רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 763 צפיות
12345
הודעה אחרונה מאת Fkl0ster, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ערב טוב! לפני שבועיים מכרתי את הרכב שלי (קיה קרניבל 2007) לרכב היו 184000 קילומטר,הוא במקור מהשכרה. לאחר שקלול מחירון יד 2 יצא שהרכב שווה 48000 ש''ח. היום בדקתי את המחירון סתם ככה עם אותם התנאים של הקילומטראז' וההשכרה ויוצא 54000!!! איך זה ייתכן? הדבר שבאמת מצער אותי שהפסדתי המון כסף מהמכירה כי מכרתי ב 45000 (הרכב היה פגוע מכל פינה) והדבר המדהים הוא שהרכב עלה היום ליד 2 ב57000 ש''ח תחת הכותרת יד 2 (למרות שהבחור שקנה ממני כבר יד 3) עם 4 אלף קילומטר פחות על השעון. אני מאוד אבוד בכל מה שקרה כאן ואני בשוק שסוחר רכב יצליח להרוויח עליי כסף מישהו מוכן להסביר את מה שקורה מבחינת המחירון?
הודעה אחרונה מאת teyal, -
- 2 תגובות
- 769 צפיות
ערב טוב. האם מישהו יודע מה הכתובת המדוייקת של ויצמן חלפים באזור ? (הישוב אזור). באתר שלו רשום רחוב כביש ירושלים, ומופיעה מפה עם הכוונה לדרך השבעה / כביש 44. מאחר ואני מגיע מאזור הצפון, אינני רוצה להתברבר יותר מדי. הערה : בבדיקה במפה, יש באזור רחוב ירושלים, אך אינני בטוח שהכוונה אליו.
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, אני כנראה טס עוד מספר שבועות בודדים לשנה. בבעלותי רכב פולו 07 שקניתי לפני פחות משנה, כרגע אני מתלבט מה לעשות איתו. האופציות: א' - למכור. (בעייתי כי יש לי מעט מאוד זמן להתעסק איתו, ואני כנראה אפיס עליו די הרבה בשוק של היום) ב' - להשאיר אותו בבית, להורים. (אני בן 23). הם לא צריכים אותו, אבל הם יוכלו להזיז לי אותו מפעם לפעם ולשמור עליו. ג' - להעמיד אותו על בלוקים בלי מצבר לשנה. יש למישהו עוד אופציות? יש למישהו השגות בעניין? משהו עם להפקיד רישיון? מה עושים עם הביטוח? תודה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 2 תגובות
- 721 צפיות
קיבלתי במתנה פורד טאורוס משנת 1995. הטסט האחרון פג תוקפו בדצמבר 2011, משמע הרכב ללא טסט שנה וחצי ולא הקפיאו את הרישיון. אני מעוניין להחזיר אותה לכביש ולהעביר אותה טסט, עליי לשלם שתי אגרות בסך 2600 ביחד ואז לגשת לטסט לאחר בדיקת בלמים וקבל אישור. האם צריך עוד משהו מעבר לכך? אני יודע שדרושה בדיקת מעבדה לרכב ללא טסט מעל שנתיים. אני פשוט מעביר טסט רגיל או שיש עוד משהו בדרך? כמובן שאגיע למכון הרישוי בגרר. תודה, כפיר
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יצא לי לחשוב על זה, וראיתי במלא מקומות שכותבים שמחברים למחשב רכב, אז השאלה שלי היא, בכל המכוניות יש מחשב?
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם לפני כחודשיים רכשתי בשעה טובה טויוטה קורולה 2013 חדשה ושמתי לב לבעיות קליטה והפרעות קשות ברדיו.פניתי לגיל קאר שהחליפו את כל מערכת המולטימדיה אך זה לא עזר.פניתי לטויוטה אך בינתיים לא קיבלתי תשובה רצינית. אני יודע שהאנטנה בקורולה היא נסתרת בפסי החלון האחורי ולעיתים זה בעיייתי אך בקורולה הקודמת שלי (2009) עם המערכת הרגילה והמקורית לא חוויתי בעיות בסדר גודל כזה. מישהו כאן מכיר את הבעיה?יש פיתרון? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ffman, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אינני אחראי לאמיתות הדברים, אך נראה שהמקרה ראוי להתייחסות. מדובר בסיפור נוכלות שמתרוצץ בפייסבוק (מצורפת תמונה למי שאין), על חבר'ה שאורבים לרכבים שיוצאים מחניות, מדמים פגיעה ברכב (מכים על הפח) וברגע בו הנהג יוצא לבדוק מה קרה, טוענים שהפגיעה גרמה לאייפון שלהם נזק ודורשים 500 ש"ח. סירוב יתקבל באיום על דיווח של פגע וברח.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
היום בשעות הערב כשחזרתי מהעבודה הגעתי לצומת בעיר שלי, צומת שאני עובר בה כל יום ובכל פעם עוצר בה לא בגלל שהחוק מחייב אלא בגלל שהיא באמת מסוכנת. נתחיל מזה שתמרור העצור מסובב ימינה ורק כשמגיעים אליו ומסובבים את הראש ימינה אפשר לראות את תמרור העצור (רואים שיש תמרור, פשוט לא רואים את העצור) בקיצור, אחרי שיצאתי מהצומת עוצר שוטר ושואל למה לא עצרתי. לטענתי אמרתי לו שעצרתי וכולי' אבל הוא בשלו כנראה היה נעול לסיים את הפנקס. אחרי שהוא לקח את הרישיון הוא מסתכל ואומר לי שאני בחור טוב על זה שאין כלל עבר (7 שנים על הכביש ואין לי כלום אפילו לא אזהרה) אני התעקשתי על שלי ואמרתי לו שעצרתי. בסופו של דבר הוא רשם את הדו"ח. עכשיו מה עושים? הבנתי שבבית משפט זה מילה שלי מול מילה שלו. אני יצלם גם …
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
- 0 תגובות
- 617 צפיות
לכבוד יום האבא, שימו לב לטריילר... http://www.youtube.com/watch?v=fOYOOtQdf-I&feature=youtu.be דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת TAsraf, -
נורבורגרינג 1 2
מאת dorian1212-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני ועוד חבר רוצים לטוס לשם אך לא לנהוג לצערנו כי שנינו בני 18 ולא מנוסים בנהיגת מרוצים. אבל יש שם מירוץ פורמולה 1 ועוד כל מיני אירועים שאנחנו רוצים להיות בהם. אפשר בבקשה הסבר על איך מגיעים לשם או האם יש טיסה ישירה לשם? מחבר שמעתי שטסים לפרנקפורט ואז נוסעים לשם כמה שעות. יש דרך להגיע בלי לשכור מכונית? הבנתי שיש גם מוזיאון יפה. והאם יש שם מקומות לינה? וכמה עולה לילה בערך. ועוד המלצות וכו' מאנשים שהיו שם. תודה רבה רבה!
הודעה אחרונה מאת niv, -
-
מידת וישרים
מאת ~הונדה~- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום האם מישהו יודע מה המידת וישרים להונדה סיויק 2011?
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כפי שאתם יודעים למדינה יש גירעון של 40 מיליארד ש"ח בערך.... האם אתם חושבים שבעוד כשנה שנתיים, שהגירעון אמור להסיגר, המחירים יחזרו להיות כמו לפני 4 שנים ? דיון מהנה..
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום חברים, ברשותי איביזה 2012, קיבלתי עם הרכב מפתח אחד קפיצי ומפתח אחד רגיל. הרבה פעמים יוצא לי להשתמש במפתח הפשוט, זה בלי השלט השני אצל בת הזוג, אז כדי לפתוח את הבגז'/דלת נוסע אני צריך לפתוח את דלת הנהג להיכנס להכניס קוד בקודן להדליק סוויץ' לפתוח את הנעילה המרכזית כמובן שבתור ספורט זה נחמד, אבל כשיש שקיות של סופר זה לא כזו אטרקציה. ניסיתי לסובב פעמיים בכיוון הפתיחה וגם לסובב ולהחזיק מסובב ושום דבר לא עוזר. ספר רכב כרגע לא לידי ובכל אופן אני לא זוכר שראיתי התייחסות לנושא. האם יש דרך לגרום לנעילה מרכזית להיפתח בעזרת המפתח הפשוט? תודה.
הודעה אחרונה מאת omar87, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במחיר סביר ולא במחירי עושק... הגולם עצמו מחובר עם השלט, יש מישהו בצפון או במרכז שעושה עבודות כאלה במחירים טובים?
הודעה אחרונה מאת yochay_s, -
חלק שהתפרק בגולף 1 2
מאת שי צ- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום הערב מצאתי את חלק הפלסטיק שמצולם בתמונה במושב האחורי של הגולף מודל 2011 שלנו. כן, המכונית נוסעת, הדלת נפתחות ונסגרות - בקיצור הכל בסדר טפו, טפו אך עדיין אני מעוניין לדעת מהו החלק. אני משוכנע, שהוא שיך למכונית מכיוון שטבוע עליו: VWAG. המק״ט שלו: 1K8.837.209 תודה! שי
הודעה אחרונה מאת שי צ, -
- 0 תגובות
- 476 צפיות
שלום, קיבלתי אתמול רכב חדש מסוג טיוטה. בנסיעה הראשונה שלי הרגשתי שיש רעד בהגגה מעל 100 קמ"ש. נכנסתי היום למוסך של היבואן ואחרי בדיקה נאמר לי שצריך לבצע איזון ל 4 הגלגלים. האם מצב זה סביר? שרכב חדש לא עבר את כל הבדיקות כולל איזון גלגלים? האם זה מעיד שהרכב עבר איזה "אירוע" בדרך שגרם לרכב לצאת מאיזון?
הודעה אחרונה מאת oferbar2000, -
- 1 תגובות
- 645 צפיות
ערב טוב לכולם, אם למישהו יצא להתעסק אם הגג בפיג'ו 206 CC,אשמח אם תשתפו את הבעיות והמחירים. (גומיות הגג,המנוע עצמו שמטפל את הגג...) תודה מראש על התגובות ושבת שלום לכולם
הודעה אחרונה מאת gti360, -
מצבר לאוטו
מאת anatwebz- 2 תגובות
- 555 צפיות
רציתי מאוד להמליץ לכם על איש מקצוע טוב שמתעסק במצברים למכוניות ומשאיות. מקצועיות ואמינות אין ספק. הייתי מעביר קישור אבל מסתבר שאני אוכל לעשות את זה רק עוד עשרים הודעות חחח אז פשוט תכתבו mazberim.co.il ותמצאו בלי בעיה. בהצלחה לכולם, יום דבש
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
להלן קישור לדיל בגרופון 395 שח במקום 779 שח http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/Maslulim-C1301270534/22914122 מישהו ניסה ויכול לתת חוות דעת?
הודעה אחרונה מאת hissi, -
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
שלום יש לי אודי A3 1.4 TSI ואני רוצה לצרוב תוכנה, אני גר בצפון (איזור הכנרת) ולא רוצה להתרחק כל כך, האם יש סדנאות באיזור הצפון ? אם כן של איזה תוכנות ועד כמה הן מומלצות ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yossiku, -
- 11 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
שלום, אני טס בקיץ לטייל בארהב לשלושה חודשים ואני מעוניין לקנות שם רכב. מישהו יכול לתת הסבר על פרוצדורת הרכישה והביטוח? אני טס עם אזרחות ישראלית וויזה. תודה
הודעה אחרונה מאת etainoy, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
צריך להוביל חפץ לא רחב יחסית אך ארוך( נמצא בתוך קרטון מרובע 14 על 14 ס"מ) , שאכניס מאחור לרכב 5 דלתות ויבלוט כמטר החוצה מאחור כשהדלת האחורית תיקשר לא סגורה עד הסוף. מישהו ידע מה התקנות בנושא? האם זה מותר ואם כן איך מסמנים את זה ? מצאתי ברשת רק תקנות להובלה מקצועית.
הודעה אחרונה מאת dog, -
מכס על ג'נטים
מאת kobi_g- 1 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
למישהו יש מידע איזה מיסים והאם ש בעיות ביבוא אישי של ג'נטים? (לג'נט יש תקן E ) ומדובר בפריט הזה http://www.ebay.com/itm/4x-17-Zoll-BBS-Alufelgen-CH-silber-5x112-ET35-/200909562843?pt=Auto_Felgen&hash=item2ec724a3db האם צריך אישורים וכו? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
אחד מהנוכחיים- פאסאט 92 - 14 שנה הקודם- פאסאט 83 - 15 שנה Come on Hit me! בטוח יש פה אנשים עם רכבים מעל 30 שנה.
הודעה אחרונה מאת syaron24, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הקדמה, לאמא שלי ולי יש וויכוח, יום אחד עצר אותה שוטר ואיים לתת לה דו"ח, אני טוען משהו אחד והיא משהו אחר, אני צריך את עזרתכם מי צודק. דבר ראשון, המקום חיפה, רח' גת הפניה ימינה לרחוב חורב, צומת מרומזרת, כמה מטרים אחרי הפניה ימינה הכביש מתפצל, שני נתיבים לכיוון פרויד ושניים שעולים לכרמל. יום אחד אמא שלי עמדה ברמזור שפונה ימינה לכיוון רח' חורב ורצתה להמשיך לכיוון הכרמל והיא נכנסה ישר לשני הנתיבים שעולים לכרמל (עד כאן הכול על קו מקווקו), שוטר שהיה שם עצר אותה בטענה שאתה מה שהיא עשתה אסור לעשות, ורצה לתת לה דו"ח אבל וויתר לה. מאז אמא שלי נכנסת קודם כל לתחנה אוטובוס שנמצאת שם ורק אז עוברת נתיב, חשוב לציין שהמקום הזה פקוק מאוד (לפעמים ליוצאים מרחוב גת אין לאיפה להיכנ…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 504 צפיות
בעמדה מספר 1 אם בכלל..
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במסגרת חיפוש רכב להוריי פניתי היום לסוכנות סקודה לגבי הפאביה 1.4 ליטר ידני (לי יש אחת כזו). אין כרגע שום מבצע כך שהמחיר עומד על 74K . עמית לעבודה טוען שחבר של אחיו רכש פאביה חדשה זהה לאחרונה במחיר דימיוני של 60K . חדשה, ניילונים , מוזזזר . לא מצליח לתפוס אותו והאמת שזה נשמע ממש דימיוני. אז למי מכן שמעורה בעולם המחירים. אתם זוכרים מבצע כזה, גם אם היה בטוח לא רשמי אלה בהתקיימות תנאים מסויימים של נגיד "נשארו לנו X רכבים שחייבים להמכר" או כל התרחשות אחרת. אני מאמין שמדובר בסיטיגו כי זה המחיר שלה אבל בכל זאת .... אומנם יש ברשותי מספר טלפון אך אין מענה כדי לקבל פרטים ממקור ראשון. בקיצור, האם זה הגיוני?
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
- 4 תגובות
- 762 צפיות
החודש נגמר לי הביטוח לרכב, ואני רוצה לחדש אותו גם לנהג צעיר. המחיר המטורף שקיבלתי עבור מקיף+חובה הוא 10K לרכב ששווה .15K ככל הנראה אאלץ לוותר על הנהג הצעיר ולבטח רק מעל 24, וגם פה נתקלתי בבעיה שדיברתי עם 3 סוכנים ואף אחד מהם לא עובד עם הפניקס שמה המחיר זול משמעותי מהחברות האחרות. להמשיך עם הסוכן הנוכחי אני לא רוצה ולכן אני מחפש סוכן חדש. יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת big1, -
- 2 תגובות
- 605 צפיות
יש לי שלט בסקודה שאני מדליק אותו אחרה כמה דקות אם אני לא נכנס לאוטו. ניסגרת אוטומטי. דיברתי אם סקודה אומרים שככה זה.הגדרות יצרן באמת זה ככה צריך להיות?
הודעה אחרונה מאת d300,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 325 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- david3692
- zaf
- וולברין
- sperial
- לירון .ה.
- asix
- pooh-bear
- Itzik-b
- שום מאכר
- Avia
- Dan___
- פול-טנק