רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 90 תגובות
- 31.7 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, אז היום אכן ביצעתי נסיעת מבחן על הניסאן קשקאי הידנית 1.6 וראשית, כמה מילים על הסוכנות בהרצליה: השירות שקיבלתי בסוכנות הרצליה היה אדיב וענייני - כשביקשתי לראות את רמת האיבזור הופנתי לרכב לדוגמא וכל שאלותיי נענו. על אף כל המעללית של השירות מכירות שקרסו - לטעמי הם עשו עבודה טובה איתי, ועל כך מגיעה מילה טובה. ועכשיו לנסיעה: הרכב שעמד לרשותי היה רכב בן שבועיים עם כ2000 ק"מ שעברו תחת ידם של בוחני רכב חסרי רחמים. אורך נסיעת המבחן היה כשעה שבא ניסיתי את הרכב בתנאי של כביש מהיר, כבישים צפופים ושבל עפר. אתחיל בחיצוניות, ניסאן קשקאי VISIA רגילה לחלוטין רק פלוס דוושה שלשית ומוט הילוכים שמעוצב שונה. היות ואת כל האיבזור כיסו כבר לא מעט במבחני רכב,…
הודעה אחרונה מאת Bersi, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, יש לנו רנו מגאן חדשה ממש (5000 ק"מ) תידלקנו בפעם האחרונה בטן 10 והמתדלק תקע את האקדח עמוק ואחרי זה הם הוציאו את זה בעזרת כל מיני אביזרים. לשאלתכם למה תידלקנו בשירות מלא כי זה זול בחצי שקל ממה שרשום בשלט. היום פתחתי את תא התידלוק וממש צרם לי בעיניים. הקפיץ לא נסגר וניראה שניגרם נזק למנגנון מה ניתן לעשות בעיניין? תודה ושבת שלום ניצן
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכם, יש סיבה לכך שכל דגמי המכוניות הקטנות והחסכוניות מעוצבות חיצונית לא יפה? למה כולם עם צורת חזית שלא נעימה בכלל להסתכל עליה בתור חובב רכב, וגם כולכם פה, אפילו אם אתם קונים רכב חסכוני וקטן אתם תרצו שהוא יהיה גם יפה לא? שיהיה אפשר לחייך שהוא אצלכם בחנייה, העיצוב פשוט קטסטרופלי, כל כך קשה לעשות צורת פנסים מלוכסנת לפחות? זה מוסיף חיצונית המון לרכב
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 879 צפיות
קבלו את הסרט המתמצת את הגאמבול 3000. תשטפו את העיינים באוסף המכוניות המדהימות - תהנו. http://www.youtube.com/watch?v=moTQnNSBEkQ&feature=player_embedded#! דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת Mleder, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
סתם עניין אותי לדעת אם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
פשט קניתי אחת כזו כי היא פשוט הייתה HAVE TO HAVE בגלל מפרט טכני ומחיר אבל הבעיה היא רק בצבע . כמה זה יהיה נורא ? : אגב, אם שואלים אני החלטתי לא להגיד ורוד אלא צבע בזוקה ! שזה די מגניב !
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
פוזה בישראל זה שם הבמה שמדובר בכלי רכב אבל שזה מגיע לג'יפ ? זה מיותר ...אני לא מדבר על אלו עם הסופות החולי שטח שהולכים כל סופש לדיונות , אני מדבר בעיקר על בעלי הלנד קרוזר/פג'רו/X5/Q5 וזה לא משהו שהוא לפי דעתי זה משהו ששאלתי את האנשים עם הבעלי ג'יפים האלו והם אמרו לי שהם קנו לכיף וליוקרה , ברצינות , לא חבל?
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 5 אלף צפיות
קיבלת את הרכב לפני כשבועיים. אם אתם לא עצלנים לעבוד עם הגיר בצורה ידנית- אכן הרכב מעולה! אבל בנסיעה רגועה עם הגיר האוטומטי- פשוט קטסטרופה! הגיר תמיד 2 הילוכים קדימה! ב 40 קמ"ש במישור אתם נמצאים בהילוך 4-5. לחיצה הכי עדינה על הגז כדי לשמור על המהירות מרעידה את האוטו וההילוך לא מתחלף. האם ידוע על עדכון כלשהו (במוסך אופל אשדוד לא שמעו על אופציה כזו)? האם אפשר לבטל שימוש בהילוך שישי לגמרי? (בתוכנה)
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
הנה השוואה מאוד מעניינית לגבי 2 הסוגים של המנורות שכול כך הרבה אנשים חושבים לקנות (גם אני פוזל לכיוון ה- MTEC ) מקווה שזה יעזור למי שמתלבט בין 2 הסוגים http://www.tspaeth.de/lupo/mtec/bmw/
הודעה אחרונה מאת TheChaosWay, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 14.9 אלף צפיות
יצא לי להבחין כמה וכמה פעמים במכוניות שלוחית הרישוי שלהן לבנה. מכוניות חדשות, לא כאלה שהלוחית רישוי פשוט דהתה. המספר הוא מספר תקני בתצורה XX-XXX-XX כמו כל רכב ישראלי, ואפילו בעל הכיתוב IL. אלה לא רכבים של דיפלומטים או תיירים למיניהם. פשוט לוחיות רישוי לבנות. ועוד תמונה שצולמה על ידי (לא באיכות טובה, אבל מספיק בשביל להבין שהלוחית רישוי לבנה) מישהו אולי יודע מה הסיפור של כל אותן מכוניות? אני יודע שזה לא חוקי הצבע הלבן והלוחות צריכות להיות בצבע כתום\צהוב. אז מה כאילו..?
הודעה אחרונה מאת Elantra05, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי קיימת עדיין תוכנית של משרד התחבורה לגריטת רכבים בני 15 ?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
לפני: אחרי: הכל פה
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
המחיר של 2007-2008 נע בין 26 ל35 אלף זה מחיר זול מכל הרכבים בשנים האלו והפונטו לא כזה גרוע יש לי 96 והוא אמין אם ככה ה2008 בכלל לא בעיתי , יש הסבר הגיוני ? אני יודע שהשוק של הרכבים בריצפה אבל עדיין
הודעה אחרונה מאת Fkl0ster, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יכול להיות שזה היה בפורום, לא מצאתי בחיפוש. משהו שבמקרה נתקלתי בו בפורום אחר ועשיתי חיפוש בגוגל לאמת זאת: http://www.reuters.com/article/2013/05/09/us-volkswagen-japan-idUSBRE9480CJ20130509 לא יודע איך אנחנו מבחינת זיהום אויר יחסית ליפן, אבל מזג אויר חם ולח ופקקים יש כאן בשפע. מעניין שהם עושים RECALL רק במדינות שכנראה הכי חשובות למכירות שלהם. חבל רק שהם לא מציינים האם אחרי RECALL הבעיות יפתרו או שזה עד לפעם הבאה. כי התנאים מן הסתם ישארו אותם תנאים שגרמו לבעיות.
הודעה אחרונה מאת איצו, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 800 צפיות
שלום חברים פתחתי קבוצה בפייסבוק לכל בעלי בסוויפט שיש בפורום ובכללי , לטובת השוואות טיפולים /מחירי ביטוח /תקלות נפוצות וכאשר יהיו מספיק אנשים יהיה אפשר לעשות טיול https://www.facebook.com/groups/159534137558850/
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
אתחיל ואגיד שבלי עין הרע,עסקים טובים אני מרוויח לא רע בכלל ואני דיי מרוצה,אך עם זאת אני לפעמים בוחן את אקסל ההוצאות על הבימר שלי,ואני אומר לעצמי שאם כל האהבה הגדולה שלי למכוניות וזה בהחלט התחביב העיקרי שלי ,פאק אני מוציא כל כך הרבה כסף על הרכב הזה. וזה לא שהתקלקל משהו רציני,זה לא שקשה לעמוד בהוצאות,אבל אני עדיין אומר לעצמי זה shit load of money על תחזוקה שוטפת+בלאי ותקלות קטנות. ואז אני תוהה האם שווה להוציא כל כך הרבה כסף על רכב מותרות גרמני בארץ,אני בסך הכל גר בתל אביב ומוציא את הרכב מעיר לא יותר מ3 פעמים בשבוע,כן אני נהנה בשעות הנכונות בעיקולים הנכונים,ונכון גם ביציאה מהמזור כיף לסחוט קצת את גז,אבל בגדול בישראל של 2013 מאוד יקר להחזיק רכב שכזה או דומה ,זאת בסך הכל 330…
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 738 צפיות
לחבר יש וולוו 850 משנת 1994 שהלך המנוע לאחר התחממות.. מבחינתו לתת לי אותו בשיווי כגרוטאה, שיהיה תורמת איברים לוולוו שלי. כמה שווה כזה רכב? כמה הוא יקבל עליו כברזל?
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
יכול שהניסוח לא הכי נכון בכותרת לאחרונה שמתי לב למשאיות רבות בעיקר פול טריילרים שעל כל סרן (בדרך כלל 3 סרנים) מורכב סוג אחר של צמיג ולא רק השוני אל חברות מדאיגות כמו ״roadstar" "sailun" מכאן תהיתי אין חוק לגבי סוגי הצמיגים שמותקנים? איך ייתכן שמשאית עם עגלה סהכ 6 סרנים ונתקלתי שכל סרן חברה יותר גרועה מהשנייה, עוד לפחות בסרן אחד היה good year, אין בקרה על הנושא? אין חוק לגבי צמיגים? בסוף המשאיות נושאות עשרות טונות על צמיגים שונים ואיכות ירודה, הייתי שמח לדעת מה אומר החוק, והאם בכלל מותר שילוב צמיגים מחברות שונות בסרנים מילא זה היה 2 סרנים, אבל 6 סרנים עם 6 חברות שונות??!!
הודעה אחרונה מאת omar87, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 721 צפיות
בקרוב תחול הרפורמה של המס ירוק , חשבתי רובת על רכישת רכב דיזל לחסכון בדלק. האם בעקבות עליית מחיר של רכב חדש יעלה גם מחיר המשומשות? בכמה צפוי להתייקר רכב דיזל?
הודעה אחרונה מאת vik014, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב, האם נכה ביטוח לאומי לצמיתות (לא גפיים) זכאי לכל ההטבות לרכישת רכב רפואי? הוכרתי כ-100% בנכות כללית (100% רפואית + *בנוסף* 100% אי כושר). האם יש לי זכאות להטבות המס לרכישת רכב? חרשתי את גוגל וכמובן את ביטוח לאומי ולא מצאתי משהו למעט קצבת ניידות וכ'ו. אודה מאד לתשובתכם / עזרתכם! שיהיה סופ"ש נעים ושקט.
הודעה אחרונה מאת ben156, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השבוע הייתי בראשל"צ וראיתי יונדאי טראקאן עם פלטות סולאריות עם התקן שנראה מאוד מקצועי על הגג של הרכב. לא מספיק גדול בשביל לייצר הנעה ברכב. מישהו מכיר את העניין ויכול לשפוך קצת אור על הנושא? למה זה משמש?
הודעה אחרונה מאת wwave, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 993 צפיות
האם קיימות מערכת שמתריעה על ילד\תינוק שנישאר ברכב?לא רוצה להיות בסיטואציה שכזאת.אשמח לקישור מוצר(אם קיים).
הודעה אחרונה מאת papikian, -
שלום לכולם , הייתי בסרט , סרט מצויין ממליץ לכולם, אך מה שעיניים אותי לדעת זה איך קוראים לדגם של המכונית של לטי ( המכונית האפורה)? תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת nir100, -
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אהלן כולם ביומיים האחרונים יצא לי לנהוג במשל כמה שעות בכל יום על הרכב האמור. הרשמים שלי מהרכב די טובים יחסית לטנק יחסית. 1. היתרון הראשון הוא שהרכב גבוה - יש לי נ' תצפית טובה על הכביש בזמן נהיגה ואני רואה מה הולך קדימה יותר; 2. יתרון נוסף - מנוע חזק - 3.0 ל', דיזל (ידני כמובן). המנוע חייתי (הרכב היה עמוס ובעליות של ירושלים לא נכבה אפילו פעם אחת גם כשפיספסתי לתת גז יחד עם הקלאץ'. קצת רעד, אבל לא נכבה). 3. סביבת הנהג מאוד נוחה; ריבוי תאים ותפסנים לטפסים וניירות 4. שני חיבורים למצת; 5. תצוגה ברורה; 6. אף קצר - מאפשר תמרונים בלתי אפשריים כמעט; חסרונות: 1. גבוה מאוד (למובילים זה יתרון); 2. ארוך מאוד (4.35 מטר אורך) - צריך לקחת סיבובים כמו…
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בדיוק חזרתי מאוטו-דיל בחיפוש אחר טרייד-אין. כרגע ברשותי פולקסווגן פולו 2003 אוטומט. מחיר מחירון 24,000 (לפי דברי הסוכן) אבל ברור לי שהמחירונים היום לא שווים הרבה. אני יד חמישית, הבעלים הקודמים עשו תאונה, יש שפשוף בדלת שמאל אחורית, ההגה אחרי החלפת מסרק ותושבת הגה עדיין לא חזר לעצמו (קשה עדיין). אחרי כל זה הסוכן הציע לי 10,000 שקל על הרכב (בתנאי שיעבור בדיקת שילדה וגיר). אמנם הרכב לא חדש ויש קצת בעיות אסתטיות, אבל נראה לי נורא נמוך המחיר שהוא הציע. אני מבין שבסופו של דבר הם גם רוצים לעשות מזה רווח, אבל זה נראה לי שמנסים כבר לדפוק אותי. האם כדאי לנסות למכור את הרכב בעצמי במקום?
הודעה אחרונה מאת epiphone, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מבחן מגניב של כריס האריס על פורמולה פורד עם מנוע אקובוסט בנפח 1 ליטר, 170 כוחות סוס ומספר רישוי לכביש. הזוי מה אפשר לעלות על הכביש מעבר לים, לשים אורות ומאותתים והכול אפשרי.
הודעה אחרונה מאת mill3r, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 15.9 אלף צפיות
שלום לכולם הרכב שלי נגנב מספר פעמים בחודשים האחרונים ואני שוקל לרכוש סנדל לגלגלי הרכב האם הדבר יכלום לעזור?? אבי אמר שפעם למוניות הייה סנדלים לדוושת הרכב שרשרת . האם משהוא מכיר מקום שעושה את זה קיום איזה צורות מיגון פיזיות הינך ממליצים .(מיגון אלקטרוני קיום ניתן לעשות bypass ועברו על המערכת ). בתודה מראש עומר
הודעה אחרונה מאת golf_sdi, -
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
מה המניע של האנשים להרכיב כאלה ג'נטים? וכאלה גודל של צמיגים??!! הם נראים כל כך מגוחך! והם נראים עוד יותר מגוחכים כשהוא מתחיל לנסוע! :lol: תראו בעצמכם, במיוחד בקטע שהוא התחיל לנסוע: http://www.youtube.com/watch?v=lGr5qYp1-Ww דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. ושלא לדבר על כך שהוא ריסק את כל הביצועים של הרכב
הודעה אחרונה מאת Apple, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שאלה קצת מוזרה הבעלים הקודמים של הרכב שלי החליט שלא מתחשק לו להוריד את מדבקת הרישוי השנתית כאשר הוא מקבל חדשה, וקיבלתי את הרכב עם 2 טורים יפים של מדבקות רישוי. אני רוצה לקלף את כל הישנות ולהעביר את האחרונה מאמצע הזכוכית לפינה. מישהו אי פעם ניסה לגרד את המדבקה ולהעביר אותה מקום? זה אפשרי? או אחרי הקילוף אני יצטרך ללכת ולשלם עם מדבקה חדשה (כנראה שאם כן אני יוותר על הבלגן...)
הודעה אחרונה מאת SYpde, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 16.4 אלף צפיות
לאחרונה יוצא לי לראות הרבה כאלה,בעיקר אצל מכבי אש. מה הסיפור שלהם? האם יש להם יתרון כלשהו על פני חד הגלגליים?
הודעה אחרונה מאת St. Bob, -
-
מי מחובר 21 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 250 אורחים (הצג רשימה מלאה)