני מניח שעולה 20 אלף ש"ח פחות?

נגיד שאתה נוסע 30 אלף ק"מ בשנה...היאריס הרגילה תשיג בתנאים שאתה נוסע בהם, נניח 1:14. ז"א 2142 ליטר דלק בשנה.

ביאריס החשמלית אתה משיג 23 ק"מ לליטר, אז אתה צורך רק 1304 ליטר דלק בשנה.

סה"כ ההפרש הוא 838 ליטר דלק. לפי מחיר של 7.5 ש"ח לליטר, מדובר על חיסכון של 6285 ש"ח בשנה.

אם ניזכר ששילמת 20 אלף ש"ח יותר על הרכב, אתה תגיע לנקודת האיזון שבה אתה אשכרה חוסך כסף, אחרי 3 שנים.

זו לא בדיוק עסקת השנה...

אגב - הרכב עצמו נראה מעולה ומאובזר בכל טוב. מהבחינה הזו הוא מדהים.

פורסם

לגבי הסיכום: סיכום מאוד מקיף, כיף לקרוא!

לגבי הכתיבה גם אני מעוניין להעיר:

אתה הכותב השני השבוע שנתקלתי שרשום שנים לפורום ולא כותב הרבה (כנראה קורא לא מעט). אני מוצא בזה חן!

אתה בהחלט חופר אבל כותב מאוד יפה, ועם כותרות ענייניות. אני למשל דילגתי על כל הפסקה של האבזור (אני לא מתעניין ספציפית ברכב, רק בטכנולוגיה שלו וספציפית בדור הסינרג'י של טויוטה ששמעתי עליו טובות).

תהנה מהרכב!

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב ומהחסכון שהוא מציע. רק שאלה, ב120K לרכב הזה, הם נותנים איתו טאסות או שזה רק נדמה לי?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תודה רבה על הסקירה ! נהנתי לקרוא .

מוזר שאין משענת יד באבזור נדיב כזה, אני אישית לא יכול לנהוג בלי משענת יד , זה דבר הכרחי ברכב .

דבר שני המחיר של הרכב ממש יקר !!! לא הייתי משלם בחיים 120K על רכב כזה... קצת גנבה.

אוטו-מאניה :-)

פורסם
כמה בעצם צריך לנסוע כדי להשלים את הפער אל מול יאריס רגילה שאני מניח שעולה 20 אלף ש"ח פחות?

נגיד שאתה נוסע 30 אלף ק"מ בשנה...היאריס הרגילה תשיג בתנאים שאתה נוסע בהם, נניח 1:14. ז"א 2142 ליטר דלק בשנה.

ביאריס החשמלית אתה משיג 23 ק"מ לליטר, אז אתה צורך רק 1304 ליטר דלק בשנה.

סה"כ ההפרש הוא 838 ליטר דלק. לפי מחיר של 7.5 ש"ח לליטר, מדובר על חיסכון של 6285 ש"ח בשנה.

אם ניזכר ששילמת 20 אלף ש"ח יותר על הרכב, אתה תגיע לנקודת האיזון שבה אתה אשכרה חוסך כסף, אחרי 3 שנים.

זו לא בדיוק עסקת השנה...

אגב - הרכב עצמו נראה מעולה ומאובזר בכל טוב. מהבחינה הזו הוא מדהים.

למעשה, היאריס הרגילה עולה 10 אלף ש"ח פחות, לא 20... :-) לפי החישוב שלך אני אמור להתחיל לחסוך אחרי שנה וחצי, ועוד לא דיברנו על מה קורה אם הדלק עולה...

אגב, לפי החישוב שלי הגעתי לחסכון אחרי 3 שנים וזה בסדר גמור מבחינתי. לא הכל בא לידי ביטוי בטווח במיידי. אם הרכב יהיה אצלי בעוד 5 שנים...

בכל מקרה לא אמרתי שזאת עסקת השנה, רק שהעסקה שעבדה מבחינתי.

ליאור - אין טאסות מיוחדות ברכב הזה.. :-(

פורסם
חשבתי גם על ה-500, אבל זה כאמור צעצוע ואבא שלי לא היה מוכן לשמוע על זה בכלל.

ל'צעצוע' הזה יש 5 כוכבי בטיחות של יורו-אנקאפ - והוא ממש לא צעצוע. אתה יכול למסור לאביך קצין הבטיחות שהגיע הזמן להתעדכן ולהפסיק לחשוב בסטיגמות של ישראלי ממוצע - מכוניות קטנות וקלות יכולות להיות גם בטוחות(פאסיבית ואקטיבית), נוחות ויציבות.

בכל מקרה, תתחדש ובהצלחה באתגרים האקדמיים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ל'צעצוע' הזה יש 5 כוכבי בטיחות של יורו-אנקאפ - והוא ממש לא צעצוע. אתה יכול למסור לאביך קצין הבטיחות שהגיע הזמן להתעדכן ולהפסיק לחשוב בסטיגמות של ישראלי ממוצע - מכוניות קטנות וקלות יכולות להיות גם בטוחות(פאסיבית ואקטיבית), נוחות ויציבות.

קיבלתי. אולי גם לי יש כמה סטיגמות ישראליות :)

פעם הבאה שארכוש רכב בהחלט אשתדל לחשוב גם על האלטרנטיבות הקטנות האלה.

פורסם
למעשה, היאריס הרגילה עולה 10 אלף ש"ח פחות, לא 20... :-) לפי החישוב שלך אני אמור להתחיל לחסוך אחרי שנה וחצי, ועוד לא דיברנו על מה קורה אם הדלק עולה...

אגב, לפי החישוב שלי הגעתי לחסכון אחרי 3 שנים וזה בסדר גמור מבחינתי. לא הכל בא לידי ביטוי בטווח במיידי. אם הרכב יהיה אצלי בעוד 5 שנים...

בכל מקרה לא אמרתי שזאת עסקת השנה, רק שהעסקה שעבדה מבחינתי.

ליאור - אין טאסות מיוחדות ברכב הזה.. :-(

אחרי 3 שנים שני היאריסים יעלו אותו דבר ? סביר מאוד שלא.

יש לחשב ירידת ערך של כל אוטו + עלות מימון, ולא הבדל המחיר.

לפי שמירת ערך של הפריוס, סביר שירידת הערך תהיה כמו יאריס רגילה, אם לא טובה יותר.

פורסם

קודם כל תתחדש!

זה אוטו מגניב ואני בטוח שאתה תהנה ממנו!

אבל אני חייב להגיד מה שאני חושב גם אם טיפה תתבאס..

גם חבר שלי התלבט ברכישה של יאריס היברידית ואמרתי לו לבדוק אלטו אוטומטית, הוא קנה את האלטו וממש מרוצה.

אז נכון שכרכב היאריס החשמלית עדיפה. אבל ההפרש במחיר פשוט לא מצדיק את העדיפות הזו וגם לא החיסכון היחסי בדלק.

כ-70,000 ש"ח לעומת 120,000 ש"ח. הפרש עצום! הצריכה שלו (ראשון-ת"א) היא 1:18 וכשאין פקקים גם 1:20.

גם הירידת ערך שלה תהיה נמוכה מהיאריס. וזה לא שאין לו כסף, הוא מאחת המשפחות העשירות בישראל, פשוט לא פראייר..

לדעתי היאריס הזו שווה גג 85,000 ולא שקל יותר. המחיר שלה ממש מוגזם. האוטו עצמו מעולה אבל למחיר אין קשר למציאות.

בנוגע לאבזור,

תקשיב, אין באוטו הזה כלום! מולטימדיה עם מסך יותר גדול הכוללת DVD, בלו-טוס, טלויזיה, מצלמת רוורס ועוד מליון אפשרויות שאין לך אפשר לקנות ב-2,000-3,000 ש"ח ואיכות הסאונד לא תהיה יותר גרועה מאצלך. יש לך חיישני אורות? גשם? לחץ אוויר בצמיגים? פנסי ערפל? ג'אנטים מגנזיום מקוריים? מראה מתכהה אוטומטית? מראות מתקפלות? גישה דרך המשענת יד של המושבים האחוריים לבגאז'? יש בכלל משענת יד ליושבים מאחור?! משענת יד מקדימה? פתחי מיזוג מאחור? אלו דברים מינימליים שבכזה מחיר הזוי אתה חייב לקבל לדעתי. אני לא מדבר איתך אפילו על ריפודי עור, גג נפתח וקסנון...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בלי קשר למחיר, אתה משווה יאריס לריקשה הזאת שנקראת אלטו? אתה אמיתי?

מוסכם שליאריס יש מחיר מוגזם (אם כי 85,000 לא בטוח שזה סביר עבורה), אבל מפה ועד לאלטו?

ואם חברך אינו סובל מקשיי תקציב, ובכל זאת רכש אלטו בשם החסכון, אז לא הוא לא פראייר אתה צודק, הוא סתם טמבל (בלי להעליב, זה לא מהמקום הזה, כן?)

כל האמור לעיל אינו כדי לפגוע בבעלי אלטו חלילה, אלא רק להדגיש שוב שמדובר בתחבורה מאד מאד מאד בסיסית וזולה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תתחדש על הרכב,

גם לי כמו לכולם המחיר נראה מוגזם אבל ככל הנראה הירידת ערך לא תיהיה גבוהה כמו לאחרות.

תהנה, ובהצלחה בלימודים

404

פורסם

אלטו? אחד הרכבים הכי גרועים שניתן לקנות היום ובכלל בהשוואה לרכבים עד לפני 10 שנים אפילו משומשים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...