Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרבות החפיף שעלתה לאלבר ביוקר, לא לפני שהוציאה ללקוח את המיץ.

על אחד כזה, כמה מאות יש שלא גילו...

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

ברמת העיקרון אם מחליפם מנוע (במנוע חדש) הקילומטראז הקובע הוא של המנוע החדש.

השאלה באמת אם זו שיטתיות של אלבר להסתיר מידע כזה או אחר, הרי היא נחשב דווקא כאחת החברות האמינות..

פורסם

השאלה באמת אם זו שיטתיות של אלבר להסתיר מידע כזה או אחר, הרי היא נחשב דווקא כאחת החברות האמינות..

ואת זה הבאת מאיפה ? מה עם שאר המכלולים ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

באמת?!:shock::lol:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

מה זתומרת? זה חוק או מה?

כי אם אני מביא לך רכב שעבר 300K ק"מ והלך לו מנוע ושמתי לך מנוע עם 60K אני אני אמכור לך אותו כמו רכב חדש?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זו חברה שיודעת לפרסם ולבנות לעצמה תמית אבל אני מקלל את הרגע שחתמתי איתה על חוזה ליסינג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מבחינת מנוע זה נכון.

אבל מבחינת הקילומטראז' שאמור להופיע במונה לא צריך להיות שינוי.

זאת מכיוון שקילומטראז' גבוה אומר שימוש מרובה ברכב,וזה אומר בלאי לכל מכלולי הרכב ולא רק למנוע.

פורסם

נבלות צריך להחרים את החברה הזו,אז פעם אחת עלו עליהם לכו תדעו עוד כמה פעמים עם עשו את התרגיל הזה ויצאו נקי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קשקוש.

איזה תגובות מתלהמות בשקל.

אם עשו את זה במתכוון ויוכיחו את זה - שיקרעו אותם לגזרים. יש משטרה, יש בתי משפט.

אבל טעויות כאלו ואחרות גם יכולות לקרות, השאלה איך טיפלו בזה. אם זיכו את הלקוח/ החליפו לו רכב ללא בעיה - אז יש להתייחס לזה כטעות.

אני מכיר אישית מקרה של רכב לדוגמא באיזה חברת ליסינג (במקרה לא אלבר, אבל הרעיון זהה) של רכב שנשלח ע"י הליסינג

ב30,000 ק"מ לטיפול ראשון+ טיפול פחחות כלשהוא במורשה, הנהג שבא לאסוף את הרכב נכנס לפחחיה שבמורשה, שאל "סיימת ?"

הפחח שלא ידע שהרכב בכלל נכנס גם לטיפול, אמר שכן , הרכב מוכן ועומד בחוץ (כי הוא מבחינתו סיים), הנהג, שהוא בסה"כ - רק נהג, לקח את הרכב ויצא ודיווח שה"טיפול ברכב הושלם" והוא אסף אותו. במחשבי חברת הליס סומן כי הרכב עבר טיפול ב30,000 ק"מ והכל כשורה. הרכב נמכר מאוחר יותר ללקוח מאושר, שאחרי כשנה נכנס לתיקון עקב בעיה מסויימת, לתדהמתו הוסבר לו "זה רכב מוזנח שלא עבר בכלל טיפול ראשון שהיה צריך לעבור מזמן...."

סיפור אמיתי, טעות אנוש מטופשת שהסתיימה ב"איך החברה הרמאית הזאת שמזניחה ומסכנת את הרכבים שלה, מכרה רכב כזה ללקוח מסכן שהאמין כי מדובר ברכב מטופל ותקין, ועוד רימתה אותו במתכוון שדיווחה לו על טיפול ראון שנעשה בק"מ הזה והזה..."

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אם זיכו את הלקוח/ החליפו לו רכב ללא בעיה - אז יש להתייחס לזה כטעות.

אני מבין שאת הכתבה לא קראת. העיקר לרשום "קשקוש".

בשיפוצים

פורסם

הכרתי מנהל צוות נהגי שרות של הטיפולים שסיפר לי מקרה שנהגת לא ביצעה טיפולים לרכב שלה במשך 90.000 ק"מ.

היא צלצלה לליסנג כי נתקעה בלי ברקסים :idea:

הנהגת לא ידעה שצריך לבצע לרכב טיפולים

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...