Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תסתכל על חצי הכוס המלאה עכשיו תוכל ליסתבך בחניות כמה שבא לך...

לדעתי דווקא לא כזה בעיה הצבע, אני אישית ראיתי משו באשדוד נוסע על הונדה סיוויק 96 וורודה :shock: ...

סע בזהירות

פורסם

לא רע בכלל, לפי איך שזה נראה מהתמונה זה ממש לא כזה ורוד נשי . זה הרבה יותר קרוב לאדום אפילו אם כבר.

פורסם

גבר אמיתי שבטוח במיניות שלו, לובש ורוד (ורוד בזוקה בהיר)

החולצות של קבוצת הכדורגל של פלרמו ורודות

לאלביס היה קאדילק ורוד

גם אתה יכול

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אל תשכח להדביק את במדבקה מאחור.

אני במקומך הייתי משאיר את האוטו ברחוב עם החלון פתוח והמפתחות בפנים

sex-rb.gif

+1 :-)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
תסתכל על חצי הכוס המלאה עכשיו תוכל ליסתבך בחניות כמה שבא לך...

לדעתי דווקא לא כזה בעיה הצבע, אני אישית ראיתי משו באשדוד נוסע על הונדה סיוויק 96 וורודה :shock: ...

סע בזהירות

חחח , אותו אחד שראית נוהג על סיוויק וורודה באשדוד , זה חבר שלי עוד מימי הצבא , אכן הוא קנה בזמנו הונדה וורודה , נסע איתה כמה שנים ומכר אותה , ולא בגלל הצבע אלא בגלל שרצה כבר להשתדרג לרכב יותר חדש ומפנק אחרי שחסך כסף .

ואת האמת , כאשר הוא קנה את הסיוויק הוורודה וכל הזמן שהוא נסע בה , אף אחד מאיתנו (אני ושאר החברים שלו) אף פעם לא הצקנו לו לגבי הצבע הזה , פשוט פעם או פעמיים שאלנו אותו למה צבע הזה והוא אמר שבכסף הזה ובמצב הטוב של הסיוויק זאת הייתה הבחירה הכי טובה וזהו .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
אגב, אם שואלים אני החלטתי לא להגיד ורוד אלא צבע בזוקה ! שזה די מגניב !

האמת? חזק!

בהחלט תמשוך תשומת לב, אולי אפילו יותר מבעלים של פורש 911 שחורה חדשה, אבל אם אתה בעניין, אז זה יכול להיות משעשע:wink: .

תתחדש!

פורסם

אין שום בעיה עם צבע ורוד. אם אתה חובב מוטוריקה זה אפילו מומלץ, ככה כל כמה מאות מטרים תוכל לנהל שיחה עם נהג מיאטה שיעצור לידך.

עריכה: דוגרי, אין לי שום בעיה לנהוג ברכב ורוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היסטורית ורוד תמיד היה צבע של גברים כי זה צבע חזק ודומיננטי. ורוד הפך לצבע של נשים בשנות ה-50 בגלל בובות ברבי. בהדרגה הצבע חוזר לאופנת גברים.

פורסם

למי אכפת מהצבע? העיקר אתה נהנה מהרכב עד כמה שאפשר...

גם לא מדובר בוורוד בהיר שאפשר (אולי) להחשיב ל"נשי", מדובר בורוד כהה (בזוקה :wink: ) שלדעתי נראה סביר לרכב הזה ולפחות תראה את זה כך שאתה לא נטמע בין עדר הלבן-כסוף שיש לנו בארץ. הרבה יחשיבו את זה ליתרון.

אם בכל זאת אתה לא שלם עם הצבע, תשקול לשים ג'אנטים יפים/תכסה במדבקות קרבון חלקים קטנים (מראות למשל)/פלסטידיפ...

תהנה מהרכב ותתחדש. אגב, מודה שאני לא הייתי בוחר בצבע הזה סתם כי בא לי עליו, אבל גם מצד שני לא ממש תהיה לי בעיה להימצא באחד כזה (שוב כל עוד אני נהנה מהרכב, אם לא הייתי מעיף אותו לכל הרוחות. והצבע רק יוסיף עצבים :lol: ).

פורסם

הכל תלוי לאיזה רכב, לרכב הזה הצבע הוורוד יין הזה הכי יפה! כי זה אוטו שמסמל צבעוניות והוא יפה בכל צבע, כמו הסיאט מיני בצהוב או הסקודה מיני בירוק זוהר, זה מכוניות שהצבע המיוחד מאד מוסיף . האוטו לא נראה נשי ולא של גיי. אם תוסיף לו ידיות ניקל ומסגרת מיקל למספר זה יכול להוסיף לו הרבה. תתחדש

• תוכן חדש...