Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, יש סיבה לכך שכל דגמי המכוניות הקטנות והחסכוניות מעוצבות חיצונית לא יפה?

למה כולם עם צורת חזית שלא נעימה בכלל להסתכל עליה

בתור חובב רכב, וגם כולכם פה, אפילו אם אתם קונים רכב חסכוני וקטן אתם תרצו שהוא יהיה גם יפה לא?

שיהיה אפשר לחייך שהוא אצלכם בחנייה,

העיצוב פשוט קטסטרופלי, כל כך קשה לעשות צורת פנסים מלוכסנת לפחות? זה מוסיף חיצונית המון לרכב

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה רע בעיצוב של טויוטה אייגו, פיגו 107, סיטרואן סי 1 ודגמי vag? אני חושב שעיצוב של רכבים האלו ניראה טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אופנת הפנסים הענקיים והמתוחים קיימת גם במכוניות גדולות. זה מכוער מאד.

אין לי בעיה עם פנסים גדולים, אבל למה למתוח את זה על כל הכנף שזה יראה כמו איזה ילד סיני עצבני?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלה מכוניות שההשראה לעיצוב שלהן הגיעה ממכוניות ישנות יפות.

כמעט לכל המכוניות היום יש פנסים שנמתחים עד לאמצע הכנף בערך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין עיצובים מושקעים במכוניות הקטנות והזולות והסיבה היא תקציבית.

עיצוב על ידי אחד המעצבים הידועים עולה המון כסף וזה יבוא לידי ביטוי במחיר המכונית.

גם כשהעבודה מתבצעת על ידי מעצב הבית של החברה, כלל שהוא יעבוד יותר זמן וישקיע יותר - מחיר המכונית יעלה.

חלקי גוף מעוצבים בעלי פרופילים מיוחדים עולים יותר יקר בייצור מאשר פנלים פשוטים, וזה גם מאוד חשוב, כשרוצים לייצר רכב זול.

ולכן מסתפקים במשהו פשוט, בכוונה שיראה טוב.

כנ"ל עיצוב פנימי.

לפעמים זה מצליח יותר, לפעמים פחות.

זו גם הסיבה שפיאט 500 לא נמכרת ב 54.000 ש"ח.

פורסם

גם עיצוב של 107 למרות שזה רכב זול לא רע בכלל:

peugeot-107-04.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא אמרתי שהעיצובים שלהם כולם נראים רע. אמרתי שהם פשוטים יחסית.

וכידוע, על טעם וירח...

לטעמי, רק אלטו ויונדאי i10 נראות גרוע. i10 מזכירה עדיין את יונדאי אטוס שנראתה לא טוב.

ספארק ופיקנטו ככה ככה,

ו 107/C1 נראות טוב. טויוטה Aygo פחות, למרות שהיא די דומה. אגב, הם כבר אחרי מתיחת פנים בפעם שניה. (המהדורה הראשונה לא יובאה לארץ, יש כאן את השניה והשילשית)

פיאט פנדה נראית תכליתית וסבירה. חבל רק שהדגם החדש שלה הוא רק מתיחת פנים מקיפה לקודם, ולא עיצוב חדש באמת. אחרי 10 שנים אפשר היה לרען את הדגם קצת יותר.

את עיצוב הקטנות של פולקסווגן אני לא אוהב. יותר מידי קופסתי ומרובע. ושוב - זול ופשוט, גם בפיתוח וגם בייצור.

הן גם די דומות לדור הקודם (שלא יובא לארץ) - פולקסווגן לופו/סיאט ארוסה - ראו תמונות.

1.jpg

2.jpg

פורסם

אם אתה מדבר על אלטו /I10/107 זה תוכנן להיות מכוניות פשוטות עם עיצוב בסדר ולא יותר אבל יש גם קטנות עיצוב מעולה כמו ה500,סיאט מי,ספארק

Tuning:lol:

פורסם
אין עיצובים מושקעים במכוניות הקטנות והזולות והסיבה היא תקציבית.

עיצוב על ידי אחד המעצבים הידועים עולה המון כסף וזה יבוא לידי ביטוי במחיר המכונית.

גם כשהעבודה מתבצעת על ידי מעצב הבית של החברה, כלל שהוא יעבוד יותר זמן וישקיע יותר - מחיר המכונית יעלה.

חלקי גוף מעוצבים בעלי פרופילים מיוחדים עולים יותר יקר בייצור מאשר פנלים פשוטים, וזה גם מאוד חשוב, כשרוצים לייצר רכב זול.

ולכן מסתפקים במשהו פשוט, בכוונה שיראה טוב.

כנ"ל עיצוב פנימי.

לפעמים זה מצליח יותר, לפעמים פחות.

זו גם הסיבה שפיאט 500 לא נמכרת ב 54.000 ש"ח.

מה מיוחד בייצור הפרופיל והחלקים של ה-500 מול הפנדה? עלויות העיצוב לא משפיעות עד כדי כך..

אני חושב שכשמדובר במכוניות קטנות ועממיות על העיצוב לקלוע לטעמם של רוב הלקוחות הפוטנציאלים, מה שמניע חברות לא לקחת סיכונים מיותרים.

הבוז לך.

פורסם
יש רכבי יפים,סקודה פאביה למשל אחד הרכבים היפים על הכביש

עם גג לבן כמובן

פאביה אחד הרכבים היפים? הגזמת קצת הרבה. הרכב ניראה נחמד, אבל יש הרבה יותר יפים ממנו.

פורסם

המכוניות הזולות באמת מכוערות-היונדאי I10 והאלטו(שנמכרות בפחות מ10K$ במדינות מתפתחות).

גם מרצדס לא בדיוק שיחקו אותה עם עיצוב של הC CLASS הקודמת-לדעתי נראת מזעזע.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

פורשה 911 מכונית קטנה ומאוד יפה למשל, פיאט 500, מיטו ויש עוד כמה.

אני מכבד את דעתך. וזו דעתי.

• תוכן חדש...