Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תמונה עם אחת בניו-יורק לפני כשנה (חנתה בסוהו :))

לדעתי היא יותר מרשימה בתמונות.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אכן סינגפור.

קורולה אלטיס (קורולה תאיילנדית) שהיא ה'מזדה 3' המקומית עולה על הכביש... תחזיקו חזק. בערך 350 אלף שקל!

אני מניח שהרכב הזה סביב השישה מליון.

רגע רגע רגע.

יותר יקר מבארץ?

מהר להעלות מיסים!!

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
רגע רגע רגע.

יותר יקר מבארץ?

מהר להעלות מיסים!!

NOT AGAIN

:cry:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אלוהים, למה יש לו חיישנים גם מקדימה? (בעצם, למה גם מאחורה?)

מה ז״א? פרארי, למבורגיני, מקלארן שוות׳ לא משתמשים בחניות?

יש בה חיישני חנייה מאותה סיבה שיש חיישנים כאלה בכל רכב מודרני- כדי לסייע בחניה.

קח בחשבון שכמעט בכל הרכבים מהז׳אנר שדה הראיה לאחור אפסי מאחר ויש חלון אחורי (שמשה) מאוד קטן ו\או בזווית שאינה מאפשרת לראות דרכו משהו בעת חניה, בייחוד שלרוב הרכבים הנ״ל יש תחת די גבוה וגם בחזית יש תא מטען ארוך ונמוך.

תאמין לי שמקלארן\פרארי וכדומה אלה לא רכבים שאתה רוצה לנסוע איתם רוורס ולהרגיש שפגעת במשהו, זה תיקון שיעלה המון כסף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם אני לא טועה, בסינגפור זזים בעיקר במוניות ובתחבורה ציבורית שעובדת כמו שצריך.

זה אומר בעצם שרכב זה לוקסוס שאנשים לא חייבים שיהיה להם.

הגיוני למסות את הרכבים ככה כי הממשלה מעודדת כמה שיותר נסיעה בתחבורה ציבורית ומנסה למנוע מאנשים לקנות רכבים.

פה בארץ אין לנו אלטרנטיבה ריאלית לרכבים פרטיים אז המיסוי הוא אבסורדי.

פורסם
סולל,איך אנשים רגילים קונים רכבים במחיר הזה?

הם לא.

מה ז״א? פרארי, למבורגיני, מקלארן שוות׳ לא משתמשים בחניות?

יש בה חיישני חנייה מאותה סיבה שיש חיישנים כאלה בכל רכב מודרני- כדי לסייע בחניה.

קח בחשבון שכמעט בכל הרכבים מהז׳אנר שדה הראיה לאחור אפסי מאחר ויש חלון אחורי (שמשה) מאוד קטן ו\או בזווית שאינה מאפשרת לראות דרכו משהו בעת חניה, בייחוד שלרוב הרכבים הנ״ל יש תחת די גבוה וגם בחזית יש תא מטען ארוך ונמוך.

תאמין לי שמקלארן\פרארי וכדומה אלה לא רכבים שאתה רוצה לנסוע איתם רוורס ולהרגיש שפגעת במשהו, זה תיקון שיעלה המון כסף.

ולא רק רוורס, האף כל כך נמוך עד כי חיישנים חניה, גם מקדימה, הינם כמעט בגדר חובה.

יחד עם זאת, פיגור מנצח הכל, גם חיישני רוורס. לדוגמא:

https://www.youtube.com/watch?v=_iKv8ba-OcE

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אכן ציינתי את החזית הארוכה והמשתפלת נמוך לפנים, היא מצריכה חיישנים גם כי בלתי אפשרי לראות את קצה הרכב וגם בחניה זה יכול להתריע על המדרכה (עלולה לסגן את הפגושים הנמוכים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יצא לי לנסוע ליד אחת כזו פעם. מעבר ל"הולי שיט זאת מקלארן!!!11!!" פאקטור היא הייתה דיי אנמית. הבחורה שישבה לידי בכלל לא הבינה מה הקטע.

אגב, מאחורי ההגה, ישבה לא אחרת מאישה באמצע שנות ה40 לחייה, הייתי מציע לה להתחתן אם לא הייתי צריך לפנות.

מאחר ויש חלון אחורי (שמשה)

זאת אינטרפרטציה מאוד גמישה לחרכי ירי שמעטרים את הצד האחורי של הקוק-פיט של הרכבים האלה. :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני לא יודע לספר לגבי השכר הממוצע או החציוני.

כהלכה למעשה לרוב האנשים שעובדים איתי (מהנדסים) יש רכב צנוע, כך שרכב זה עדיין דבר בר השגה.

נכון, גם התחבורה הציבורית מצויינת, למרות שכשיורד גשם קשה מאוד עד בלתי אפשרי להשיג מונית.

קולגה שלי רכש לא מזמן CX5 בעלות של 500 אש"ח.

איך?

10% מקדמה והשאר בתשלומים ללא ריבית למשך 10 שנים.

כדי לצנן את שוק הרכב, המששלה הגבילה לאחרונה את גובה ההלוואה ללא יותר מ 60% משווי הרכב ומשך ההלוואה לחמש שנים. כתוצאה מכך נבלמה העליה במחירי ה COE ושוק הרכב המשומש התעורר לחים.

על שוק הרכב הסינגפורי, כתבתי בעבר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=403922&highlight=COE

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קולגה שלי רכש לא מזמן CX5 בעלות של 500 אש"ח.

יש לי יש לי יש לי,

נקנה ערימה של פנדות במבצע של פיאט ב 54,990, ונמכור בסינגפור ב 300,000 ש"ח.

מי איתי במיזם?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נראה לך שהסינגפורים ינהגו בפנדה? :-P

למעשה בגלל העלות הגבוהה של ה COE אין הצדקה כלכלית למכוניות זולות.

לדוגמא היבוא מסין נפסק לגמרי לפני שנה וחצי.

כרגע שוקדים על שינוי מבנה ה COE שיהי יחסי למחיר הרכב.

במקרה שכזה, אני אעדכן אותך ונתאם יבוא פנדות עם הגה ימני.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מקלראן יפהפייה, אחת הרכבים שהכי אהבתי בשנים האחרונות!

רק הצבע מחריד

כנראה המחיר היה גבוה מדי לצבע מטאלי :p

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...