Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול שהניסוח לא הכי נכון בכותרת לאחרונה שמתי לב למשאיות רבות בעיקר פול טריילרים שעל כל סרן (בדרך כלל 3 סרנים) מורכב סוג אחר של צמיג ולא רק השוני אל חברות מדאיגות כמו ״roadstar" "sailun"

מכאן תהיתי אין חוק לגבי סוגי הצמיגים שמותקנים? איך ייתכן שמשאית עם עגלה סהכ 6 סרנים ונתקלתי שכל סרן חברה יותר גרועה מהשנייה, עוד לפחות בסרן אחד היה good year, אין בקרה על הנושא? אין חוק לגבי צמיגים? בסוף המשאיות נושאות עשרות טונות על צמיגים שונים ואיכות ירודה,

הייתי שמח לדעת מה אומר החוק, והאם בכלל מותר שילוב צמיגים מחברות שונות בסרנים מילא זה היה 2 סרנים, אבל 6 סרנים עם 6 חברות שונות??!!

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

מה שעצוב הוא שכאשר מדובר במשאית מן הסתם היא שייכת לחברה כלשהיא או לאדם עצמאי. לפיכך, כל הוצאה כל שהיא אשר קשורה למשאית מוכרת לבעלים בתור הוצאה מוכרת. אני לא מבין את ההיגיון של אנשים לפעמים. הרווחת כסף, תדאג לתחזוקה של המשאית. גם ככה זה מוכר לך במס.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מה שעצוב הוא שכאשר מדובר במשאית מן הסתם היא שייכת לחברה כלשהיא או לאדם עצמאי. לפיכך, כל הוצאה כל שהיא אשר קשורה למשאית מוכרת לבעלים בתור הוצאה מוכרת. אני לא מבין את ההיגיון של אנשים לפעמים. הרווחת כסף, תדאג לתחזוקה של המשאית. גם ככה זה מוכר לך במס.

מוכר במס, אבל עדיין מחיר גבוהה יותר, תכפיל את זה ב100 חתיכות או בצי שלם, זה סכום ענק של כסף.

זה לא הרכב הפרטי שלך, שבו נוסעת המשפחה שלך, שאתה מרגיש חובה לקנות צמיגים איכותיים ברמה גבוהה.

זה חברה\קבלן, שכולנו יודעים מה אכפת לו מהנהגים, אז הוא אומר להם שיסעו יותר לאט.

צמיגים זה נושא חשוב.

אבל לדעתי יותר חשוב, זה נהג תקין.

הכוונה, שצריך לשים דגש על ניצול, כי נהג רדום הרבה יותר מסוכן מצמיג סיני. (צמיג אחד מתפוצץ, יש עוד כמה לידו והסיכוי לצאת בלי פגיעה גדול יותר, מאשר נהג רדום עם 40 טון על הזנב, שטס לתוך רכב\צומת.)

פורסם

תעזוב צמיגים שונים, העיקר שהם תקינים, יצא לי לראות על משאיות צמיגים שהסוליה נפרדה מהצמיג, או שחסרה חתיכה, אולי בגלל חידוש צמיג לא טוב, וגם צמיגים עם קרעים בדופן.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
מ....

....., מאשר נהג רדום עם 40 טון על הזנב, שטס לתוך רכב\צומת.)

הוכח שאתה לא חייב להיות רדום בשביל לטוס לתוך צומת! גם עם צמיגים טובים זה יכול לקרות. (רמז: לא מזמן)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...