Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוחית רישוי לבנה (ישראלית)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי להבחין כמה וכמה פעמים במכוניות שלוחית הרישוי שלהן לבנה. מכוניות חדשות, לא כאלה שהלוחית רישוי פשוט דהתה.

המספר הוא מספר תקני בתצורה XX-XXX-XX כמו כל רכב ישראלי, ואפילו בעל הכיתוב IL. אלה לא רכבים של דיפלומטים או תיירים למיניהם. פשוט לוחיות רישוי לבנות.

m2mdim52rn1i.jpg

ועוד תמונה שצולמה על ידי (לא באיכות טובה, אבל מספיק בשביל להבין שהלוחית רישוי לבנה)

mnijwux0ayjn.jpg

מישהו אולי יודע מה הסיפור של כל אותן מכוניות? אני יודע שזה לא חוקי הצבע הלבן והלוחות צריכות להיות בצבע כתום\צהוב. אז מה כאילו..?

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
אלו רכבים של נציגי שגרירויות שנקנו באופן פרטי בכספו של הנציג ולא ע"י השגרירות או הקונסוליה.

בטוח? אז למה הם מקבלים לוחית רישוי לבנה בדיוק?

פורסם

השאלה הזו לא נשאלה כבר ב2009? או שהתאריכון של תפוז מקולקל?

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=207&messageid=136617040

בכל אופן, מעולם לא ראיתי מכונית כזו.

והם אומנם ילדים שמדברים שטויות רוב הזמן, אבל אולי הם עלו על משהו?...

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5519269

פורסם
אני מייחל ליום בו יקום שר תחבורה שיהפוך את הנושא לחוקי. צהוב כחול זה פשוט לא זה (וזה גם נראה רע על פרארי).

22532342.jpg

פורסם

זה רק השערות לגבי למה הלוחית לבנה, אבל אף אחד לא יודע להצביע על תשובה חד משמעית.

אני לא חושב שזה ש"הלוחיות הצהובות עושות בעיות למכמונות מהירות של המשטרה".

פורסם

בצירוף מקרים, בזמן האחרון אני תמיד רואה כאלה בתל אביב ובדיוק היום לפני קריאת הפוסט הזה, חיפשתי בגוגל על זה ולא מצאתי כלום. יש המון מכוניות כאלה שתדעו.

פורסם

איפה זה שעומד על גשרים, ומצלם מספרים של מכוניות להנאתו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פקודת התעבורה מאוד ברורה בנושא לוחיות הרישוי הלבנות ואין כל צורך בהשערות.

לוחית לבנה יכולה להיות רק לרכב של נציגות דיפלומטית או קונסולרית של מדינת חוץ או של עובד או פקיד של נציגות שהם אזרחי חוץ ואינם עוסקים בכל עסק או מקצוע אחר.

חפשו את פקודת התעבורה התוספת השלישית או כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3923457#post3923457

פורסם

לא חושב שמתקלף, בטח שלא בצורה כ"כ אחידה ומושלמת.

יש גם אתה הפורשה בתמונה, מסתובבת באזור הצ'ק פוסט עם אי פעם מישהו ראה אותה. המספר שלה לבן עם מספר XX-XXX-XX והיא חדשה..

• תוכן חדש...