Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נסגר עם מחירון רכב יד 2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד והמקצוע שלו.

הסוחרים יודעים איזה סוג רכב לרכוש שיהיה להם רווח, כך למשל, אני מכיר מישהו שיצבע רכב שלם ב1/4 מחיר ממך, מה אכפת לך, קבלת מה שרצית. כולם תמיד יספרו לך סיפורים.

אתה יכול להרגע. כך למשל, אם יש לך משכנתא, או שתהיה לך ברבות הימים, נראה שעדיף שלא תבדוק כמה מרוויחים עליך* , שאם כן, או אז אתה עלול למצוא עצמך קופץ מעזריאלי וזאת טרם תמצא את הפורום המתאים לפורקן רגשותיך.

*(כדאי לבדוק משכנתאות אצל יועצי משכנתאות מוסמכים. תחסוך כמה קאיות שלמות וטובות מהסוג שמכרת).

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בדר"כ כלל סוחרי רכבים גם לוקחים את הרכב לאיזה כפר ערבי לתקן את כל הפח ב1000 שקל,

ומבקשים על האוטו עוד כמה אלפי שקלים,

אין מה לעשות, גם הם צריכים לחיות....

משאיר את כולם בעשן:fist:

פורסם

אני מאוד אבוד בכל מה שקרה כאן ואני בשוק שסוחר רכב יצליח להרוויח עליי כסף :cry: מישהו מוכן להסביר את מה שקורה מבחינת המחירון?

לא הבנתי מה הבעיה שלך. מכרת את הרכב במחיר הכי טוב שיכולת להשיג. לא באמת הפסדת כסף כלשהו וכנראה שלא היית מצליח למכור במחיר גבוה יותר. שחרר.

פורסם
הרכב לא "דרעק", אבל לא הייתה מזיקה צביעה לו כללית כאשר מכרתי.

וכנראה שאתם צודקים, אני מרגיש שיצאתי פראייר כאשר מכרתי תרכב ב45 ויש לו פוטנציאל להימכר ביותר מזה. אבל מה אני אעשה שלא בא קונה לקנות ביותר.

מה שכן הבחור (הסוחר) שהגיע שיחק תפקיד מושלם,קראתי עשרות סיפורים בפורום איך אנשים לא מכרו את הרכב שלהם לסוחרים "סמויים" לאחר שגילו שהם סוחרים, אבל הסוחר הזה שיחק אותה טוב מאוד.

למה שמוכר מרצון לא ימכור לקונה בששון ?

מה אכפת לקונה זהות המוכר ?

מעניין לראות איפה קראת שמישהו סרב למכור לסוחר.

פורסם

תן לי לנחש- אתה סובל הרבה מחרדות ורגשי נחיתות?

מה איכפת לך בכמה הרכב שלך נמכר? מכרת במחיר שרצית? הכסף אצלך בבנק? אף אחד לא רימה אותה. סע לשלום.

מה נראה לך שסוחר ימכור במחיר הפסד? הוא סוכן מכירות ממולח, הוא ימצא בסוף את הקונה הפוטנציאלי שיקנה את הרכב.

ואגב, זה שהרכב מפורסם במחיר כלשהוא זה לא אומר שזה המחיר שאותו הוא יקבל. אם הוא פרסם ב 57K זה אומר שהוא מתכנן למכור באיזור ה 50.

פורסם

באופן כללי, מחירון יד 2 לדעתי לא כל כך רלוונטי כל עוד כל חברות הביטוח מתייחסות אך ורק למחירון לוי יצחק.

פורסם
המחירון של יד 2 הוא לא מדד לכלום.כל עוד, חברות הביטוח עובדות לפי לוי יצחק.

באופן כללי, מחירון יד 2 לדעתי לא כל כך רלוונטי כל עוד כל חברות הביטוח מתייחסות אך ורק למחירון לוי יצחק.

עם כל הכבוד לחברות הביטוח, מחירון יד 2 הוא רלבנטי מכיוון שגם לו יש משקל בקביעת המחיר בו נמכרים ונקנים רכבים :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
עם כל הכבוד לחברות הביטוח, מחירון יד 2 הוא רלבנטי מכיוון שגם לו יש משקל בקביעת המחיר בו נמכרים ונקנים רכבים :roll:

יש לו משקל רק אם המוכר והקונה בוחרים לתת לו משקל. לרוב מי שירצה לתת לו משקל יהיה המוכר כיוון שמחירון יד 2 נוטה בעקביות להיות גבוה משמעותית מלוי יצחק עבור חלק הארי של הדגמים.

כשאני באתי לקנות רכב למשל, הבהרתי למוכר שמבחינתי מחירון יד 2 לא רלוונטי ורק לוי יצחק תופס, הוא לא התווכח. לא בגלל שהוא פראייר חלילה, פשוט בגלל שלמחירון אחד יש סימוכין ועליו נשען כל הענף והשני "תלוי באוויר".

פורסם

לרוב המוכר ייתן משקל למחירון שנותן לו מחיר גבוה יותר, והקונה ייתן משקל למחירון שנותן מחיר נמוך יותר.

מעניין אותי איך היית מתנהג אם מחיר המחירון של הרכב שבאת לקנות היה נמוך יותר ביד 2. גם אז היית טוען שהוא תלוש מהמציאות ותלוי באוויר?? Give me a break

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לרוב המוכר ייתן משקל למחירון שנותן לו מחיר גבוה יותר, והקונה ייתן משקל למחירון שנותן מחיר נמוך יותר.

מעניין אותי איך היית מתנהג אם מחיר המחירון של הרכב שבאת לקנות היה נמוך יותר ביד 2. גם אז היית טוען שהוא תלוש מהמציאות ותלוי באוויר?? Give me a break

המחירון הזה, תלוש מהמציאות ולא קובע כלום, ללא קשר אם אתה מוכר או קונה.

אין לו, שום משמעות כל עוד חברות הביטוח, הליסינגים, המגרשים, הטריידים, ולמעשה כל הענף עובד לפי לוי יצחק.

כשחיפשתי רכב, לפני חצי שנה אחד המוכרים הפרטיים עימם נפגשתי מלמל משהו על מחירון יד2.

בתגובה שאלתי אותו "אם יהיה לי טוטל לוס אני אקבל לפי יד2 או לוי יצחק?"

למותר לציין שהוא מייד נסוג מזה.

בסוף קניתי מאוטודיל, ושם נקודת הפתיחה היא מחירון לוי יצחק.

כשמכרתי רכב, מחירון יד2 היה גבוה בכמעט 4K מלוי יצחק ?SO

דרשתי, וקיבלתי לפי לוי יצחק.

• תוכן חדש...