Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיר ועצבני 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא ראיתי. שווה לראות?

סרטים ששווה לראות(יש כל כך הרבה)-

אוהב מאוד את אלפצ'ינו(בעיקר בסרטים הישנים,ייצא סרט יחסית חדש גם לא רע בכלל).

האביר האפל-הטרילוגיה(1 נחמד 2 סרט לא מהעולם הזה 3 מדהים)

אינספשן

הנה העסקתי אותך לסופ"ש :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אפילו חברה שלי לחשה לי באמצע הסרט "איך המסלול הזה עדיין לא נגמר?" :lol:

והדבר שהכי הטריד אותי זה ש...(זהירות ספוילר, יש לסמן את השורה מתחת עם העכבר)

איך לעזאזל גל גדות מתה שם מנפילה מגובה 1.6 מטר ?!

הרי היא הייתה על גג המכונית עם הצ'ייני הזה, שכביכול מחוברת עם כבל לכנף המטוס. ואחרי שהיא נופלת רואים שהמכוניות עדיין נגררות על הרצפה :loco:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם כבר יש דיבור על וין דיזל

קצת הומור לא יזיק.

אתם יודעים למה לוין דיזל אין שיער? :lol:

922946_10151479864016840_811388520_n.jpg

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

כי ככה במקום להיראות כמו חזיר על סטרואידים הוא נראה כמו ילד כאפות מגודל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

למי שלא הבין את התמונה ככה נראה ווין דיזל בסרט שהוא השתתף בו משנת 2006

אבל נראה זאת זאת פאה ולא השיער האמיתי שלו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

סרט סבבה, אבל אכזב אותי כל האפקטים המסריחים האלה.

בנאדם קופץ שתי מטר.

וין דיזל עף מעל חצי גשר ונוחת על הגב.

מכוניות שלוקחות מסלסלות ב150 קמש. חושבים אני מאלה שמשחקים NFS (ששם זה כבר מוגזם).

שטויות במיץ, באתי לראות סרט פעולה\מירוצים, לא מד"ב.

מהיר ועצבני 1.2.3 היו מעולים, לגבי 4 שכחתי קצת איך הוא היה, 5 די סבבה אבל הייתה גם ב5 וגם ב6 דעיכה בכמות המירוצים.

אין על מירוצי רחוב, לא צריך מאפיות וכל הטררם.

באמת חבל שהיום עושים הכל במחשב.

זה רק גורם לי לוותר על היציאה לקולנוע, ופשוט להוריד את הסרט ברבע שעה בHD.

פורסם

זאת אחד הסדרות שאני רואה בקולנוע ,מאז צאת הראשון אני מגיע בשביל המכוניות ,סצנת המפגשים ,סצנת חיי הרייסר ולא בשביל סרט אקשן זול ,אני חושב שהם התרחקו מהמקור שנות אור ,כאשר הראשון והשלישי די אהבתי אבל כל השאר היו סרטי אקשן .

מרבית הסרטים היו עוד איך שהוא נסבלים ,כאשר הצליחו להשחיל את סצנת מעולם הסטריט רייס ,הפעם הם החליטו לוותר על כל הכיף וישר לעבור לסרט אקשן זול בסגנון סטיבן סיגל ,לדעתי פספסו את המטרה ,באתי לראות מכוניות ולא את דה רוק הולך מכות בסגנון wwf .

דרך אגב הסרט החמישי סגר עם מוסיקה מקפיצה יצאתי בהרגשה של בא לי עוד והסרט הזה פשוט איכזב גם מהבחינה הזאת .

כבר רציתי לוותר על חוויה קולנועית ובסוף החלטתי שאסור לקטוע את המנהג ! רק בגלל זה הלכתי ,אני מקווה שהסרט השביעי יהיה בסגנון הסרט השלישי ,הרבה דריפטים ,הרבה אגו ,הרבה גאדג'טים מיפן והמון מכוניות ובחורות שאפשר להזיל עליהם ריר .

לא שחסר מכוניות מעניינות בעולם שאפשר להכניס לסדרה שעדיין לא נראו על המסך ובסדרה כולה ,רק תחזירו את הסטייל של הראשון ,כי אני מרגיש כמו פרה שחולבים אותה עד הסוף מבלי לתת תמורה לכספי .

ps

יצאתי לחניון לראות את רכבי "הסטריט רייסרים" (משוברים בטרוף ורכבי 10 שניות מונעות על מדבקות nos) ולא מצאתי, חוץ מאחד :( גם בפן הנ"ל התאכזבתי .:lol:

פורסם
זאת אחד הסדרות שאני רואה בקולנוע ,מאז צאת הראשון אני מגיע בשביל המכוניות ,סצנת המפגשים ,סצנת חיי הרייסר ולא בשביל סרט אקשן זול ,אני חושב שהם התרחקו מהמקור שנות אור ,כאשר הראשון והשלישי די אהבתי אבל כל השאר היו סרטי אקשן .

מרבית הסרטים היו עוד איך שהוא נסבלים ,כאשר הצליחו להשחיל את סצנת מעולם הסטריט רייס ,הפעם הם החליטו לוותר על כל הכיף וישר לעבור לסרט אקשן זול בסגנון סטיבן סיגל ,לדעתי פספסו את המטרה ,באתי לראות מכוניות ולא את דה רוק הולך מכות בסגנון wwf .

דרך אגב הסרט החמישי סגר עם מוסיקה מקפיצה יצאתי בהרגשה של בא לי עוד והסרט הזה פשוט איכזב גם מהבחינה הזאת .

כבר רציתי לוותר על חוויה קולנועית ובסוף החלטתי שאסור לקטוע את המנהג ! רק בגלל זה הלכתי ,אני מקווה שהסרט השביעי יהיה בסגנון הסרט השלישי ,הרבה דריפטים ,הרבה אגו ,הרבה גאדג'טים מיפן והמון מכוניות ובחורות שאפשר להזיל עליהם ריר .

לא שחסר מכוניות מעניינות בעולם שאפשר להכניס לסדרה שעדיין לא נראו על המסך ובסדרה כולה ,רק תחזירו את הסטייל של הראשון ,כי אני מרגיש כמו פרה שחולבים אותה עד הסוף מבלי לתת תמורה לכספי .

ps

יצאתי לחניון לראות את רכבי "הסטריט רייסרים" (משוברים בטרוף ורכבי 10 שניות מונעות על מדבקות nos) ולא מצאתי, חוץ מאחד :( גם בפן הנ"ל התאכזבתי .:lol:

לא מצפה להרבה מהשביעי.

ג'ייסון סטאהם (אולי טעיתי באחת האותיות), גם איתו זה יהיה נטו סרט פעולה.

אותו אני כנראה יוריד בHD.

עזבו את הסרט, הכבישים אחריו נתנו תחושה שהסרט ממשיך בתלת מימד!

:-D

בב"ש אתה מריח שבוע אחרי את הריח של הצמיגים.

סתם אנשים מושפעים.

• תוכן חדש...