Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוחית רישוי לבנה (ישראלית)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצבע הצהוב לא מתקלף, הלקה השקופה על הצהוב כן מתקלפת

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הרבה אנשים שמים לוחית לבנה כי זה יפה זה הכל. מה ניראה לכם שכל ניידת תעצור אתכם לבדיקה?! חוקי זה לא אבל מי שישים יש מצב יסע ככה שנים בלי שיגידו לו מילה, רק בטסט. יש בחיפה כמה רכבים שנוסעים ככה ואני לא מדבר על כל רכבי הדיפלומטים.

פורסם
הרבה אנשים שמים לוחית לבנה כי זה יפה זה הכל. מה ניראה לכם שכל ניידת תעצור אתכם לבדיקה?! חוקי זה לא אבל מי שישים יש מצב יסע ככה שנים בלי שיגידו לו מילה, רק בטסט. יש בחיפה כמה רכבים שנוסעים ככה ואני לא מדבר על כל רכבי הדיפלומטים.

דווקא נראה לי ששוטר יעצור רכב עם לוחית רישוי ישראלית בצבע לבן. מה מושך את העין יותר מזה?

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

בשכונה שלי חנתה מרצדס שחורה ממש לא חדשה עם מספר לבן.

אחרי כמה ימים מישהו הזמין חבלן של מ"י.

כראה השילוב של הדגם, צבע הרכב וצבע המספר הדאיג מישהו ...

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

התמונה הראשונה שהבאת עם "לוחיות לבנות" זו תמונה שערכו בפוטושופ.

לגבי ה-911 עם הלוחיות הלבנות, אין לי מושג איך הבעלים קיבל אותן, אולי הצבע התקלף.

רק לשגרירים, דיפלומטים וכדומה יש לוחית לבנה (ואם אני לא טועה הסיומת של לוחיות אלו היא 22).

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
התמונה הראשונה שהבאת עם "לוחיות לבנות" זו תמונה שערכו בפוטושופ.

לגבי ה-911 עם הלוחיות הלבנות, אין לי מושג איך הבעלים קיבל אותן, אולי הצבע התקלף.

רק לשגרירים, דיפלומטים וכדומה יש לוחית לבנה (ואם אני לא טועה הסיומת של לוחיות אלו היא 22).

אוקיי נניח ופוטושופ, זאת המחשה מצויינת לאיך נראים המספרים על מכוניות שיצא לי לרואת.

לא חושב ה-911 הצבע לא התקלף, גם אין את הכיתב IL במספר.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

גם לדעתי חובה לעשות לוחית רישוי לבנות זה הרבה הרבה יותר יפה, הצהוב הזה פשוט הורס את כל הרכב, ולוחית רישוי צהובה מתאימה רק לרכב צהוב נקודה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מה גם שלוחיות לבנות פחות ידהו / יתקלפו , כך שזה מהווה בעיה למכון רישוי להכשיל כל שנה בטענה שהלוחית דהויה.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

הראשונה היא פוטושופ וודאי , לגבי הפורש אני דווקא רואה אותה הרבה ודווקא עם לוחית צהובה משום מה , וגם פה בצפון יש הרבה רכבים עם לוחיות לבנות .

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...