Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשט קניתי אחת כזו כי היא פשוט הייתה HAVE TO HAVE בגלל מפרט טכני ומחיר אבל הבעיה היא רק בצבע .

כמה זה יהיה נורא ? : אגב, אם שואלים אני החלטתי לא להגיד ורוד אלא צבע בזוקה ! שזה די מגניב !

28855-4.jpg

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה זה יהיה נורא ? :

לא נורא, אבל תצפה למבטים מופתעים של גברים אחרים שעוברים לצידך ואולי גם הצעות מוזרות מחלקם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחדש, תהנה.

רק בדרכים טובות.

הצבע ממש לא משנה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• אחראי פורום
פורסם

בכלל לא נורא, מה גם שזה לא ורוד קלאסי. תתחדש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל אם הייתי רואה במראה נהג שנוסע אחריי עם סוזוקי אלטו ורודה, הייתי משלב מיד להילוך ספורט ובורח מהמקום. :lol:

אני מכיר מישהו מהמכללה שלחברה שלו יש אלטו ורודה, וכשהוא נוהג ברכב הוא מקבל מבטים מוזרים ברמזורים.

תתחדש...

פורסם

תדביק מאחור איזה מדבקה בסגנון "האקסנט אצל אשתי"

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא נורא, אבל תצפה למבטים מופתעים של גברים אחרים שעוברים לצידך ואולי גם הצעות מוזרות מחלקם.

:lol:

אם יש גברים שמוכנים לצאת מהבית בחולצות ורודות, לך אין במה להתבייש.

פורסם

8)

זה צבע+רכב של הקהילה הצבעונית.

לא נורא, שטויות, אבל למה לא קנית אדום? (אני אישית לא סובל אדום בכללי, אבל הוא דווקא בא טוב עם אלטו).

החיצוניות לא אומר הרבה, אם טוב לך ליסוע באוטו הזה, שים פס על כולם.

אם שואלים אותך, תגיד שזה עדיף מאוטובוסים.

פורסם
8

לא נורא, שטויות, אבל למה לא קנית אדום? (אני אישית לא סובל אדום בכללי, אבל הוא דווקא בא טוב עם אלטו).

הבחור הבהיר שהשיקול היה כלכלי. שיקול לגיטימי לגמרי. הכל סדר כל עוד אינו מדביק ריסים.

8689127766_d4467f11b8.jpg

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם רכב בצבע ורוד מוריד לך את הביטחון העצמי יש לך בעיה.

:lol:

אם יש גברים שמוכנים לצאת מהבית בחולצות ורודות, לך אין במה להתבייש.

גברים אמיתיים לובשים ורוד. דיויד בקהאם, בראד פיט, יו הפנר ורבים אחרים. מדובר בחולצה ורודה, לא חצאית טוטו ורודה.

פורסם

לדעתי זה פדיחה שגבר נוסע באוטו ורוד, אני הייתי מתבייש לנסוע באוטו ורוד ! כולם היו צוחקים !

בורדו זה צבע שיכול לתאים גם לגבר.

אגב זה יכול להקשות גם על המכירה בעתיד, אבל מצד שני אלטו זה אוטו שנשים מאוד אוהבות אז אולי יהיה לך מזל

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

תתחדש!

תשמע סיפור,

פעם רציתי להתערב עם חבר שהזמין אלטו חדשה. אם אני מפסיד אז הוא מקבל חופשה בטורקיה או אילת, לא זוכר כבר..

אם הוא מפסיד הוא משנה בהזמנה את צבע האלטו לוורוד הזה! :lol: הוא לא הסכים בשום פנים ואופן חחח אפילו שחברים היו

מוכנים להוסיף כסף! מסקנה: זה שילוב מאוד בעייתי בעיני הרבה אנשים. אבל תמיד תוכל להגיד שהפסדת בהתערבות...

אבל תראה את חצי הכוס המלאה, זה עדיף על זה:

nissan-micra-rosa.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ראיתי לפחות איזה 3 גברים באלטו ורודה,אז אתה לא היחיד,כן מסתכלים מוזר אבל מה אכפת לך ?

אם זה מפריע לך , תשקיע את הכסף שחסכת ותצבע את הרכב בפלסטי דיפ.

Miata ND2

פורסם

שים שלט, הרכב של אשתי, או הפורש שלי במוסך,

לעניין, זה לא משנה אם זה נעשה משיקול כלכלי, סע ותהנה :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

האוטו של אשתי/רכב מהעבודה...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...