Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כדי להיכנס לחובות ואחרי זה להאשים את המדינה שהדלק וביטוח יקר, כדי להגיד אני... אני... אני... בכל אופן אני לא חושב לקנות ג'יפ בגלל שאני לא חובב שטח.

לפותח השרשור: ביקרת פעם בחו"ל? היית בארצות הברית?

דווקא בארץ התופעה הזאת יותר קטנה בגלל שרכבי הפנאי מאוד יקרים.

לא רק בכלי רכב. בהרבה תחומים פוזה, שואו, התבטאות בומבסטית והקצנה של דברים - אלו חוקי המשחק.

אני מבין שהרבה אנשים ממורמרים, או מקנאים ביושבי הג'יפים, אבל כנראה שלמי שיש ג'יפ יש גם כסף לדלק ולביטוח.

ואכן בארה"ב תופעת הג'יפים גדולה בהרבה מהארץ.

זה כמו שתשאל למה אנשים הולכים עם מותגים ולא רק עם בגדים משוק הפשפשים?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש לא מעט חברים עם רכבי פנאי (X5, Q5, ריינג׳רובר וכו׳)- כולם ללא יוצא מן הכלל רכשו את הרכבים האלה מטעמי נוחות בהעמסה\פריקה של הילדים מהרכב וכן תחושת הבטחון (מאוד קריטי לנשים, לגברים לא ממש היה אכפת).

יכול להיות שאם לא הייתי חובב מושבע של נהיגה ספורטיבית וככזה אוהב להיות ״נמוך״ וקרוב לכביש אולי גם הייתי מוצא את עצמי באחד מאלה.

לפני רכשית המכונית לקחתי קאיין טורבו לבדיקה, אחרי סיבוב של 10 דקות מיציתי ואמרתי לבעלים שאני מצטער- לא בשבילי התפלץ.

הרכבים הללו ממש לא נועדו לשטח ולפני איזה חצי שנה הסתלבטתי על חבר, הבחור עם ה-X5 כשנכנסנו לאיזה שביל משובש מאוד, הוא עם רכבו ואני מאחוריו עם סדרה 3 מונמכת על 18׳ אינץ׳ וחתך נמוך, אחרי 10 דקות נסיעה בשביל המשובש הגענו ליעדנו וצחקתי שלרכב שלי יכולות שטח זהות לרכב שלו ואפילו לא גירדתי את הרצפה... :lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

א. בארץ אכן אחוז היורדים לשטח/שבילים עם רכבי שטח יומיומיים גבוה יחסית, בגלל שמותר. בהרבה מדינות פשוט אסור לרדת מהכביש אלא אם זה איזור מוגדר לנהיגת שטח.

ב. למצדדים ברכב שטח בזמן תאונה - בחלק מסויים מהתאונות אולי תצאו שלמים יותר ברכב שטח, בחלק אחר בכלל לא בטוח שהייתם מגיעים למצב של תאונה אם לא רכב השטח. הבטיחות האקטיבית שלו נמוכה יותר בשל מרכז הכובד והמשקל הכולל.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...