Jump to content

טכנאי

  • הודעות

    30
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של טכנאי

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. שלום חברים. כבר שנים שנורת הכרית אוור ברכב שלי דולקת. בזמנו אמרו לי בחברה משהו על חיישן בכסא נוסע ורצו מעל 1000 שקל לתקן, וויתרתי על זה. כעת נכשלתי בטסט עקב הנורה הזו. יש למישהו מושג איך ואיפה אפשר לסדר תקלה זו המחיר סביר?? רוב המוסכים אומרים שהם לא יכולים לטפל בי רק בחברה. תודה.
  2. חבל אך אני לא מחדרה. אני מקווה שיש ירושלמי צדיק שיוכל לעזור
  3. בימים הקרובים אני מעוניין להחליף כריות לבולמים בוולוו שלי (850 94) אני מאיזור ירושלים ומחפש מהיכן וממי אפשר להשאיל/לשכור מכווץ קפיצים תודה
  4. שלום חברים. כחלק מפרוייקט החלפת דשבורד בוולוו 850 שנת 94 אני מחפש מערכת מקורית לוולוו 850 מסדרה SC 8XX (עדיף המאוחרות יותר SC815 או SC816 אני זקוק בעיקר לחוגת הווליום ולתאורה האחורית.
  5. שנה טובה אנשים יקרים. ממתין עם התקנת הדש עד שאני אחזק אותו ועדיין אין לי פתרון טוב. אני יודע שלמצוא חומר שמתחבר טוב לפלסטיק זה קשה. האם משחת פיבר מתחתנת טוב עם פלסטיק האם זה יכול להיות החיזוק שאני מחפש עבור הדש? הנה מישהו שתיקן את הדשבורד אחרי שזה נשבר כבר http://www.matthewsvolvosite.com/forums/viewtopic.php?f=1&t=58347&p=298169&hilit=dash+repair#p298169 אצלי זה שלם ואני רק מעוניין לחזק אותו. רעיונות יתקבלו בברכה.
  6. אומנם לא אספנות אך זקוק לקצת חכמה מכאלו שמטפלים במכונות וותיקות. הפלסטיקה הידוע לשמצה של וולוו פשוט מתייבש ונהיה פריך עם חלוף הזמן, ביחוד בארצנו הקדושה והחמה. ברשותי וולוו 850 שנת 94 וכל הדשבורד - שבנוי כולו פלסטיק- סדוק ומקרקש, יש 4 אוזניים שמחזיקות את הדשבורד לקיר האש ובד"כ הם מתפוררים, ואז כל הדש קופץ בנסיעה ומשמיד את עצמו. עלה בידי לאחר מאמץ וחיפוש רב להשיג דשבורד קומפלט עם סדק קטן בודד לא משמעותי, וכל התפסנים שלמים. שאלתי: כעת שהדש החלופי על השולחן בבית איך מומלץ לחזק את הפלסטיק שלא ייסדק? למרוח משחת פיבר? למרוח אפוקסי? או אולי בכלל אחר? אשמח לשמוע מניסיונכם.
  7. לחבר יש וולוו 850 משנת 1994 שהלך המנוע לאחר התחממות.. מבחינתו לתת לי אותו בשיווי כגרוטאה, שיהיה תורמת איברים לוולוו שלי. כמה שווה כזה רכב? כמה הוא יקבל עליו כברזל?
  8. הי Y9853 אני כמעט בטוח לא מחדש לך אבל... יש בירושלים באחד המחסנים (מחסן נט"ן פנימי של זוהר) פינה שנקראת מוזיאון מד"א עם כל מיני ממתקים ישנים, הכל בארגזים כנראה מתוך כוונה שבבוא היום יעשו איזה פינה של היטוריה בבנייין החדש שבנו בירושלים. ייתכן שיש שם תמונות או דברים שיעניינו אותך
  9. תודה. אני ה"מוסך המטפל" אבל הבנתי את הרעיון - לא כדאי להשקיע
  10. שלום רב תושבת הבולם הקדמית העליונה שלי בוולוו 850 נשברה (החלק העליון בולט לתוך מכסה המנוע). הייתי מעוניין לדעת: 1. האם להחליף רק את התושבות או גם את הבולמים? הם לא הוחלפו בשנים האחרונות. 2. התושבת מורכבת מחלק גומי (שכשל) וממיסב. האם צריך להחליף גם את המיסב? 3. כמובן שיש סיני בחצי מחיר ממקורי או תחליפי, אך סה"כ רכב בן 18 כמה כבר נשאר לו. אז מה הייתם ממליצים? 4. איך בולמי "מונרו" נחשבים, טובים, או תחליף זול? תודה מראש לכל מי שטורח לענות לי..
  11. שלום לכולם. נצפתה בבית וגן בירושלים וולוו 244 ידנית שנת 75 למכירה. לא הספקתי לקחת מספר. הרכב נמצא ברחוב פראנק מול מס 11 לדברי שכנים מישהו הניח שם את הרכב לפני כמה חודשים ונעלם.
  12. תודה רבה לא חשבתי על זה ייבדק..
  13. ברור לי שהמשאבת הוואקום עובדת ועם ההנעה יש עזרה רבה בבלימה - אחרת לא הייתי זז מילימטר עם האוטו זה סכנת חיים!!! אני מדבר שעם עזרת הוואקום עדיין יש לי ירידה בכוח בלימה, יחסית למה שהייתי רגיל ואני לא חושב שסתם הזקנתי או משהו... ושאלתי אם נוזל בלם ישן יכול להיות כל הסיבה?
  14. שלילי דוושת הבלם אינה נמוכה. אני רק מרגיש שאני זקוק ליותר כוח (קצת יותר) בכדי שהרכב יעצור.
  15. שלום רב בזמן האחרון, אני מרגיש שאני צריך ללחוץ יותר חזק בכדי לבלום את הרכב וגם כשאני עומד ברמזור אני לוחץ חזק יותר, אחרת האוטו בורח. אין נזילות. מפלס נוזל ללא שינוי. רפידות וצלחות בסך הכל טובות. אני לא יודע מתי החליפו נוזל בלם פעם אחרונה, אבל לפחות 3 שנים. האם כל הבעייה יכולה להיות נוזל בלוי? מה עוד עלי לבדוק בכדי לאתר את הבעיה?
×
×
  • תוכן חדש...