Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוקי הפורום #463

רמת הפוסט הינה ביחס הפוך לכמות ה-״חחח״ שמופיעים בו.

ולעניין שרשור, יופי הינו בעיני המתבונן. אני לדוגמה מעדיף את העיצוב של הספלאש / פיקנטו / סיטיגו על פני החיוך המטופש שתקעו בפרונט של המזדה 3.

.We apologise for the inconvenience

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על טעם וריח...אין פה שום קשר לבורות, אבל כן ערבבתם קטגוריות-בעיקר הבחור שהזכיר כי ה911 מאוד יפה :?:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

פאביה יפה? :shock: אחד הרכבים המכוערים ביותר שניתן לקבל בקטגוריה (סופר מיני)

הסוויפט לעומת זאת, אחת היפות בקטגוריה (סופר-מיני)

גם בקטגורית המיני יש רכבים יפים: 107 (ואחיותיה), פיקנטו

פורסם
pumas - אל תעלה לפורום את הבורות שלך. המיני אכן שואבת את שמה ועיצובה מהמיני-מיינור של מיסטר בין - שהיא מהמכוניות החשובות בהיסטוריה של הרכב (אאל"ט המכונית הראשונה עם מנוע רוחבי והנעה קדמית).

שי - חלק גדול מהמכוניו שציינת אינן מכוניות מיני אלא סופרמיני - כלומר קבוצה אחרת.

לגבי יופי או כיעור - מדובר בעניין סובייקטיבי לחלוטין. יש כאן הרבה אנשים שמאוהבים בפאביה - לטעמי היא אחת המכוניות המכוערות שנעות על כבישי ישראל. אבל זה טעמי, ויותר חשוב - כיון שמבחינתי מה שחשוב הוא פונקציונאליות אני לא מיחס הרבה חשיבות ל"יופי" של הרכב אלא להתאמתו לצרכים. אם יש לי סיבה לפסול את האלטו אין זו עיצוב הרכב (ד"א - עיצוב ישן, גם זו סיבה לכך שחלק מהקהל מתייחס אליו כ"מכוער") אלא דירוג ה-NCAP הנמוך שלו.

חשבתי שבפורום הזה אני לא ימצא אנשים עם דיבור כזה.

למה אתה רוצה לחמם את האווירה? בורות? שאלתי שאלה, וזה שאני לא יודע את ההיסטוריה של הרכבים לא מצריך את ההתנשאות שלך.

שאלתי שאלה, למה כמעט בכל רכבי המיני שמים פנסים שדומים למרובעים שהם כאילו "פחות יפים" ויותר מראה של עבר, מאשר לשים פנסים מלוכסנים כמו שכל רכב חדש כמעט יוצא היום שהוא לא מיני.

קיבלתי תשובות ונהנתי לקרוא מה אנשים כתבו

שיהיה שבוע טוב

• תוכן חדש...