Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בכל המכוניות יש מחשבים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לחשוב על זה, וראיתי במלא מקומות שכותבים שמחברים למחשב רכב, אז השאלה שלי היא, בכל המכוניות יש מחשב?

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

יש הרבה מחשבים בכל רכב. ברכבים פשוטים מספר מחשבים, ברכבים מתקדמים עשרות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חיישן זה לא מחשב, הוא מחובר למחשב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
היום כמעט להכל אם לא הכל. אבל מה אתה מגדיר מחשב? תאורתית כל דבר חשמלי מופעל על ידי מחשב.

הרגת אותי עם השם משתמש שלך......

תגיד רק בשביל להיות בטוח : זה אשכים (ביצים) , או אשכים ( אקום מוקדם בבוקר ) ? :lol:

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

ליאור, תן דוגמא לחיישן שהוא מחשב.

חיישן שמחובר ישירות לשעון חום (כמו שהיה למשל בסוסיתא) נחשב מחשב לכל דבר (יש לך קלט, פעולה שמבוצעת על הקלט ופלט)

אתה טועה. הוא לא מבצע שום פעולה, אלא רק ההתנגדות שלו משתנה.

פורסם
הרגת אותי עם השם משתמש שלך......

תגיד רק בשביל להיות בטוח : זה אשכים (ביצים) , או אשכים ( אקום מוקדם בבוקר ) ? :lol:

מה נראה לך? :-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
כל חיישן שתרצה, שמחובר לפלט משל עצמו.

זה בכלל לא הגדרה של מחשב (הגבתי לך למעלה).

פורסם

הוא מחשב את טמפרטורת המים מנתון אחר (בין אם מאות אלפי טרנזיזטורים מבצעים את הפעולה או פוטנציומטר, העיקרון זהה).

ההגדרה של מחשב ע"פ וויקיפדיה:

מחשב הוא מכונה המעבדת נתונים על פי תוכנית, כלומר על פי רצף פקודות נתון מראש.

ועכשיו תגיד לי למה חיישן חום מנוע הוא לא מחשב (פרימיטיבי, אבל עדיין).

• תוכן חדש...