רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לא יודע אם פורסם כבר, אבל שווה צפייה. נהיגת מסלול בכביש ציבורי, לא חכמה במיוחד (משתמש בכל רוחב הכביש). כניסה מהירה מדי לפניה עיוורת וברדיוס נסגר, תת היגוי טרמינלי, לא היה לו הרבה מה לעשות בשלב הזה כבר. http://www.youtube.com/watch?v= BkasHdSb1nQ דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.youtube.com/watch?v=BkasHdSb1nQ&hd=1
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
שלום, מישהו יודע איפה אפשר להשיג וכמה זה עולה? אפשר להרכיב לבד? הכוונה לדגם היותר קשיח - לא לרשת של חוטים. תודה, אמיר
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
הקדמה: כל הסיפור התחיל כאשר נהג המונית חתך אותי באגרסיביות ברמזור לכיוון צפון של צומת ירקון וצפרתי לו. לאחר מכן הוא האיץ ובלם בלימת חירום שלוש פעמים כדי שאתנגש בו. פעם אחת הגדיל לעשות וגם נסע רוורס. בנקודה זו התחלתי להסריט: http://www.youtube.com/watch?v=7bXOh4j4drI דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. יצאתי קצת ערס מפגר כשקיללתי אותו חזרה, אבל בעידנא דריתחא... ההסרטה הפסיקה כאשר הוא דפק באגרוף על חלוני וחייגתי למשטרה. הוגשה נגדו תלונה במשטרה, ומאוחר יותר אגיש גם במשרד התחבורה במחלקה המטפלת במוניות.
הודעה אחרונה מאת Kenworth, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום שחזרתי מירושלים,_הבחנתי ברכב ששוב פעם עלה באש ושרף קצת את העצים לידו. כמובן משטרה לא היתה באיזור ורכבים פשוט המשיכו לסוע ליד הרכב. פשוט סכנה, בנתיב שבו אני נסעתי לכיוון דרום אנשים פשוט עצרו בדרך להסתכל. איך דבר כזה קורה בכלל ?
הודעה אחרונה מאת matansab, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.2042219 עוד מכה על מעמד הבינים, האוצר רוצה עוד מסים מהנהגים , הפיתרון הקל הוא העלאת המיסים על ידי "עדכון הנוסחה" של המס הירוק.. על פי הכתבה בדה מרקר , רכב משפחתי ממוצע יעלה כ 135,000 שקל , הזוי לכל הדעות, מי שרוצנ לחסוך יאלץ לשלם הרבה יותר כיוון שרכבי סולר יפגעו פגיעה אנושה כאשר רכב כמו ה C3 פיקאסו עם מנוע דיזל יעלה כ 135,000 שח , ואם חשקה נפשך בפלואנס\ מאגאן דיזל תאלץ לשלם 145,000 ש"ח.. סביר להניח שפתרונות יצירתים יתחילו להופיע כמו הראפיד 1.2 ידנית ב 103, ואולי לרנו יפול המטבע והם ישווקו את המאגאן סטיישן ישנית עם מנוע 1.2 החדש ב 109,000 , כיוון שהשוק לדעתי הולך לשם' 135K לרכב משפחתי זה הרבה יותר מדי לדעתי, הגיע הזמן אולי…
הודעה אחרונה מאת eran.yablonski, -
- 0 תגובות
- 637 צפיות
מה ההשלכות אם עוצרים אותי? לא מצליח להעלות תמונה מכיוון שאני חדש בפורום צריך לפחות 20 הודעות אז אם מישהו רוצה לעזור ולהעלות אותה במקומי אני אשמח
הודעה אחרונה מאת Agent Zero, -
גם כריס מתחבט בשאלה כמו בשרשור שנפתח פה לפני שבוע,האם נעלם הקסם במכוניות המודרניות,בהחלט סרטון מסכם שירשור. תהנו.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני מנסה כבר מספר חודשים למכור את נרכב שלי שהוא סמצב מכני מצויין עם טסט מזגן מקרר היטב. הקונים הפוטנציאליפ שמתקשרים מנסים להוריד את המחיר שגם כך הוא נמוך בשיחה הטלפונית לפני שדאו או בדקו את הרכב. אדם שמסקש לרכוש רכב שערכו אלפים בודדים מצפה לקנות רכב במצב מעולה ובחינם. כשאני מעונין ברכב מסויים אני בא ובודק ומתרשם מהרכב ורק לאחר מכן מדבר על מחיר הקנייה.
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
אני מחפש רכב לאשתי והרכבים שבדקתי רובם יד 2 כולם מספרים על ספר רכב,טיפולים בזמן ללא תאונות פשוט רכב במצב חדש. אני אומר להם שאני בא מרחוק מאוד אז חבל שאני אבוא סתם אם הרכב הוא לא כזה. היום נסעתי כמעט שעתיים לראות רכב,הצבע שרוף,יש מכות ושיפשופים ברכב, מנוע דופק והרכב רשום בכלל על איזה רוסי אחד ומי שמציג לי את הרכב אמור להיות אבא של בעל הרכב ושמו בכלל מאיר..אה ואין לרכב טסט בניסיון למצות את היום אני מדבר עם עוד בעל רכב שמתאר כמובן את הרכב כמושלם ומוכן להוריד את המערכת בשביל להוריד עלויות.נסיעה של עוד חצי שעה,מוצא את הרכב ושוב אותו סיפור,בסוף מתברר שהוא בכלל סוחר!! למה לבזבז את הזמן של הקונים? אם המוכר נופל על שקרים בהתחלה אז ברור שאני לא אקנה ממנו את הרכב! ועוד דבר…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
קניתי פונטו ספייס 2001 והפנסים הקדמיים שלה דהויים + לא מאירים הכי טוב - הייתי רוצה להחליף 2 פנסים ואם כבר להחליף - אז אני מעדיף להזמין מחו"ל שם המחיר הרבה יותר זול ומשתלם. רציתי לדעת אם יכולים לבקש ממני אישור תקן במידה והפנסים יעצרו במכס ? לפי מה שהבנתי זה רק על מוצרי בטיחות אבל הייתי רוצה לדעת בביטחון מה אתם אומרים - יכולים לבקש אישור תקנים או שמעבירים במכס בלי בעיה ?
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
- 0 תגובות
- 636 צפיות
המפגש שלנו הולך ומתקרב עוד פחות משבוע זה קורה ! זוכרים מה היה לנו פעם שעברה? כן כן .. עכשיו יש לנו הפתעות בשבילכם והמפגש שזכרתם יהיה זכרון כי מה שהולך להיות עוד לא היה ולא יהיה !!! יא טירוף , יהיה מוזיקה , יהיה צמיגים שרופים , יהיה התרגשות וגרגורי מנוע , והפתעות רבות מחכות לכם ! כולכם מוזמנים - איוונט פומבי המפרטים נמצאים כאן למעלה , לכל שאלה לכל בעייה אפשר לשלוח אלינו הודעה ונענה בהקדם האפשרי . אפשר לייצור קשר איתנו בפייסבוק בקישור הבא : https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99-Cars-Club-Israel/338609932910212 והקישור לאיוונט שלנו ביום שישי …
הודעה אחרונה מאת MustangGuy, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, ביד 2 יש אלפא gtv בעלת מנוע 2000 Twin turbo spark רציתי לדעת אם המנוע הזה חוקי ?
הודעה אחרונה מאת eran mizrahi, -
- 4 תגובות
- 804 צפיות
נסיעה בהילוך סרק ביריד חוסך בדלק?
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
טיסם לאיטליה זוג + 4 ילדים (13-6), מתלבטים בין שני הרכבים הנ"ל.כל המלצה/הארה תתקבל בברכה. תודה - מירי.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
במוו ג'ינה
מאת amiger- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 858 צפיות
מכונית קונספט בעלת גוף מאריג פוליאוריתן
הודעה אחרונה מאת 2JZ-GTE, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, המגן שמש השמאלי ברכב לא נסגר לי עד הסוף, אם אני דוחף אותו עד למעלה הוא חוזר למצב הזה. מישהו יודע איך מפרקים את זה? מישהו יודע מה העלות של מגן כזה חדש? הרכב: הונדה אקורד 2005.
הודעה אחרונה מאת shlomi6280, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, מישהו יודע בוודאות אם העברת בעלות רכב בתוך המשפחה מורידה מהערך שלו? תודה!
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 822 צפיות
היי, אני מתעניין לדעת אם קיים בארץ מועדון או חוג שמשלב אנשים בני גילי (כלומר, לא ילדים בני 10) במסגרת קבועה ולימודית של נהיגת קארטינג. כולל אימונים ותחרויות? מהחיפושים בגוגל הצלחתי למצוא רק דילים לקבוצות, ימי כיף מרוכזים, ימים אתגריים ועוד... לא הצלחתי למצוא מועדונים או מסגרות על בסיס שבועי/חודשי קבוע עם הדרכה וליווי כמו שאני מתכוון - אלא אם כן, שוב, אני בן 8. התנסיתי בנהיגת קארטינג כבר מספר פעמים ואני חושב שמבחינתי זה הדבר הכי קרוב לנהיגה ספורטיבית שאפשר לעשות בארץ מבלי לעבור על החוק ובמחיר שאפשר לעמוד בו, אני מקווה. אם קיימת החיה אשמח לקבל פרטים (במיוחד בנוגע למחיר) כי כרגע אני קצת ללא תחביב פעיל וזה נראה לי כמו משהו שיכול למלא את החלל הזה יופי. ת…
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
כמו הכותרת, רבות נרשם על הג'יפונים שנכנסו לשוק הישראלי ועד היום אין שום התייחסות לסובארו XV שלדעתי יכול לתת פייט לא קטן לשאר הג'יפונים. מסכים עם עניין התמחור, שבתקווה שאולי סמל"ת יתנו מענה ואולי ירידו את מחירו. מדוע הרכב לא כזה אטרקטיבי? האם זה בגלל מותג סובארו ההולך ונשכח בארצנו? אין אפשרות למצוא רכבים שכאלה כיד שנייה.
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
-
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חדרה, קדימה, תל מונד, אבן יהודה יש שטיפה ידנית איכותית ולא חאפרית באזור הזה?! ביקרתי בתחנת פז מהיציאה מקדימה- פשוט נוראי, הבחור ששטף עוד זרק הערה "וואי איזה קשה עבדתי על האוטו שלך". עשיתי לו מבט של "אני תכף מסדר לך את הפנים מחדש" והשארתי לו את הטיפ שמגיע לו BIG FAT ZERO. נכנסתי לDRIVE IN בחדרה, איך שראיתי קרצופי מטאטא עפתי משם. מישהו ניסה את השטיפה מאחורי קניון דרורים?
הודעה אחרונה מאת יניב alfa, -
לאחר עיון בסרטון הבא אני חושב שמכשיר כזה הוא יותר מחובה ברכב הפרטי שלנו לאור כל המלכודות המצויים בכבישים, רצוי להבהיר שהמכשיר הזה לא נועד רק לנהגים המהמרים או לנהגים שנוסעים כל יום מעל המהירות המותרת. אלא גם לנהגים מן השורה שנוסעים בכביש וגם הם שנוסעים טיפה מעל המהירות המותרת יכולים להיתפס, לכן חשבתי על לפתוח קבוצת רכישה למכשיר הזה לראות אם יש הענות מחיר מחירון לצרכן הוא 2970 ש"ח כמובן ככול שיהיו יותר רוכשים ככה המחיר ירד. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SO7TG_Q3RJ8 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. קישור למבחן שערכו במגזין אוטו לשאר הגלאים בש…
הודעה אחרונה מאת Lenovo, -
- 0 תגובות
- 552 צפיות
עד 3 חודש בלי טסט היה אפשר , אמרו לי שמעכשיו אי אפשר בכלל להעביר אם אין לאוטו אפילו יום אחד טסט ? נכנס החוק הזה ?
הודעה אחרונה מאת Dj Shai, -
- 2 עוקבים
- 34 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
יש לי את האוטו פחות משבועיים. אני נוסע בנסיעה רגילה ויש דפיקות בגיר במעבר בין הילוכים. אני מתעניין אם למישהו יש את אותה הבעיה או שהבעיה ברכב שלי הספציפי. אם כן, אשמח לשמוע ממכם.
הודעה אחרונה מאת Oranili, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ומה עם זיוף מד האוץ ? על זה אלבר לא צריכה לתת את הדין ? , זו לא עבירה פלילית ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4390878,00.html
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
הי, מדובר בקאדילק אסקלייד, כמובן. על הרכב היה מתקון מאוד מאוד מוזר. על גג הרכב היה מעין משהו מסובב בקצב יחסית מהיר (בתמונות הוא עם מדבקה קטנה כחולה של GM) ומתחתיו הסימן של קרן לייזר מסוכנת: על מראות הצד היו מצלמות שמצלמות את מה שקורה מתחת לראי (כמו תאורה שיש ברכבי יוקרה שמאירה את החלק מתחת למראה, אבל קצת יותר הצידה). מקדימה היה גם משהו מוזר (שנראה כמו משבש ראדר). ברכב ישב נהג שדיבר בטלפון ולכן לא רציתי להפריע ולשאול... הרכב שייך למשהו של GM בישראל. אני מצרף כמה תמונות להתרשמות מישהו יודע / שמע?
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לחברה הפורום שלום. לפני כמה חודשים נשבר לי השפם הימיני כתוצאה מפגיעה קלה בפח אשפה, בפיאט דורשים עבור החלק פלסטיק הקטן הזה 1566 ש"ח. חיפשתי באיביי ועוד תחת השם : fiat doblo Mustachec , אך ללא תוצאות. האם יש לחלק שם אחר באנגלית? שחר.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3604889,00.html "משרד התחבורה אסר לאחרונה לייבא ארצה שני דגמים של חברת סוזוקי בגלל מה שמוגדר כ"אי־התאמת חשבוניות", ... על פי חוקי המדינה, יבואני רכב המגישים חשבוניות למשרד התחבורה חייבים להגישן ישירות מהיצרן, ולא ע"י מתווכים. אלא שאלטו מיוצרת במפעלי סוזוקי בהודו ודגם הסוויפט מיוצר בהונגריה, לכן החשבוניות אינן מסופקות על ידי סוזוקי יפן, מה שהיבואנית בארץ תצטרך להסדיר. ... ממשרד התחבורה נמסר: "איננו יכולים להתייחס לנושאים הקשורים בסודיות מסחרית של יבואנים"." האם משהו מסריח פה? יהודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עם טכנוליגיית plug-in (טעינה באמצעות כבל). טוענים שתעשה 50 ק"מ על חשמל בלבד. פריוס פלאג אין עושה כ-20-22 ק"מ מכובדים. מיכל של 40 ליטר וטווח של 800 ק"מ בלבד. מתמטית משהו לא מסתדר לי... מציאות או שבסיאט זורקים נתונים יבשים לאוויר? http://www.cartube.co.il/tech-green/98-tech-green-cat/2799-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%90%D7%91-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A1-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%99%D7%AA-PLUG-IN-%D7%97%D7%A1%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93.html
הודעה אחרונה מאת nir100, -
החלפת פנסים
מאת or_corly-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, ישלי מספר שאלות שאשמח לקבל עליהם תשובות.. ביונדאי החדשות קיים בתוך הפנס עצמו פס של לדים שנותן צורה של עיניים שמסתכלים מבחוץ כמו בתמונה פה האם לזה קוראים Eagle Eyes? נוסף לזאת יש רכבים שמתחת לפנס קיים פס לדים כמו בתמונה פה האם לזה קוראים Drl? ניתן להוסיף אחד מהתוספות האלה על פורד פיאסטה 2010? תודה, אור
הודעה אחרונה מאת JentuS12, -
-
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
שלום. לפני 9 שנים לקחתי הלוואה ל5 שנים לרכישת רכב. לפני תום ההלוואה פרעתי אותה והרישום על שעבוד הרכב ברשיון הוסר. לפני כ4 שנים גם סגרתי את החשבון באותו בנק. שלשום כאשר הגענו עם קונה להעביר בעלות על הרכב התברר לנו שהבנק לא הסיר את השעבוד מרשם המשכונות. הקונה סירב לרכוש את הרכב עם שעבוד לבנק (למרות שהבנק הוציא "הודעה על ביטול משכון" לרשם המשכונות ושלח לנו עותק, אבל אני עדיין יכול להבין את הקונה) ובגדול המכירה נפלה והכסף שכבר הועבר אלינו הוחזר לקונה. ממה שהבנתי ממנהל הסניף בבנק בו אני מנהל את החשבון זה ש: 1. הבנק לא היה בסדר כאשר שיעבד את הרכב ליותר מתקופת ההלוואה. 2. הבנק לא פעל לפי הנהלים כאשר ההלוואה סולקה, למעשה - הם היו צריכים להזין את מספר האישור …
הודעה אחרונה מאת gibsonlp,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 322 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- om2
- פינדר
- Shmelov
- גולדן191
- yor2
- RK
- amosbmw
- ניקו פ.
- farkash7
- אורי מ.
- Avia
- NEW10