Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש ממש קשה לי להסכים שהמכוניות שהזכרתם פה יפות

הכל נראה לי כמו עכבר גדול חח,

צריך מעצב על ולהשקיע הרבה כסף בשביל לשים פנסים מלוכסנים במכוניות האלה?

צורה מלוכסנת על הכנף הרבה יותר יפה מצורה שנמרחת יותר לכיוון המנוע למעלה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פורשה 911 מכונית קטנה ומאוד יפה למשל, פיאט 500, מיטו ויש עוד כמה.

אני מכבד את דעתך. וזו דעתי.

911 מכונית קטנה? :shock:

היא מכונית ספורט ולכן היא כבר ארוכה יחסית ורחבה,הכוונה היא למכוניות קטנות באמת.

ה500 חמודה אבל זולה טיפה,הייתי הולך על הישנה הקלאסית(יותר לטעמי).

מיטו לא התחברתי לקדימה אבל מאוד אהבתי מאחורה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
ממש ממש קשה לי להסכים שהמכוניות שהזכרתם פה יפות

הכל נראה לי כמו עכבר גדול חח,

צריך מעצב על ולהשקיע הרבה כסף בשביל לשים פנסים מלוכסנים במכוניות האלה?

צורה מלוכסנת על הכנף הרבה יותר יפה מצורה שנמרחת יותר לכיוון המנוע למעלה

.......

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
פורשה 911 מכונית קטנה ומאוד יפה למשל, פיאט 500, מיטו ויש עוד כמה.

אני מכבד את דעתך. וזו דעתי.

חחח טוב שלא נסחפת עם רכב שעולה חצי מליון

אבל בכללי הפאביה יפה יותר מרוב המכוניות על הכביש כולל רכבי מנהלים למנהם שרובם לא מעניין עיצןבית

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם
911 מכונית קטנה? :shock:

היא מכונית ספורט ולכן היא כבר ארוכה יחסית ורחבה,הכוונה היא למכוניות קטנות באמת.

ה500 חמודה אבל זולה טיפה,הייתי הולך על הישנה הקלאסית(יותר לטעמי).

מיטו לא התחברתי לקדימה אבל מאוד אהבתי מאחורה.

4.3 מטר זו מכונית קטנה. זה אורך של 911 קלאסית.

חחח טוב שלא נסחפת עם רכב שעולה חצי מליון

אבל בכללי הפאביה יפה יותר מרוב המכוניות על הכביש כולל רכבי מנהלים למנהם שרובם לא מעניין עיצןבית

כל אחד והטעם שלו. גם פאביה לא מענינת עיצובית אין בה שום דבר מיוחד, סתם רצו לעשות משהו בסגנון מיני ובאותו כיוון הלכו גם סוזוקי עם סויפט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
.......

חח יש לי כנראה ג'וק בראש עם הקטנות האלה

לא נתפס לי המראה הזה, לא יכול לסוע ברכב כזה..

בעצם אחרי ראיה נוספת, פאביה דווקא נראית לא רע

אבל זה מכונית שנכנסת בקטגוריה של הקטנות?

היא לא דרגה אחת למעלה?

פורסם
חח יש לי כנראה ג'וק בראש עם הקטנות האלה

לא נתפס לי המראה הזה, לא יכול לסוע ברכב כזה..

בעצם אחרי ראיה נוספת, פאביה דווקא נראית לא רע

אבל זה מכונית שנכנסת בקטגוריה של הקטנות?

היא לא דרגה אחת למעלה?

היא כן.

פורסם

האיביזה יפה (הלאון בכלל).

הפולו די סולידית, ולא מכוערת.

הפאביה לא יפה. הסוויפט שהיא דומה לה מאוד, יותר יפה! (אבל היופי הזה בא על חשבון מרווח, שבו הפאביה מנצחת).

הפיאסטה אני לא סגור עליה אבל היא די יפה.

רוב המיני לא הכי יפות אבל לא נראות רע.

לרובם יש הרבה יתרונות, ככה שאפשר להתפשר על יופי.

שהלכתי לקנות רכב מיני, לא הסתכלתי בכלל חיצונית, זה לא עניין אותי, התעניינתי יותר במרווח (שנהג בגודל 1.95 מטר הולך לנהוג בו בעיקר), נוחות, מנוע קטן עם פזם גדול (אמינות), וכל שאר הירקות.

פורסם

שמתם לב שהעיצוב של הקטנות של "פעם" (שנות ה90,תחילת ה2000) הרבה יותר נורמלי ? למשל הפג'ו 106 , סקסו , בראבו , וכו' (ואם נכניס הומור אז שרייד :-D)

Tuning:lol:

פורסם

זה האסכולה הישנה, לא כל הקשקושים שיש היום.

קח דוגמא את כל הרכבים הישנים, היו הרבה יותר יפים מהצורות הלא-מוגדרות שיש היום על הכביש.

האמריקאיות הישנות לדוגמא, לפחות ממה ששמתי לב, כל עשור והעיצוב שלו, וכל עיצוב זה עיצוב, ולא קישקוש במחשב.

גם אירופאיות לא חסר.

פינינפרינה סדנה שעיצבה הרבה אירופאיות, שושלת משפחתית שלמה עיצבה שם, לדעתי העיצובים של הסבא (בטיסטה) היו יותר יפים משל הבן והנכדים שלו. (הוא זה שהקים החברה נראלי)

פורסם
האיביזה יפה (הלאון בכלל).

הפולו די סולידית, ולא מכוערת.

הפאביה לא יפה. הסוויפט שהיא דומה לה מאוד, יותר יפה! (אבל היופי הזה בא על חשבון מרווח, שבו הפאביה מנצחת).

הפיאסטה אני לא סגור עליה אבל היא די יפה.

רוב המיני לא הכי יפות אבל לא נראות רע.

לרובם יש הרבה יתרונות, ככה שאפשר להתפשר על יופי.

שהלכתי לקנות רכב מיני, לא הסתכלתי בכלל חיצונית, זה לא עניין אותי, התעניינתי יותר במרווח (שנהג בגודל 1.95 מטר הולך לנהוג בו בעיקר), נוחות, מנוע קטן עם פזם גדול (אמינות), וכל שאר הירקות.

הפאביה לא נראית טוב אבל היא הכי נורמלית מכל המיני האחרות במיוחד מהסוופיט,

העיצוב של הפנסים המרובעים לאורך או העגולות אצל כולם פשוט מזעזע, איך אתם אוהבים את זה,

המיני קופר חח, כמה שזה רכב שכולם רוצים מזכירה לי את האוטו של מיסטר בין, חח לא יכול לקנות כזה רכב נשבע,

החיצוניות כל כך חשובה לי, אין נוכחות לרכבים האלה בכלל.

אני גם די גדול, 1.85, אז גם זה נתון שלא הולך לי טוב עם רכבי מיני למיניהם, אבל אני לא מדבר על זה

עדיין, אני לא מבין למה לא לשים פנסים מלוכסנים לרוחב ולא כלפי מעלה

וחוץ מזה הפאביה ואפילו הסוויפט הם לא מיני, זה סופרמיני

לא להתנפל עליי, אני לא מבין גדול בתחומים האלה, אבל יש הבדל בין המשפחות האלה לא?, והתכוונתי לרכבי מיני רק

אז עדיין הפאביה ואפילו עוד כמה דגמים לא נכללת בזה

פורסם

קל יחסית לעצב אסטון מרטין כמכונית שאורכה כחמישה מטר, מכונית כזו ב60% מהאורך תראה מוזר במקרה הטוב. יש יתרון באורך, הוא מאפשר פרופורציות נכונות יותר, אלמנטים ארוכים יותר והוספת כל מיני פריטי עיצוב מיוחדים מבלי ליצור מראה של עיצוב יתר שמאפיין מכוניות קטנות עם תוספות שכאלו, לדוגמה השברולט הקטנה שנראית פשוט מגוחכת. האלטרנטיבה היא לוותר על הענין הזה ואז מקבלים פרופורציה טובה יותר, אבל גם פשטות בלתי נמנעת כמו בקטנטנות של VAG.

פורסם
הפאביה לא נראית טוב אבל היא הכי נורמלית מכל המיני האחרות במיוחד מהסוופיט,

העיצוב של הפנסים המרובעים לאורך או העגולות אצל כולם פשוט מזעזע, איך אתם אוהבים את זה,

המיני קופר חח, כמה שזה רכב שכולם רוצים מזכירה לי את האוטו של מיסטר בין, חח לא יכול לקנות כזה רכב נשבע,

החיצוניות כל כך חשובה לי, אין נוכחות לרכבים האלה בכלל.

אני גם די גדול, 1.85, אז גם זה נתון שלא הולך לי טוב עם רכבי מיני למיניהם, אבל אני לא מדבר על זה

עדיין, אני לא מבין למה לא לשים פנסים מלוכסנים לרוחב ולא כלפי מעלה

וחוץ מזה הפאביה ואפילו הסוויפט הם לא מיני, זה סופרמיני

לא להתנפל עליי, אני לא מבין גדול בתחומים האלה, אבל יש הבדל בין המשפחות האלה לא?, והתכוונתי לרכבי מיני רק

אז עדיין הפאביה ואפילו עוד כמה דגמים לא נכללת בזה

כל השמות האלה עשו לי בלאגן במוח.

תמיד ידעתי שסופר זה כאילו יותר כמו +, עכשיו הפכו לי את זה. (חשבתי שמיני זה מיני, וסופר מיני זה יותר קטן ממיני ופה הטעות שלי).

דווקא המיני מיינור של מיסטר בין לדעתי צריכה ליהיות כיפית לנהיגה!

שאמרתי שהסוויפט יפה (כמובן יחסתי אותה לפאביה), דבר שאני אני מסתכל על הגוף ועל התחת, פחות על הפרונט. (היא פשוט יותר מוגדרת מהפאביה).

גם הפאביה, אם מנמיכים אותה ב5-10 ס"מ, היא לדעתי תיהיה מבין היפות (כמובן צבע שחור כולה, השחרה קלילה בחלונות, וגאנטים).

אל תדאג הפאביה שלי רחוקה מזה, היא לבנה וסטנדרטית עם טאסות.

קל יחסית לעצב אסטון מרטין כמכונית שאורכה כחמישה מטר, מכונית כזו ב60% מהאורך תראה מוזר במקרה הטוב. יש יתרון באורך, הוא מאפשר פרופורציות נכונות יותר, אלמנטים ארוכים יותר והוספת כל מיני פריטי עיצוב מיוחדים מבלי ליצור מראה של עיצוב יתר שמאפיין מכוניות קטנות עם תוספות שכאלו, לדוגמה השברולט הקטנה שנראית פשוט מגוחכת. האלטרנטיבה היא לוותר על הענין הזה ואז מקבלים פרופורציה טובה יותר, אבל גם פשטות בלתי נמנעת כמו בקטנטנות של VAG.

מכוניות ארוכות הרבה יותר קל לעצב, קח דוגמא את המאזדה 6, בפעם הראשונה שראיתי אותה ברמזור, הייתי עם חבר בדיבורית, דיברנו על כסף או משהו כזה, ובידיוק ראיתי אותה, אמרתי לו "יום יבוא וגם לך תיהיה יגואר כמו זו שעומדת איתי ברמזור".

ואז הבנתי שזה כולה מאזדה.

גם המרצדסים כמו הE והS קלאס, כל שנה הם הופכות יותר יפות.

פורסם
שלום לכם, יש סיבה לכך שכל דגמי המכוניות הקטנות והחסכוניות מעוצבות חיצונית לא יפה?

למה כולם עם צורת חזית שלא נעימה בכלל להסתכל עליה

בתור חובב רכב, וגם כולכם פה, אפילו אם אתם קונים רכב חסכוני וקטן אתם תרצו שהוא יהיה גם יפה לא?

שיהיה אפשר לחייך שהוא אצלכם בחנייה,

העיצוב פשוט קטסטרופלי, כל כך קשה לעשות צורת פנסים מלוכסנת לפחות? זה מוסיף חיצונית המון לרכב

יש מכוניות קטנות עם עיצוב יפה כמו אלפא מיטו, לנצ'יה אפסילון, פיאט 500, מיני קופר, סיטרואן DS 3

וכל השאר מכוערות! הבעיה שהמכוניות הקטנות היפות יקרות רצח!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

pumas - אל תעלה לפורום את הבורות שלך. המיני אכן שואבת את שמה ועיצובה מהמיני-מיינור של מיסטר בין - שהיא מהמכוניות החשובות בהיסטוריה של הרכב (אאל"ט המכונית הראשונה עם מנוע רוחבי והנעה קדמית).

שי - חלק גדול מהמכוניו שציינת אינן מכוניות מיני אלא סופרמיני - כלומר קבוצה אחרת.

לגבי יופי או כיעור - מדובר בעניין סובייקטיבי לחלוטין. יש כאן הרבה אנשים שמאוהבים בפאביה - לטעמי היא אחת המכוניות המכוערות שנעות על כבישי ישראל. אבל זה טעמי, ויותר חשוב - כיון שמבחינתי מה שחשוב הוא פונקציונאליות אני לא מיחס הרבה חשיבות ל"יופי" של הרכב אלא להתאמתו לצרכים. אם יש לי סיבה לפסול את האלטו אין זו עיצוב הרכב (ד"א - עיצוב ישן, גם זו סיבה לכך שחלק מהקהל מתייחס אליו כ"מכוער") אלא דירוג ה-NCAP הנמוך שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...