Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיר ועצבני 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הכל בחיים חייב להיות תרבותי ופלצני, לפעמים אפשר להנות מסרטים ברמה כזו.

אני יכול למנות הרבה סרטים לא מציאותיים, בין היתר מטריקס,הארי פוטר, ושר הטבעות,המסור שזכו לטרילוגיות ארוכות, וקהל היעד שלהם הוא לא "עושה דריפטים בחניות" כפי שמגדירים את צופי המהיר ועצבני, ועדיין הם זוכי פרסים ומה לא, למרות שהקשר בינהם לבין המציאות גורם למהיר ועצבני להיות אמיתי מתמיד.

אם במציאות אתם חושקים, ערוץ 2 20:00, מהדורת חדשות.

ההשוואה שלך לא מתאימה.

הסרטים שציינת נועדו להראות מציאות אחרת, כשמהיר ועצבני אמור להיות בעולם שלנו.

אני חובב גדול של ריאליזם, קשה לי לראות סרט שלא מחובר לחוקי הפיזיקה (אלא אם הוא נועד להיות כזה, כמו המטריקס שעד היום אחד הסרטים האהובים עליי).

פורסם

הורגים אותי בפורום הזה.

למה אי אפשר להגיד שזה סרט מצוין? למרות שגם אותי הצחיק העובדה שהמסלול המראה היה פשוט מגוחך, והעובדה שיש במכוניות שלהם איזה 20 הילוכים! אבל הסרטים האלה באים בשביל מטרה אחת: בידור!

כשאתם הולכים עם החבר'ה, או עם החברה, אתם באמת מסתכלים על הפרטים האלה? אתם באמת מחפשים היגיון? זה פאקינג מהיר ועצבני! מי שהלך לסרט הזה לחפש היגיון - אידיוט!

שמעתם על האפליקציה שגורמת לכלב שלכם להיות יותר חכם מכם? זה פשוט, אם אתם מורידים את האפליקציה הזאת בכלל - זה מוכיח שהכלב שלכם יותר חכם מכם.

זה סרטים נטו לבידור, באים בשביל לשמוע את הרעש של המכוניות, האנדרנלין.

תפסיקו לחפש כבר היגיון בפאקינג הוליווד.

אגב, כן, הדבר הכי מצחיק בסרט זה כל העקומים שנותנים גז על ניוטרל ביונדאי גטס בחניה בסוף הסרט..

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם
שלא לומר בזבוז מוחלט של שעתיים. שלא לומר הייתי מעדיף לשבת על האסלה עם עצירות במשך שבוע רצוף מאשר לראות שוב את הסצנה של המרדף על מסלול ההמראה הארוך בעולם (שארכה גם היא, לפי חישוב שערכתי, בערך שבוע).

האמת גם אני צחקתי על הקטע של אורך המסלול, הם כמעט היו עולים לרגל לירושלים LOL

אבל זה לא נכון לחשב את אורך המסלול לפי זמן של הסצנה, כי אם כל הסצנה הייתה מיתמקדת רק במקום אחד למשל בווין דיזל בגוף המטוס אז נכון - היו מחשבים את אורך המסלול לפי זמן הסצינה, אבל מה לעשות שבזמן הזה קרו במקביל עוד דברים- לכן המצלמה הייתה צריכה לעבור בין הסצינות אחת אחרי השניה והיא לא יכולה להראות את כולם בזמן אמת במקביל על מסך אחד עם 5 מסכים קטנים וככה ליראות את כל המיתרחש, לכן יוצרי הסרט לא ממש הגזימו באורך המסלול- פשוט צריך לקחת את זמן הסצינה ולחלק במיספר המוקדים שבהם קרה האקשן ואז ליראות מה באמת אורך המסלול(שלערכתי עדיין היה קובע שיא גינס :-) )

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מכיוון שגם אני, לצערי, שוכנעתי ללכת לסרט, אחרוג ממנהגי ולא אמחוק את השרשור הזה. במקום זאת אצהיר קבל עם ופורום שצריך להיות בן 15 ועם כושר שיפוט לקוי ביותר בשביל לחשוב שהסרט הזה מצוין. שלא לומר סביר למדי. שלא לומר גרוע ברמות. שלא לומר בזבוז מוחלט של שעתיים. שלא לומר הייתי מעדיף לשבת על האסלה עם עצירות במשך שבוע רצוף מאשר לראות שוב את הסצנה של המרדף על מסלול ההמראה הארוך בעולם (שארכה גם היא, לפי חישוב שערכתי, בערך שבוע).

הוצאת לי את המילים מהפה,אחרי איזה 10 דקות של סצינה על המסלול נחיתה אני שואל את עצמי, איפה יש מסלול נחיתה כזה ארוך.

כל הסרט הם הגזימו וזה נראה יותר כמו מדע בדיוני מאשר סרט אקשן,כשהרכבים עפים מבטן המטוס ולא קורה להם כלום, כשוין דיזל קופץ מרכב שנוסע 200 קמש פלוס ותופס את לטי וברוח פלאים יש רכב שבולם להם את הנפילה אהה וגם הם לא נפצעים אפילו.

סרט הזוי ובאמת בזבוז של זמן

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

ראיתי גם את הסרט, ובאופן אישי נהנתי

כמה פעמים ראיתם סרטי אקשן עם המחסניות שאף פעם לא נגמרות? כמה פעמים ראיתם כל מיני סצנות הזויות?

זה סרט אקשן לכל דבר ועניין.

הערך המוסף שלו זה שילוב של מכוניות יפות, מרדפים נחמדים, בחורות שוות ומוסיקה מקפיצה.

מה רע?

כל המתאכזבים, מה ציפיתם לראות?

נ.ב

מאוד הצחיק אותי הקלוז אפים והאקשן שניסו לעשות משיפטינג של הטיפטרוניק חחחח

פורסם

מה שאני הכי אהבתי בסרט זה את המישפטים הקטנים שהכניסו בשביל הצחוקים - כמו:why I smell Baby's oil?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גם לדעתי זה סרט מצויין ואני בן 24! לא לא בן 15!

מצטער זה לא סרט דוקו על עולם המרוצים זה לא סרט שבא לדייק בפרטים,

זה סרט חלק מעלילה חלקם יגידו לא כל כך טובה אך כרגע זה מה שיש וננסה להנות כמה שאפשר.

חבל שלא עושים סרטים כמו עקיצה בשישים שניות, אחח וגם שם לקפוץ עם אלינור מעל כל הרכבים זה לא הגיוני אז מה?

הלוואי שלאנשים יהיה מסלול מסודר להגיע בסופ״ש ולהוציא אדרנלין ולא ביציאה מהסינימה לרמזור.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אני אישית לא יצאתי שלם עם עצמי מהסרט.

ואני יסביר.

מהיר ועצבני הראשון גרם לי לא לישון בלילה...

החיים שלי התחלקו לליפני ואחרי.

התחלתי ללכת למיפגשים באופן קבוע.

ראיתי את הסרט אולי 200 פעמים ואינני מגזים.

באמת שהשפיע עלי הסרט.

מישום מה עם הסרט ה 6 בסידרה זה לא קרה לי.

גם אני ישבתי בקולנוע והיתפלאתי "איזה מסלול ארוך"

בכללי הסרט שווה צפיה אקשן לכל דבר- רק שלא לקחתי איתי שום רגש הבית כמו שקרה לי בקודמים.

כייף ליראות שוב את השחקנים.

דרך אגב -לשם שינויי לא היו דריפטים\צלחות\חריקות\פירפורים בחניה בתום הסרט.

מה שכן בישביל ליישר את הערב (השעה כ 4 בבוקר ) והכביש היה רייק לחלוטין בדקנו אאודי 18T עם מזדה 6 פרימיום ו FR

(כניראה שבכל זאת הסרט השפיע עלינו קצת)

פורסם

אני בן 38 ונהניתי מהסרט מאד, מה זה אומר עלי?

כלום חוץ מזה שאני לא פלצן שרואה רק סרטים של קישלובסקי ומתפייט עליהם שיחשבו שאני היי סוסייטי.

מי שהולך לסרט כזה ברור לו לחלוטין שאין ולא יהיה שום קשר למציאות.

יש מכוניות טובות, אקשן טוב, פופקורן וזירו. סטו.

וכנראה שהולך להם "לא רע" בסדרה הזאת אם יש כבר 6, ויהיה בוודאות גם 7...

מעניין שכולם שמו לב למסלול נחיתה שלא נגמר הזה. זה המשפט הראשון שאמרתי לאשתי שיצאנו.:-D:-D

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
גם ג'סטין ביבר וגנגנהם סטייל זוכים לפופולריות עצומה.

דווקא גנגם סטייל מצחיק אותי, לא ברמה של הערצה ברמה של חיוך....

ג'סטין ביבר לא.

פורסם
מכיוון שגם אני, לצערי, שוכנעתי ללכת לסרט, אחרוג ממנהגי ולא אמחוק את השרשור הזה. במקום זאת אצהיר קבל עם ופורום שצריך להיות בן 15 ועם כושר שיפוט לקוי ביותר בשביל לחשוב שהסרט הזה מצוין. שלא לומר סביר למדי. שלא לומר גרוע ברמות. שלא לומר בזבוז מוחלט של שעתיים. שלא לומר הייתי מעדיף לשבת על האסלה עם עצירות במשך שבוע רצוף מאשר לראות שוב את הסצנה של המרדף על מסלול ההמראה הארוך בעולם (שארכה גם היא, לפי חישוב שערכתי, בערך שבוע).

אני הזהרתי אותכם באוף טופיק-בעייה שלך :-D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אני אישית לא יצאתי שלם עם עצמי מהסרט.

ואני יסביר.

מהיר ועצבני הראשון גרם לי לא לישון בלילה...

החיים שלי התחלקו לליפני ואחרי.

התחלתי ללכת למיפגשים באופן קבוע.

ראיתי את הסרט אולי 200 פעמים ואינני מגזים.

באמת שהשפיע עלי הסרט.

מישום מה עם הסרט ה 6 בסידרה זה לא קרה לי.

גם אני ישבתי בקולנוע והיתפלאתי "איזה מסלול ארוך"

בכללי הסרט שווה צפיה אקשן לכל דבר- רק שלא לקחתי איתי שום רגש הבית כמו שקרה לי בקודמים.

כייף ליראות שוב את השחקנים.

דרך אגב -לשם שינויי לא היו דריפטים\צלחות\חריקות\פירפורים בחניה בתום הסרט.

מה שכן בישביל ליישר את הערב (השעה כ 4 בבוקר ) והכביש היה רייק לחלוטין בדקנו אאודי 18T עם מזדה 6 פרימיום ו FR

(כניראה שבכל זאת הסרט השפיע עלינו קצת)

אמת ! מהיר ועצבני הראשון לא רק שהיה יותר קרוב למציאות הוא גם היה עם יותר אקשן שמתאים לסרטי מירוצים, יותר דריפטים יותר אדרנלין, יותר התמקדות בפרטים הקטנים שקשורים לתחום הרכב, כל העלילה התבססה בעיקרון על השגת רכב טוב יותר ומהיר יותר.

גם אני ראיתי את הסרט הראשון בערך 30 פעם עד היום.

לעומת זאת הסרט ה-6 יותר נראה כמו עלילה מסרט פעולה רגיל שלא מתמקד ברכבים, או איזה סרט מלחמה :lol: טוב שלא חשבו על סצינה שה"רעים" גונבים מטוס F16..

דרך אגב דימיינתי או שבמסלול נחיתה הייתה אלפא מיטו ש"רדפה" אחרי המטוס?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
רבותיי, למען האמת, למה ציפיתם? זה סרט שבא לתת לקהל אקשן ועלילה מעניינת, זה שזה לא מציאותי לא מעניין אף אחד. זה מה שרוב האנשים יקנו ולכן זה מה שמוציאים.

נ.ב

הסרט פאקינג מגוחך.

עלילה מעניינת? ב'מהיר ועצבני'? הדבר היחידי בכל העולם עם עלילה פחות מעניינת זה גרסאות הבמאי של "טמבור - לבן, התייבשות על קיר בטון".

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לא הכל בחיים חייב להיות תרבותי ופלצני, לפעמים אפשר להנות מסרטים ברמה כזו.

אני יכול למנות הרבה סרטים לא מציאותיים, בין היתר מטריקס,

מטריקס אחד הסרטים הגאוניים שנעשו איי פעם, אם לא ה... מי שזה לא מדבר אליו כנראה שהוא לא בקטע של כל ה 1000111001 האלה :)

ודרך אגב עזבו את המסלול הארוך בעולם ואת הקפיצה המטורפת, הקטע הכי הזוי בסרט היה שבסוף הגיע ג'ייסון סת'אם, לא? מזל שלא העירו את סטיבן סיגל מהמתים :-D

מצד שני גם אני הלכתי לראות בקולנוע, אז מה זה אומר עליי?? :?:-P

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...