Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערעור על טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערעור במבחן נהיגה יעיל אך ורק כשיש עילה מוכחת. למשל - מפגע תעבורתי כמו תמרור שלא הוצב כחוק, או סימון מחוק וכדומה.

לערער על החלטה של בוחן בהקשר של זכות קדימה למשל, מיותר כמו צפייה בתכנית "האח הגדול".

סבירות גבוהה שהנבחן שנכשל כאן מספר את עמדתו הלא אובייקטיבית והכישלון במבחן מוצדק. גם אם לא, אין מה לעשות.

מצלמות - רעיון לא רע.ולגבי עצה שניתנה כאן קודם, שבמידה ולא קיים קו עצירה, צריך לעצור בקו התמרור...חבל להטעות. (ולא ,

אני לא אומר מה הטעות - תפתחו ספר או אתר ללימוד תיאוריה ותבדקו).

תודה. אייזיק

פורסם
אני מבין את הבאסה, אבל קח דברים בפרופורציה. אם לא עצרת לפני קו העצירה זו עילה להכשלה. אתה צריך לעצור לפני הקו, ואז לגלוש עד לשדה ראיה תקין.

אם אין קו עצירה - אתה עוצר בקו התמרור, ואז גולש.

טעות . יש לעצור בקו מדרכות.

לפותח הנושא , חבל לבזבז זמן על התאכזבות , תבוא מרוכז ומוכן לטסט הבא ותעבור אותו בע'ה .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יווווו המורה שלי כבר שבוע בחו״ל אני משתגעעעע...

מישהו יודע בוודאות אם החוק החדש של החצי שנה ליווי חל על מי שהתחיל ללמוד נהיגה אחרי 1 ליולי או על מי שעובר טסט אחרי 1 ביולי?

פורסם
אני מבין את הבאסה, אבל קח דברים בפרופורציה. אם לא עצרת לפני קו העצירה זו עילה להכשלה. אתה צריך לעצור לפני הקו, ואז לגלוש עד לשדה ראיה תקין.

אם אין קו עצירה - אתה עוצר בקו התמרור, ואז גולש.

כמדומני, אם אין קו עצירה עוצרים בקו שדה הראייה ולא בקו התמרור.

פותח השרשור, אני נהג חדש ואני מבין את הבאסה, אבל סתכל על חצי הכוס המלאה שככה תצבור יותר נסיון לפני שתנהג לבד. בהצלחה.

פורסם
יווווו המורה שלי כבר שבוע בחו״ל אני משתגעעעע...

מישהו יודע בוודאות אם החוק החדש של החצי שנה ליווי חל על מי שהתחיל ללמוד נהיגה אחרי 1 ליולי או על מי שעובר טסט אחרי 1 ביולי?

החוק חל על מי שעובר טסט אחרי ה 1 ביולי(בוודאות)... לא נורא אני יודע שזה ממש קשה להשלים עם ה"אי צדק" שנעשה..

גמאני נכשלתי בטסט אחד.... ואני חושב על איך זה להיכשל בטסט ועוד לא בצדק (כמו במקרה שלך)

פשוט תעביר את זה ואל תתן לזה לדכא אותך :wink:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עברתי אתמול טסט שלישי חברים !!!

לא הייתי אמור לגשת החודש בכלל לטסט כי המורה שלי אמר לי שהוא לא יכול להגיש אותי , פתאום לפני כמה ימים המורה שלי מתקשר ואומר שאחד התלמידים נפגע מזכוכיות והוא אושפז בבית חולים אז קיבלתי את הטסט במקומו...

הטסט עצמו היה מושלם בלי אף טעות ועברתי :)

פורסם

עשיתי טסט שבוע שעבר בקריות. הייתי בודד עם המורה, טסט חלק לחלוטין וגם המורה שלי אמר.

אני מקבל את הדו"ח ורואה שהוא כתב שאיבדתי שליטה על הרכב ושאיבדתי שליטה על הההגה תוך כדי עקיפת מכשול. המורה הרגיע אותי ואמר שזה ככה שנים ושאין מה לעשות.

הבאסה זה החצי שנה מלווה :-(

פורסם

אחי, תירגע.

אני עברתי טסט רביעי, אתה יודע על מה הכשילו אותי בטסט השני? הטסט היה מושלם - הכשילו על זה שהסתכלתי על לוח השעונים בכביש המהיר. (עשיתי את זה בשביל לראות שאני לא עובר את ה90 קמ"ש).

עזוב אותך שטויות, אני יודע שזה מעצבן, אני יודע שבא לך להרוג מישהו, אבל אל תוותר. טסט הבא אתה עובר אחי, אין מה לעשות, לערער היום על טסט זה כמו לנגב שטרות עם התחת ולקוות שיצא לך רווח מזה.

תאסוף כסף לטסט הבא.

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

מזל טוב שעברת את הטסט בסופו של דבר :)

בנוגע לטסט הראשון שבו נכשלת ולטענתך הטסטר המציא סיבה לכשלון, אני חושב שהגיע הזמן שנבחנים ידאגו שיהיו להם הוכחות כדי שיוכלו לערער (ואולי גם לתפוס טסטרים שקרנים - אני מניח שיש פה ושם כאלו...)

בדומה לכך שמצלמים היום את הנסיעה הרבה מאוד נהגים (כולל אותי), ועקב כך תופסים דברים מעניינים,

אני בעד שגם כל נבחן ידאג להביא איתו מצלמה טובה שתתעד את הטסט כולו, וכך תהיה לך עילה לערעור על כשלון בטסט.

אפשר אפילו שתי מצלמות - אחת על השמשה, והשניה תהיה אצל מי שיושב מאחורה ויוכל לצלם מנקודת מבטו.

בהצלחה לשאר הנבחנים!

• תוכן חדש...