Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלוואי והיה לי את הכיף והאהבה שלכם לרכב ספציפי ואוכל להשאיר אותו כל כך הרבה זמן ולהנות ממנו עדיין

מאזדה 3 מנוע 2000 (2005) בשנת 2010 הייתה ברשותי 5 חודשים

מאזדה 3 מנוע 2000(2007) בשנת 2010 גם הייתה אצלי 6 חודשים

אחרי זה הגיע הולוסטר(2012) ב2011 הייתה ברשותי 7 חודשים הלכה טוטאלוס

ב2012 זה היה המאזדה 6 ( 2008 ) פרימיום מנוע 2500 (הרכב השנוא עליי!!!) גם 7 חודשים

ועכשיו 2013 הכלה החדשה פונטיאק סולסטיס 2007 נמצאת אצלי חודש מקווה להשאר איתה מינימום שנה וחצי

וכל זה בשלוש שנים וקצת רשיון :?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

סיטרואן קסארה 2000 - הייתה בבעלותי שנה וחודשיים.

סובארו אימפרזה 2005 - בבעלותי שנה והספירה נמשכת.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

רנו 14 שנקנתה בת 4 ושירתה אותי 7 שנים, כולל שני הריונות של אשתי, נמכרה עם הקלאץ' המקורי.

יונדאי אקסנט (ממש מהראשונות בסוף 1994, דגם 1995) שנרכשה חדשה ושירתה 7 שנים.

המוצלחת ביותר: קורולה 1998 שנרכשה בת 3 ונמכרה לאחר 9.5 שנים עם שתי תקלות לאורך השנים (משאבת מים ופקק רדיאטור).

לציין לרעה - סקודה פייבוריט (נרכשה חדשה בסוף 1992, דגם 1993) וסובארו אימפרזה (דגם 1994, נרכשה בת 4 בתוך המשפחה) - שתיהן נמכרו לאחר כ-3 שנים בגלל ריבוי תקלות, במיוחד הסובארו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

5 שנים עם סאאבים and counting...

וכמו שזה נראה טפו טפו זה יימשך עוד הרבה שנים.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
זה צניעות/מרוצה/חוסר בכסף,תלוי איזה סוג של בן אדם אתה.

לגבי עינין תקציבי אני מבין.

לגבי מרוצה: כמה זמן בן אדם יכול להיות מרוצה מרכבו, זה לא כמו לאכול אותה מנה (גם אם טעימה) מידי יום, בשלב מסויים נמאס, לא?

ולגבי צניעות: יש בזה משהו, יש אנשים בעלי ממון שלא רוצים שהרכב שלהם יצעק שופוני, הם יכולים לקנות פרארי 2013 אבל נוסעים על מזדה 3 אפורה שנת 2004.

השאלה שלי כמובן מופנית לחובבי רכב ולא לאנשים שמסתכלים על רכבים ללא סנטימנטים כמו על כלי תחבורה נטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חברים, גלו לי מה הסוד: איך אנשים מצליחים לנסוע על אותו רכב במשך 10 שנים?

חידה יותר גדולה: איך נשארים עם אותה אשה 60-70 שנה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום רב.

אז ככה, אני כבר 13 שנה עם אוודי ולא מתכוון לשנות את המנהג.

אז מה היה לנו?

1. אוודי 80 שנת 1985 ידנית עם מנוע 1.3 ששודרג ל-1.6, סה"כ 8 שנים.

2. לאחר מכן עוד אוודי 80 שנת 1991 אוטומט עם מנוע 1.6 102I , סה"כ 3 שנים.

3. ועכשיו אוודי A4 שנת 2000 עם מנוע 1800 125 כ"ס אוטומט שעוד חודשיים יש לה שנתיים:lol: .

פורסם
חידה יותר גדולה: איך נשארים עם אותה אשה 60-70 שנה?

בשביל זה יש אינטרנט. :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לגבי מרוצה: כמה זמן בן אדם יכול להיות מרוצה מרכבו, זה לא כמו לאכול אותה מנה (גם אם טעימה) מידי יום, בשלב מסויים נמאס, לא?

זה כמו אהבה - אי-אפשר ממש להסביר

בשביל זה יש אינטרנט.

:roflmao:

• תוכן חדש...