Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בדיוק חזרתי מאוטו-דיל בחיפוש אחר טרייד-אין.

כרגע ברשותי פולקסווגן פולו 2003 אוטומט. מחיר מחירון 24,000 (לפי דברי הסוכן) אבל ברור לי שהמחירונים היום לא שווים הרבה.

אני יד חמישית, הבעלים הקודמים עשו תאונה, יש שפשוף בדלת שמאל אחורית, ההגה אחרי החלפת מסרק ותושבת הגה עדיין לא חזר לעצמו (קשה עדיין).

אחרי כל זה הסוכן הציע לי 10,000 שקל על הרכב (בתנאי שיעבור בדיקת שילדה וגיר).

אמנם הרכב לא חדש ויש קצת בעיות אסתטיות, אבל נראה לי נורא נמוך המחיר שהוא הציע.

אני מבין שבסופו של דבר הם גם רוצים לעשות מזה רווח, אבל זה נראה לי שמנסים כבר לדפוק אותי.

האם כדאי לנסות למכור את הרכב בעצמי במקום?

פורסם

תבדוק את המחירון בעצמך ותראה שהוא גבוה יותר.

היה לי מלא ניסיונות מול טרייד אין כל פעם בדקתי את המחירון המשוקלל בלוי יצחק והייתי מקבל מחירון מדוייק.

איכשהו בספר שלהם תמיד זה יוצא כמה אלפים טובים פחות והם אף פעם לא מוכנים לבדוק באינטרנט.

פורסם

הסוחר רוצה להרוויח, זה הגיוני מאוד. לפי מה שאתה כותב, הרכב לא נשמע מציאה גדולה. מצד השני, ברור שאם תצליח למכור לבד - תקבל מחיר טוב. תבדוק בכמה מוכרים כאלה (נניח מחירון 24K), תוריד כמה אלפים על תקלות וזה יצא משהו להערכתי הבלתי מקצועית כמו 15K~20 אם תצליח למצוא קונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

או שתחכה למבצע עם טרייד אין במחיר מחירון .

מדי פעם יש כאלה.

ד.א : היכן קיבלת את הצעת הטרייד אין בצ'מפיון ?

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

כמו שאמרו קודם עדיף לך לנסות ולמכור בעצמך

רוב הסיכויים שתשיג יותר מ10K ובנוסף תהיה חופשי לרכוש את הרכב הבא מכל מקום שתרצה ובגלל שאתה בא עם כסף ולא מבקש טרייד אין רוב הסיכויים שגם יהיה יותר מקום למיקוח בעניין המחיר/תוספות...

בהצלחה במכירה:)

פורסם
או שתחכה למבצע עם טרייד אין במחיר מחירון .

מדי פעם יש כאלה.

ד.א : היכן קיבלת את הצעת הטרייד אין בצ'מפיון ?

כשתראה תקנון של טרייד אין במחיר מחירון אתה תיבהל. מי שמקבל מחירון, הוא רכב שעבר מעט ידיים ( אחת לחמש שנים), ללא תאונות, מנוע גיר ושילדה תקינים וק״מ נמוך מהממוצע. לפי מה שפותח השרשור תיאר, ברוב הקריטריונים, הרכב שלו נופל. שינסה למכור בחוץ- כל שקל מעל 10000 ₪ הוא הרוויח וכשהוא יבוא עם מזומן, במקום טרייד אין הוא יקבל הצעה הרבה יותר טובה וזולה.

פורסם
כשתראה תקנון של טרייד אין במחיר מחירון אתה תיבהל. מי שמקבל מחירון, הוא רכב שעבר מעט ידיים ( אחת לחמש שנים), ללא תאונות, מנוע גיר ושילדה תקינים וק״מ נמוך מהממוצע. לפי מה שפותח השרשור תיאר, ברוב הקריטריונים, הרכב שלו נופל. שינסה למכור בחוץ- כל שקל מעל 10000 ₪ הוא הרוויח וכשהוא יבוא עם מזומן, במקום טרייד אין הוא יקבל הצעה הרבה יותר טובה וזולה.

אני קיבלתי מחירון מצ׳מפיון , אמנם רכב בן שנתיים וחצי וללא תאונות אבל הק״מ היה ממוצע , ממש לא נמוך במיוחד.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

גם אם יהיה מבצע של טריידאין במחיר מחירון אתה לא תקבל מחירון על האוטו.

במבצעים האלה כתוב בכוכבית שזה כפוף לתקנון המבצע שבו רשום שהרכב צריך להיות במצב תקין וללא תאונות.

במחירון לוי יצחק רשום שכל רכב שנכנס לטריידאין הסוחר אמור לתת לפחות 8-12% מתחת למחירון. בימי המבצע ההטבה היא שלא מורידים את האחוזים האלה אבל זה עדיין לא אומר שנותנים מחירון על רכבים תקולים/עם תאונה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האם כדאי לנסות למכור את הרכב בעצמי במקום?

ברור שכן, אם תתייאש אז תפנה לפתרונות שכאלה,

כשאתה מוכר לסוחר\טרייד אין וכו' הם חייבים לעשות את הרווח בדרך,

אחרת בשביל להם להתעסק בזה.

so far so good so what

• תוכן חדש...