רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האתר של VW בארץ עבר עיצוב מחדש (הגיע הזמן) נתקלתי שם ברמת גימור חדשה לדגם ה 1.2 - טרנדליין Enjoy , בגדול אבזור זהה ל 1.4 ההבדלים היחידים מה 1.4 הם המנוע והמתלה הרב חיבורי מאחור. משהו יודע מה יהיה המחיר ? (המחירון באתר החדש לא מגיב....) http://www.vw.co.il/trimlevels/trimlevelDetails.aspx?tid=32
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.carscoops.com/2013/06/2013-international-engine-of-year.html Best Performance Engine: Ferrari's 6.3-liter V12 engine in the F12 Berlinetta
הודעה אחרונה מאת beamvelavan, -
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום, מישהו יודע להסביר מה משמעות המדבקות האלה שנראות כמו מן שרשרת כזאת שבסוף יש סמל או של נצרות או איסלאם על מכוניות בארץ? סתם מעניין אותי לדעת . תודה
הודעה אחרונה מאת qashoa, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום , יש לי רכב שאני מעוניין למכור לפירוק/חלקים, שמו לי מודעות על הרכב ,השאלה שלי היא ממה להיזהר? מה לבדוק? כדי שלא אמצא את עצמי בטעות מעורב במשהו לא חוקי בעוד כמה חודשים. תודה.
הודעה אחרונה מאת B&W250, -
- 6 תגובות
- 819 צפיות
על כמה מותר לנסוע בז'בוטינסקי ליד הבורסה מי שמכיר? עכשיו עברתי שם ועמדו עם לייזר ואיך שעברתי הוא הוריד את המכשיר. תודה מראש ומקווה שיעלם להם הדו"ח או שהלייזר יזייף.
הודעה אחרונה מאת nir100, -
מגזין AUTO
מאת Wheel Arch- 2 תגובות
- 588 צפיות
רק רציתי לשתף את מי שלא מכיר ואולי להזכיר לאלה ששכחו. ישנו ערוץ ביוטיוב למגזין AUTO. http://www.youtube.com/user/autotv/videos בערוץ ישנן סקירות רבות על רכבי הארץ העממיים ,אך יחד עם זאת ישנם גם רכבי ספורט אקזוטים. נוסף על כך המגזין מתאר אירועי מוטוריקה ותערוכות רכב. אני יודע שזה לא טופ גיר אבל זה עדיין דיי נחמד וממולץ לכל אוהבי הרכב למיניהם.
הודעה אחרונה מאת Apple, -
- 9 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום. אנחנו מתכוונים לקנות בקרוב יונדאי I800. ברכב 8+1 מקומות,שאלתי היא האם יירשם ברישיון הרכב שזה רכב פרטי או מסחרי? האם נהג עם רישיון נהיגה סוג B יכול לנהוג ברכב הנ''ל? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת kuala_lumpur, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 52 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
לכל המעוניין לתרום לאוצר מע"מ של 18% אבל עדיין לקנות רכב בזול ולא לשלם יותר מבחודש שעבר הרי יש באופק מבצע "קרייזי סייל" של פיאט . בתאריכים 9-14 ליוני ארבעה דגמים של פיאט ידניים חדשים יימכרו בהוזלות : 1. האוטו הזול בישראל - פיאט פנדה ב - 54,990 . (כמובן חדש אבל הצורה הישנה). לדעתי תמורה טובה. 2. פיאט קובו - 79,990.תמורה טובה לאוהבי הנישה המוזרה הזו. 3. פיאט 500 - 79,990 .מבצע מפוקפק - המחיר קיים כבר כמה חודשים , אולי ספגו עליית מע"מ של אחוז... 4. פיאט פונטו אבו 1.4 ידני - 82,990. יש סופר מיני יותר אטרקטיביות כגון פיאסטה, איביזה , פאביה,מיקרה, ספלאש. http://fiat.wee.co.il/fiat_crazy_sale_jun2013/mobile_form.html?ref=banner&media=fiat_web
הודעה אחרונה מאת Fkl0ster, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 580 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_315.html
הודעה אחרונה מאת איגוד המוסכים, -
מפגשי הפורום
מאת mlur- 2 תגובות
- 543 צפיות
שלום הייתי מעוניין להגיע למפגש/טיול של הפורום . בברכה מיכאל
הודעה אחרונה מאת mlur, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם , רציתי לקבל את חוות הדעת שלכם איזה רכב מבין השניים לדעתכם מתאים יותר לחתונה. קדילאק CTS או מרצדס E 300 העדפה האחרונה שלי היא ביואיק לה קרוס החדשה הנתונים שאומרים להיות חשובים הם: גודל פנימי נוחות פאר כמובן שיהיה מרשים הכיסא האחורי שהכי חשוב ליום הזה עבור החתן והכלה תודה מראש לכל העונים והעוזרים .
הודעה אחרונה מאת Apple, -
-
פרארי, למבורגיני, פורש, מייבך, בנטלי, מזורטי, אסטון מרטין ורולס יש פה כמו זבל. מקלארן, מסתבר שיש רק שתיים. באחת מהם היה לי העונג לחזות במו עיני. מרשים. תענוג לעיניים.
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
- 0 תגובות
- 604 צפיות
היי, אשמח לקבל המלצה על מקום לשטיפת רכב חיצונית ופנימית באזור בת-ים (חולון / ראשון לציון גם טוב). תודה.
הודעה אחרונה מאת DxCK, -
- 0 תגובות
- 616 צפיות
אוחח אני כלכך מחכה שהסרט הזה יצא !!! :-D:-D סוףסוף סרט מרוצים אמיתי , אגב ממליץ גם לראות תסרט של סנה שיצא ב2011 למי שלא ראה עדיין :] http://www.youtube.com/watch?v=umSSvkFCYDk דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת 405Tuner, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
פותח את האימייל, רואה כותרת גדולה של SUPRE FUEL MAX , ההסבר שלהם הוא כזה ... סופר FuelMAX פועל על העיקרון של תהודה מגנטית בתדר. שימוש בשני מוליכי העל העשויים מנוסחה של תערובת נאודימיום, שמגובה על ידי פטנטים ברחבי העולם, סופר FuelMAX יוצר תהודה מסוימת שמפרקת שרשרות פחמימנים והופכת את הבעירה יעילה יותר.התוצאה היא זיהום מופחת, הפחתת חיכוך בוכנה הגדלת מספר הקילומטרז' עד 20% ושיפור ביצועי המנוע עד 27%. תהודה היא בעצם רטט. סופר FuelMAX משתמש בכח המגנטי של Neodymium כדי ליצור תהודה מסוימת שמשפיעה ושוברת את שרשרות הפחמימנים. היתרונות שלו : עלייה של עד 27% בחיי המנוע. הפחתה של עד 50% בחד תחמוצת הפחמן ופחמימנים. 10% עד 20% + חיסכון בצריכת הדלק. הטורבו ma…
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
מאי של ריקולים
מאת ~MeiR~- 1 תגובות
- 689 צפיות
מרצדס A קלאס החדשה למוסך בגלל כרית אוויר קאדילק SRX למוסך - החישוק עלול להשתחרר סיאט מי וסקודה סיטיגו יוזמנו למוסכי צ'מפיון קריאה לתיקון: בעלי ב.מ.וו סדרה 3 נקראים למוסך יונדאי טוסון וסנטה פה - 3,537 מכוניות למוסך ניסאן מיקרה - 2,074 מכוניות נקראות למוסך
הודעה אחרונה מאת ~MeiR~, -
- 4 תגובות
- 761 צפיות
קודם כל אני מקווה שפתחתי במקום הנכון. אף פעם לא נסעתי לאילת ברכב ואני רוצה להרגיש תחוויה שבטיול ולסוע אם רכב. יש לי ביואיק לה סייבר 2003 זה הרכב שאני רוצה לסוע איתו. עכשיו מאיפה כדאי לי לסוע לאילת? אני הבנתי שדרך מצפה רמון יותר עדיף ואם אפשר לתת לי תכיוון איך לסוע זה ממש יעזור. תודה רבה ויום טוב לכולם.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 8 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם, החברה שלי מארחת קבוצה של 10 תיירים מחו"ל שמעוניינים להשכיר 10 רכבי פורשה (אחד לאדם) למס' ימים. פנינו למספר סוכנויות אבל קיבלנו תשובות שונות- יש שאמרו שאין מס' כזה של רכבי פורשה להשכרה בארץ, ויש שאמרו שיש מס' כזה, אבל אין אפשרות לנהוג בהם- אלא נהג של חב' ההשכרה. האם ידוע למישהו מכם על חברות שמאפשרות השכרה ונהיגה ברכבי פורשה? אני מקווה שעם מס' סוכנויות אגיע למס' הנחשק של 10 רכבים. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 919 צפיות
ובכן, רציתי להתייעץ אתכם לגבי משהו. כמו שרשום בכותרת אני מחפש חנייה (באזור הקריות בעיקר) לסופי שבוע. הצורך הזה נובע מילדים מעצבנים שלא חינכו אותם שמגרש חנייה (אני גר במתחם בניינים והחנייה היא לדיירי המתחם בלבד) משמש אך ורק לחניית רכב, ואני מוצא את עצמי יורד 2-4 פעמים במהלך יום שבת כדי לבדוק שה#%אות הקטנים לא משחקים לי כדורגל ליד האוטו, מה שכבר קרה לא פעם ולא פעמיים. מיותר לציין שכשהאוטו חונה שם במהלך השבוע הוא מכוסה, בעבודה האוטו בחנייה מקורה אז אני לא דואג. חשבתי על להחנות את הרכב בחנייה של השופרסל בקריון, למי שמכיר יודע שזו חנייה מקורה ללא תשלום שנסגרת בערך בחצות הלילה. שאלתי את השומרים והם אמרו שאין בעיה כל עוד לא תבוא להוציא את האוטו באמצע הלילה. מה …
הודעה אחרונה מאת Moshe_P, -
-
שישי בערב, אני יוצא לי להליכה היומית שלי - ושומע סאונד אמריקאי טיפוסי המתקרב אלי. כמה שניות חולפות להן, הצליל הברברי מתקרב אליו בזריזות. עוד כמה שניות ועיני קולטות - פורד F150 RAPTOR, צבע לבן ומספר... צבאי. המבט היחיד שעולה בי הוא מתקרב אליה בזריזות (עצר בצד והוריד חייל ליד ביתו), מתבונן שוב (חשבתי שנכנסתי להזיות קלות) - כיתוב RAPTOR על דופן הארגז, חישוקי סגסוגת מאוד נאים, מראה קרבי וקשוח, כיתוב 6.2L (!) על הכנף הקידמית. אכן כן, עיני ראו נכונה ואוזניי שמעו היטב. למי שלא מכיר - זאת הבהמה! למה לעזאזל צה"ל צריך F150 RAPORT?! אומנם מדברים על יכולת שטח מעולה (בולמים / קפיצים של FOX וכו'), אבל מנוע 6.2 בהמתי וצמא לדלק.
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
הצופר מתחרה על אחד מהאביזרים הכי מיותרים. בכל אופן, כשאתה בסביבה תרבותית. בארץ, משתמשים בו בתור אמצעי ענישה ומחאה. זאת אומרת אחרי שמישהו כבר עשה משהו. המטרה שלו היא דווקא אזהרה לפני סכנה. זאת אומרת לפני שקורה משהו. עולם הפוך. אני שונא את רעש הצופרים ואת הסיבות שאנשים משתמשים בהם. זה מן כפתור שרוב הלוחצים עליו מודים שהם חסרי סבלנות כרגע. כל השאר לא רלוונטי כמעט. אני מעדיף לספור עד 10, להמשיך הלאה, או כל דבר אחר. רק לא להשתמש בו. בטוח שהוא לא אמצעי לחינוך. אבל, פעם אחר פעם, אני עומד ברמזור, לא בקו ראשון, האור מתחלף לירוק, המכונית שלפני לא נוסעת, הנהג/ת ממשיך/ה לענות למייל חשוב או משהו דומה ופשוט אין ברירה.
הודעה אחרונה מאת GoRide, -
נראה לי שעליתי על משהו מגניב.* תמיד התבאסתי שאין שום דרך לדעת איזה מנוע שוכן מתחת למכסה הלאון ושכל הגרסאות נראות בדיוק אותו הדבר. כל הלאונים - 1.2, 1.4 ו-1.8 נראות לגמרי זהה, אותם פגושים, אותם ג'אנטים באותו הקוטר ואפילו אותם האגזוזים. לכולם כתוב TSI בצד מתחת לפנסי האיתות. היום ראיתי סיאט לאון בדיוק כמו שלי, אממה, הכיתוב TSI היה שונה - ה-T וה-S היו כסופות ורק ה-I הייתה אדומה, ואילו אצלי רק ה-T כסופה וה-S וה-I אדומות. מישהו יודע על מה מדובר? האם עליתי על דרך להבדיל בין הגרסאות? האם אני שפוי? תודה. *מגניב - משהו אדיוטי לחלוטין.
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בני סיים את שיעורי הנהיגה, ניגש לטסט ראשון ונכשל. לתדהמתנו, הודיע המורה שמעון שהתלמיד יוכל לגשת לטסט נוסף בעוד חודש וחצי!!! ובינתיים ייקח שיעורי נהיגה נוספים על מנת לשמור על מיומנות. המורה טען שהסיבה נובעת ממכסת הטסטים המוקצית לו ממשרד הרישוי. ההחלטה פוגעת בתלמיד בשלוש חזיתות: 1. מעכבת באופן לא סביר את קבלת הרשיון. 2. מחייבת את ההורים להמשיך לממן את מורה הנהיגה ללא כל סיבה אמיתית. 3.מכיוון שהטסט יתקיים בחודש יולי, יחול על התלמיד החוק של 6 חודשי מלווה (במקום 3 חודשים כנהוג עכשיו). שאלתי היא מי לדעתכם האחראי למחדל הזה (המורה או משרד הרישוי) ומה ניתן לעשות. תודה.
הודעה אחרונה מאת GALGALOVE, -
- 5 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
נתקלתי במקרה במכונית אשר תלויות עליה מודעות למכירה עם ברקוד מסוג QR. רעיון נחמד מאוד שמאפשר קבלת פרטים רבים יותר וגם שמירת הטלפון וכד'. אני מאמין שיש ברשת מידע לגבי השירות הזה. אני מניח שחלק מהמאפשרים זאת, עושים זאת על בסיס מסחרי ולכן אני נמנעתי מלחפשם ולתת למי מהם פרסום חינם כאן.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 836 צפיות
חברים יקרים, לצערי אני שומע פה בפורום על יותר מידי תאונות דרכים שקרו בזמן האחרון. מנסיוני העשיר בתאונות הדרכים לצערי, לא אשם באף אחת מן התאונות אותם עברתי אבל לצערי הייתי צריך לתבוע מספר פעמים. אני רוצה להמליץ לכול אלה העומדים בפני תביעה בבית משפט או שחברת הביטוח עושה להם את המוות כמו שעשו לי בחלק מהפעמים, ארצה להמליץ על משרד באזור הדרום, בבאר שבע, העיר בה אני גר, אשר נותן חוות דעת לתאונות דרכים גם לאלו שעומדים בפני תביעה וגם לאלו שעומדים בפני הביטוח או העורך דין שחונק אותם , גם זה עבר עלי. קוראים למשרד: נ.ג חוות דעת לתאונות דרכים. המשרד עזר לי רבות עם תאונות הדרכים שעברתי והציל אותי המון פעמים מתביעות גדולות. אני ממליץ בחום ומקווה שלא תדעו עוד תאונות דרכי…
הודעה אחרונה מאת ben el, -
-
- 1 תגובות
- 806 צפיות
הסמל הוא כמו של דייהו אבל שאלתי את הבעלים של האוטו והוא אמר לי שזה בכלל גרייט וול מנוע 1.5 ידני , יצליח בארץ ? ועוד סיני ? מעניין... קצת מידע אני אשמח
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני בדרך כלל לא אוהב ללכת ולשטוף את הרכב במכוני השטיפה ומהפעמים הבודדות שהלכתי לשם הייתי מרוצה. היום בפעם הראשונה והאחרונה הלכתי לשטיפת ישראל בחולון ! חוץ מהיחס המגעיל מהבעלים ומצוות העובדים שם ללקוחות(לא רק אליי מסתבר). יצאתי משם בהלם שגיליתי שמדבקה בצורת כריש (של פול שארק למי שמכיר) נעלמה מהרכב, שרגע לפני שנכנסתי לשטיפה הייתה מודבקת עליו עדיין. עוד יותר מאכזב שזה ב99 אחוז הבן של הבעל בית(בן 30 בערך) שקלטתי שמשהו מפריע לו לכמה רגעים באזור של הבאגז'. ורק אחרי שבאתי ללכת מהמקום קלטתי שהמדבקה חסרה, פניתי לבעל הבית ולבן שלו והם בטענה שהם לא אחראים לדברים כאלה מה גם שיש מצלמות בכל המקום אבל אותם לא מעניין והם לא יבזבזו את הזמן על זה. לאיזה ר…
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- 6 תגובות
- 894 צפיות
אם זיכרוני לא מתעתע בי היה דיבור על הורדת מחירי רכב חדשים עד 20% לא? גזירה נוספת: מחירי הרכב החדש יעלו מה-1 באוגוסט. רשות המסים תעדכן את ה"מס הירוק" על כלי רכב החל מה-1 באוגוסט, המהלך ייקר את כלי הרכב העממיים וילווה ככל הנראה בהטלת "מס רכבי יוקרה כצעד משלים", מה שיעלה את שיעור המס על רכב בישראל לכמעט שיא של כל הזמנים! http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000849742#fromelement=hp_folders_3220
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הקנאה מוציאה את האדם מדעתו כך רשמה התורה,אני אשמח לקבל המלצות איך אני מתעד את הרכב בלילה מכל הזוויות במחיר הכי נמוך שאפשר,המצלמה כמובן תיהיה בתוך הרכב,תודה!
הודעה אחרונה מאת ziv433, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 733 צפיות
מה ההבדל בין מאזדה 6 הראשונות שהגיעו לארץ עם תיבת הילוכים פלנטרית לבין המאזדה 6 שהגיעו כבר עם גיר טיפטרוניק ובאיזה שנה החלו להביא אותה עם גיר טיפטרוניק . אשמח לדעת הבדל גם על נפחי מנוע בין תיבות ההילוכים שציינתי
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 237 אורחים (הצג רשימה מלאה)