Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערעור על טסט

yarok1913
שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן .. היה לי טסט שני ביום רביעי האחרון והטסט הלך לי חלק !! הייתי בטוח ב99.9 אחוז שאני עובר וגם מי שעשה את הטסט אחרי אמר לי את זה בסוף הטסט .. שעתיים אחרי הטסט המורה שלי מתקשר אליי ואומר לי שלא עברתי ואני הייתי בשוק !! ישר נסעתי לבדוק בעצמי והתקשרתי למשרד התחבורה כדי לוודא שהמורה שלי לא התבלבל ולהפתעתי באמת נכשלתי בטסט ..

יום למחרת הגיעו התשובות ולא האמנתי למה שאני שומע מהמורה שלי , הטסטר טען שהוא בלם אותי בהשתלבות בצומת (צומת קמץ), דבר שלא היה ולא נברא !!!!התקשרתי לאותו אחד שעשה אחרי את הטסט , סיפרתי לו את זה וגם הוא היה בשוק .עד עכשיו זה יושב לי חזק על הלב ואני בדיכאון מזה ואין לי חשק לכלום , אני כמו מת מהלך , אין לי תאבון , אין לי חשק לצאת עם חברים , אין חשק לכלום , כל היום אני במיטה . המורה שלי מסוגל להגיש אותי פעם אחת בחודש לטסט וב1.7 נכנס החוק החדש של החצי שנה מלווה וזה אומר שיש לי עוד הזדמנות אחת לעבור טסט לפני שהחוק יחול עליי .. כל הזמן אני אומר לעצמי שאם הטסטר לא היה כזה מאניק היה לי עכשיו רישיון ביד והייתי כבר יכול לנהוג !!!

ניסיתי לצרף תמונת מצב שציירתי בצייר אבל הפורום לא מאפשר כי זאת ההודעה הראשונה שלי אז אני אתאר לכם ..

הגעתי לתמרור עצור שהיה די רחוק מהצומת(היה לי טווח ראיה) , אז עצרתי לגמרי איפה שהקו עצירה ואז גלשתי גלישה איטית ממש ונעצרתי מטר-מטר וחצי אחרי קו העצירה(לא נעצרתי על המקום , אלא עצירה נקייה כזאת כי תכננתי כבר מראש איפה לעצור את הגלישה, במרחק בטוח מתנועת המכוניות שבאות מהצדדים) והייתה מכונית מצד ימין שחיכיתי שתעבור(וראיתי אותה מראש , בגלל זה נעצרתי) ובסוף היא פנתה שמאלה לכיוון שלי ..

מסתבר שהטסטר טען שהוא בלם אותי כי לא ראיתי את המכונית למרות שראיתי !!

מה עושים במקרה כזה ? המורה שלי יכול לעזור לי במשהו ? זה פשוט אוכל אותי מבפנים וזה כנראה לא יעבור לי אלא אם אני אעבור טסט ויהיו לי 3 חודשי ליווי ולא 6.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עברתי טסט שלישי על טעויות ממש קטנות (לא בלמו ולא נגעו בהגה), התבאתי לא מעט וניסיתי גם לערער פעם אחת. לפי מה שהבנתי, כדי לערער אפשר להיעזר בנבחן השני שייתן מן "עדות" למה שקרה. אם אתה רוצה לערער, דבר עם המורה נהיגה שלך, הוא ידבר עם התלמיד השני ויעזור לך עד כמה שהוא יכול.

אבל מצד שני, התהליך של הערעור נורא ארוך ועדיין זה גם לא בטוח שהוא יתקבל. גם אם הוא יתקבל והחוק אמור להיכנס בתאריך הזה זה לא ישנה כי עדיין תצטרך לעשות טסט, ההבדל יהיה רק שלא תשלם עליו. (אגב אין לי מושג אם החוק הזה באמת יצא לפועל כי הרעיון מהדהד ברקע כבר כמה שנים).

לפי דעתי אתה צריך להירגע. אז לא עברת טסט... שום דבר לא קרה, הכל זה לטובה ובסוף כולם עוברים. מניסיון אני אומר לך שזה שלא עברת טסט לא אומר שאתה לא יודע לנהוג אז אין צורך שתיקח ללב ותתבאס. פעם הבאה תבוא מרוכז ובע"ה תקבל את הרישיון. :wink:

שיהיה לך בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל,"משתתף בצערך" אכן תחושה לא נעימה.

אך מנגד,ערעור לא יעזור לך,מקסימום תקבל את ה-136 אגרה של הטסט,אבל להפוך את התוצאה זה לא יהפוך.

גש לרביעי,ותעבור אותו כמו גדול,בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מבין את הבאסה, אבל קח דברים בפרופורציה. אם לא עצרת לפני קו העצירה זו עילה להכשלה. אתה צריך לעצור לפני הקו, ואז לגלוש עד לשדה ראיה תקין.

אם אין קו עצירה - אתה עוצר בקו התמרור, ואז גולש.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עברתי טסט שלישי על טעויות ממש קטנות (לא בלמו ולא נגעו בהגה), התבאתי לא מעט וניסיתי גם לערער פעם אחת. לפי מה שהבנתי, כדי לערער אפשר להיעזר בנבחן השני שייתן מן "עדות" למה שקרה. אם אתה רוצה לערער, דבר עם המורה נהיגה שלך, הוא ידבר עם התלמיד השני ויעזור לך עד כמה שהוא יכול.

אבל מצד שני, התהליך של הערעור נורא ארוך ועדיין זה גם לא בטוח שהוא יתקבל. גם אם הוא יתקבל והחוק אמור להיכנס בתאריך הזה זה לא ישנה כי עדיין תצטרך לעשות טסט, ההבדל יהיה רק שלא תשלם עליו. (אגב אין לי מושג אם החוק הזה באמת יצא לפועל כי הרעיון מהדהד ברקע כבר כמה שנים).

לפי דעתי אתה צריך להירגע. אז לא עברת טסט... שום דבר לא קרה, הכל זה לטובה ובסוף כולם עוברים. מניסיון אני אומר לך שזה שלא עברת טסט לא אומר שאתה לא יודע לנהוג אז אין צורך שתיקח ללב ותתבאס. פעם הבאה תבוא מרוכז ובע"ה תקבל את הרישיון. :wink:

שיהיה לך בהצלחה.

תודה רבה אחי ! והחוק של החצי שנה ליווי עבר קריאה שנייה ושלישית בכנסת...

קודם כל,"משתתף בצערך" אכן תחושה לא נעימה.

אך מנגד,ערעור לא יעזור לך,מקסימום תקבל את ה-136 אגרה של הטסט,אבל להפוך את התוצאה זה לא יהפוך.

גש לרביעי,ותעבור אותו כמו גדול,בהצלחה.

שלישי* חח ותודה אחי , מה שמציק לי זה שאם טסט הבא אני לא עובר יהיו לי 6 חודשי ליווי...

אני מבין את הבאסה, אבל קח דברים בפרופורציה. אם לא עצרת לפני קו העצירה זו עילה להכשלה. אתה צריך לעצור לפני הקו, ואז לגלוש עד לשדה ראיה תקין.

אם אין קו עצירה - אתה עוצר בקו התמרור, ואז גולש.

לא הבנת אותי אחי , עצרתי בקו העצירה עצירה מוחלטת ואז התחלתי לגלוש מטר-מטר וחצי ונעצרתי ..

היה לי טווח ראייה גם בקו העצירה וראיתי את המכונית באה מרחוק אבל קו העצירה היה רחוק מהצומת אז גלשתי טיפה ועצרתי כדי שאני אוכל להשתלב במהירות האפשרית בזמן שאני שומר על מרחק בטוח מהתנועה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי. אז אני לא מבין מה העניין של הטסטר. פנה למורה שלך.

הוא אמר לי שהוא לא יודע אם הוא יוכל לעשות משהו בנידון .. בכל זאת תודה על העזרה !!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה אחי !

שלישי* חח ותודה אחי , מה שמציק לי זה שאם טסט הבא אני לא עובר יהיו לי 6 חודשי ליווי...

לא הבנת אותי אחי ,

cars-@-lover ,new_driver_MAZDA , roeibf , yarok1913

מהשרשור עולה שאתם אחים - תסגרו את העניין בארוחת שבת :biglaugh:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל על המאמץ של הערעור.

לי היה מקרה דומה - נכשלתי במחן שליטה להגדלת נפח לאופנוע.

הגשתי ערעור, מנהל בית הספר אמר לי שחבל על הזמן..והוא צדק - השיבו לי בשלילה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מפתיע שמורים לנהיגה לא מצלמים את השיעורים ואת המבחנים המעשיים.

יכול להיות רעיון לא רע אם התלמיד בסוף השיער יקבל מיקרו SD כדי שיוכל בבית ללמוד מטעויות וכמובן טסט מתועד כחלק מהפקת לקחים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מפתיע שמורים לנהיגה לא מצלמים את השיעורים ואת המבחנים המעשיים.

יכול להיות רעיון לא רע אם התלמיד בסוף השיער יקבל מיקרו SD כדי שיוכל בבית ללמוד מטעויות וכמובן טסט מתועד כחלק מהפקת לקחים .

אני הצעתי בכלל שהמורה יהיה איתי בטסט , ואז במקרה של הכשלה לא מוצדקת מצד הטסטר הוא ישמש לי בתור עד ..

אבל המורה שלי אמר שלא כדאי כי כשהמורה נמצא איתך באוטו הטסטר פחות מחפף ויותר דייקן, ועכשיו אני אוכל אותה בגלל זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת תמוה למה משרד התחבורה לא מחייב להתקין מצלמות ברכבים ללימוד נהיגה, רק טוב יצא מזה. בטסט שלי שפשפתי בטעות את המדרכה + שכחתי לאותת ו--עברתי. כך שמדד המדויק לתוצאה חיובית או שלילית נעלם ממני לגמרי.

הרוב טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יהיה מצלמות, כולם יערערו והמערכת תקרוס. מי שחושב שמצלמות יצילו אותו מלהיכשל, יכול לשכוח מכך.

העדות המצולמת תשמש כחרב פיפיות כדי להכשיל את כולם, מהסיבה הפשוטה שלאורך כ 3/4 שעה כולם עושים טעויות.

כן גם נהגים ותיקים ומנוסים. כל נהג עושה טעויות, לא קריטיות אומנם בדר"כ אבל טעויות, לפעמים מבלי משים לפעמים בכוונה.

כמה פעמים יצא לכם להגיע לצומת או כיכר עמוסה שבה אין לכם זכות קדימה?

אם תחקו שהצומת תתפנה תגיעו לגיל פנסיה, אז באיזה שהוא שלב אתם מנצלים הזמנות שבה אתם מפריעים הכי פחות (אך עדיין מה לעשות גוזלים זכות של מאן דבעי) ונכנסים לצומת.

אז אין צילום מתועד בזמן מבחן, מכיון שזה מבחן סוביקטיבי שנעשה ע"י הבוחן, במבחן הוא מכניס גם את ההתרשמות שלו מהנבחן לטוב ולרע על סמך ניסיונו רב השנים כמורה וכבוחן.

לגבי מצלמה בזמן שיעור הנהיגה זה בהחלט נשמע כרעיון טוב, רק מה? כנראה שמורים לא יעשו זאת מכיון שזה יגזול מזמנם החופשי.

ומי יישלם להם עליו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...