Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא חושב שהחסרון הכי משמעותי שבגללו רוב האנשים לא שמים כיסוי זה ההתעסקות איתו, אומנם מישהו מיומן עושה את זה בדקה שתיים אבל עדיין אנשים מתעצלים לפרק את ה GPS / HU / DVR מהדאשבורד אז לשים כיסוי?

אני מודה שאולי אולי אם היה לי רכב חדש הייתי מתחיל עם זה אבל ביום יום זה נראה לי התעסקות. (שאפו למי שבאמת מתמיד וכל הזמן שם, בטוח שהוא מרוויח בשמירה על הצבע ובכללי הטמפ' של הרכב)

פורסם

האם אתם רושמים על הכיסוי שלכם את מספר הרכב? (בספריי)

*יש לי בשכונה עוד לפחות 2 רכבים שמכוסים על בסיס קבוע.

כן רושם את המספר רישוי.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

לכסות את הרכב זה ממש מוגזם ולא נוח, זה נחמד רק אם אתה נוסע ברכב פעם בכמה ימים אבל כל יום לשים ולהוריד את הכיסוי כמה פעמים?

וגם הכיסוי מושך תשומת לב, זה נראה ממש לא נוח סתם בזבוז כסף.

פורסם
היתרונות : (לפי דעתי)

- מרכך את הפגיעה מדלתות של מכוניות אחרים (יתרון חשוב!)

- שומר על המגבים

-שומר על הפנסים

-שומר על הריפוד והפלסטיקה כולל הדשבורד

-שומר משריטות של חתולים כשהם מתפסים מהחלון הקדמי (גם זה קורה)

-שומר על צבע הרכב פחות מתלכלך

חסרונות :

-גניב

-מעלה אבק,מלכלך

-מושך תשומת לב

אני מאד מאד מתלבט אם לקנות או לא, נורא חשובים לי היתרונות שלו.

שתי שאלות עיקריות לבעלי ניסיון -

1. האם פעם גנבו לכם את הכיסוי או נגרם נזק כתוצאה ממנו?

2. בעיה לכסות את האנטנה?

בהחלט גניב. היה לי כיסוי בד עם מספר הרכב מודפס עליו והוא נגנב. מאז אני מכסה את הרכב בכיסוי ה"ארבע עונות". הוא מחזיק בערך חצי שנה. הקיץ והשמש החזקה גומרים אותו יותר מאשר החורף והגשם. למרות שהוא לא מחזיק הרבה אני מעדיף להשקיע 100 שקלים מאשר יותר מזה. גם הכיסוי הזה גניב. אני לא מבין מי גונב כיסויים אבל יש.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מודה, גם אני מכסה את הרכב, רק בקיץ.

מכל השכונה שלי פחות מ-10 רכבים עומדים מכוסים, שלי ביניהם.

אבל העניין הזה מתחיל להימאס עלי ולא בטוח שהקיץ אכסה כל יום את הרכב, אין לי כוח להתעסק עם זה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מצטרף להמלצות על הכיסוי שנקנה דרך יעקב, הרבה זמן חיפשתי כיסוי איכותי ועד שמצאתי אותו קניתי את הזבל של הדר רוזן.

בחודש שהרכב היה מכוסה בו הוא השאיר שריטות (קטנות) אבל מאוד מורגשות לחולי רכב כמונו, לא משהו שווקס לא העלים. בנוסף הניילון מרגיש כמו נייר שיוף כאשר הוא מתלכלך ועושה רושם שהוא לא יחזיק יותר מעונה.

לאחר שקיבלתי את הכיסוי מיעקב הייתי צריך להתאים אצל רפד את הכיסוי כי הוא היה ענק על הקליאו, אז למי שיש רכב קטן צריך לקחת בחשבון שהכיסוי הכי קטן שהוא מוכר לא מספיק קטן לרכבי מיני-סופר מיני.

הכיסוי עשוי שכבות כאשר השכבה הפנימית היא בד עדין שלא שורט את הצבע והכיסוי עצמו כבד כך שלא מושפע מרוח קלילה.

מעט יקר יותר מכיסויי הדר רוזן אבל לדעתי שווה כל שקל, ולו רק בשביל להכיר אדם נחמד והגון כמו יעקב שמיד לאחר שסיפרתי לו שהכיסוי לא מתאים הציע החזר כספי מלא בלי היסוס.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...