Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי יש לי יש לי,

נקנה ערימה של פנדות במבצע של פיאט ב 54,990, ונמכור בסינגפור ב 300,000 ש"ח.

מי איתי במיזם?

חחחחחחחחח טו אווווב!!!

קח אותי בחשבון ואני כבר אומר לאשתי לארוז.

שישיני.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ידוע שהמיסוי בסינגפור על רכבים הוא היסטרי, אבל פאקינג 6 מ'.

דרך אגב באמת מעניין מה המשכורת הממוצעת/חציונית אצלכם?

דווקא שמעתי הרבה שהתחבורה בסינגפור מאד יעילה ונוחה.

דרך אגב נסיעה ברכב בסינגפור אחרי שעה מסוימת בערב אסורה כאשר אתה לבד,כלומר חייב להיות איתך עוד מישו ברכב, נכון או סתם מיתוס?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אני נוטה לשער שזה מיתוס....בערך כמו המיתוס שאסור ללעוס מסטיק ברחובות סינגפור.

יש תחבורה ציבורית מצויינת בסינגפור ושלטון שמעודד שימוש בה על ידי מיסוי אדיר על מכוניות ואגרות גודש בכבישים מרכזיים בשעות עמוסות.

לגבי המקלארן מצד אחד יש בה משהו בהחלט יפה ומושך, מצד שני אני גם מסכים עם זה שיש בה משהו אנמי קצת (בעיקר הסאונד בהתנהלות "מנהלתית", היא שקטה מדי).

השווק שלה מכוון ללקוחות שרוצים רכב על אבל לא "כמו כולם" (הכוונה לא כמו כולם שקונים 458 או אוונטדור), יש בזה משהו, אבל עדיין הייתי בוחר על פניה את ה-458 בלי להתבלבל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני נוטה לשער שזה מיתוס....בערך כמו המיתוס שאסור ללעוס מסטיק ברחובות סינגפור.

.

איסור לעיסת מסטיק זה מיתוס ?? :shock:

אני מרגיש מרומה עכשיו

פורסם

כן, מיתוס.

כשנוחתים בסינגפור מקבלים מעיין ״עלון מידע לתייר״ עם מספרי טלפונים למקרה חירום וכו׳ ובין היתר כתוב שם בהומור משהו בסגנון ״וכן, אפשר ללעוס מסטיק ברחוב״ :lol:

פורסם

לגבי המסטיקים:

מותר ללעוס - אין חוק שאוסר ללעוס, אבל אסור להכניס מסטיקים לסינגפור. לא ניתן לרכוש מסטיקים בחנויות הרגילות.

אבל... מטעמים רפואים, ניתן לרכוש מסטיק מנטה בבית מרקחת ולחתום שהשימוש הוא מסיבות רפואיות.

אמת לאמיתה!

בגדול אף אחד לא מחפש אותך אם הבאת חפיסת מסטיק, אבל אם יתפסו אותך זורק אותו על הרצפה... דמך בראשך.

אין מגבלת נהיגה ליחיד/רבים/זכר/נקבה בכל שעות היממה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה זאת אומרת אי אפשר לקנות מסטיקים בחנויות רגילות??

רק מדילרים אפשר ?:lol:

שמעתי גם הדוחות על עבירות כמו עישון ולכלוך מגיעים לסכומים הזויים.

פורסם

שמעתי גם הדוחות על עבירות כמו עישון ולכלוך מגיעים לסכומים הזויים.

בפן הזה הונג קונג וסינגפור מאוד דומות, ב-2 המדינות עבירות של פגיעה בסביבה עלולות לעלות הרבה כסף.

לדוגמא, בהונג קונג הקנס על זריקת בדל סיגריה ברחוב הינו 5000$ הונג קונגי= 2500 שקלים.

זו הסיבה שכיף להסתובב ברחובות במדינות האלה, נקי ומתוקתק.

פורסם

זו הסיבה שכיף להסתובב ברחובות במדינות האלה, נקי ומתוקתק.

ולא רק.

הביטחון האישי, היכולת להסתובב בכל מקום בכל שעה ללא חשש.

היכולת להשאיר את הדלת של הבית לא נעולה, את האייפון ברכב בלי שיפרצו לך אותו.

אף אחד לא גונב סמלים, מראות או טאסות, גם לא ספויילרים!

הידיעה שגם אם תשכח את האייפון שלך במסעדה יחזירו לך אותו

לדעת שאף אחד לא יעיז לעקוף אותך בתור.

עולם אחר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מסכים איתך,

קרה לי איזה פעמיים שיצאתי מהרכב עם דברים בידיים ולא נעלתי אותו, ביום למחרת אישתי (שרגילה לבטחון כאן אבל עדיין יותר קפדנית ממני) ראתה שזה פתוח והתקשרה אלי, מיותר לציין שלא קרה כלום.

בימים חמים אני משאיר את הרכב לחנות עם סאנרוף פתוח וכל 4 החלונות פתוחים (כ-5 סנטימטר כל אחד) ואני לא צריך לחשוש גם אם זה בחוף הים.

זו באמת תחושת בטחון אחרת לגמרי.

פורסם

נו, לא הגזמתם בכלל. גם בארץ לא מיד פורצים את הרכב ולא את הבית. גם בארץ אני מרגיש בטחון מלא להסתובב ברחובות. גם בארץ אני לפעמים משאיר את הרכב פתוח או את דלת הבית לא נעולה. במסגרת שיפוץ מסיבי של הבית אני כבר שבועיים בלי חלונות, וראו זה פלא - לא פרצו לי.

זה נראה לי מין תנשאות כזו של מי שעבר לחו"ל שאינה ברורה לי. כאילו בארץ אני צריך ללכת עם נשק להגנה עצמית ורק לכם יש תחושת הגנה. אגב, גרתי תקופה משמעותית בחו"ל (ארה"ב) ודווקא שם פרצו לי לרכב כדי לגנוב את ה-GPS ועל הדרך עשו לי נזק רציני לרכב כדי לפרוץ אותו מה שהביא אותי למסקנה שאולי עדיף להשאיר את הרכב פתוח ושיקחו מה שהם רוצים.

פורסם

אין שום קשר להתנשאות ובטח ובטח אין כל קשר בין ארה״ב לבין סינגפור והונג קונג, אתה מדבר על 2 עולמות שונים.

אף אחד לא אמר לך שאתה צריך ללכת עם נשק בארץ ועדיין, הסבירות שלך לחוות פשיעה קלה על בשרך בישראל גבוהה בהרבה מזה שתחווה את זה במדינות הנ״ל.

עדיין מאמין שזו התנשאות?

לבריאות חביבי, רק תענה לי בכנות אם אתה תיהיה שקט ללכת לחוף ים הומה אדם, להחנות את הרכב במרחק 10 דקות מהחוף עם חלונות פתוחים ולהיות רגוע (נתעלם מזה שהרכב שלי הוא מרצדס, זה רכב עממי פה, בוא נניח שזו פורד פוקוס).

פורסם

על מה אתה מדבר..

אנשים פה פתחו שרשורים על שמירה של הרכב בחוף (מפתחות מקרטון - להדביק שקית אטומה לברך .. וכו')

אחר אמר שהוא שם את הרכב אצל חבר ונוסעים לחוף על גרוטאה ייעודית..

עם כל הכבוד לפטריוטיות - לא היו מחייבים אמצעי הגנה כמו כספות/איתוראן/עלוקות על כל רכב אם הכל היה וורוד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...