Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתעניין לדעת אם קיים בארץ מועדון או חוג שמשלב אנשים בני גילי (כלומר, לא ילדים בני 10) במסגרת קבועה ולימודית של נהיגת קארטינג.

כולל אימונים ותחרויות?

מהחיפושים בגוגל הצלחתי למצוא רק דילים לקבוצות, ימי כיף מרוכזים, ימים אתגריים ועוד...

לא הצלחתי למצוא מועדונים או מסגרות על בסיס שבועי/חודשי קבוע עם הדרכה וליווי כמו שאני מתכוון - אלא אם כן, שוב, אני בן 8.

התנסיתי בנהיגת קארטינג כבר מספר פעמים ואני חושב שמבחינתי זה הדבר הכי קרוב לנהיגה ספורטיבית שאפשר לעשות בארץ מבלי לעבור על החוק ובמחיר שאפשר לעמוד בו, אני מקווה.

אם קיימת החיה אשמח לקבל פרטים (במיוחד בנוגע למחיר) כי כרגע אני קצת ללא תחביב פעיל וזה נראה לי כמו משהו שיכול למלא את החלל הזה יופי.

תודה,

ניר.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני לא מכיר קבוצות אבל ליגות בהחלט קיימות. חפש בגוגל או בפורום את הליגה של ספרקו וליגת 40/80.

לחילופין טלפון לכל אחד מהמסלולים יניב לך את המידע שאתה מחפש. אני משער שיש כל מיני קבוצות של חובבים שנפגשים אחת ל- ונוהגים יחד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...