Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזבו אותכם מהכיתוב NO FEAR שמוסיף 5 כ"ס,

מדבקת TSI אדומה תוסיף הרבה יותר כוח :twisted: .

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יאללה,נתחיל להזמין מחו"ל אותיות אדומות.

כוווולם!:lol:

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

אצלי בלאון רק הsi אדומות, אבל איך אתם מסבירים את זה שבשירקו של חבר הכל אדום מאחורה? האמת שעשיתי לו דייטלינג זה קצת הפריע לי..:roll:

עריכה: אפשר לראות את זה בתמונות פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=481461

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

יכול להיות שזו השירוקו 2.0?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אוקיי , ואיך אתם מסבירים את זה שבג'טה 2013 שלי (1.2TSI) בכלל אין שום כיתוב TSI לא מאחורה ולא בשום מקום האא ?

אצלי יש רק כיתוב JETTA מאחורה בצד שמאל מתחת לפנס אחורי .

נראה לי שפולקסווגן פשוט החליטו : '' הממ , משעמם , יש רעיון , בואו פשוט נבלבל את הלקוחות של רכבי קונצרן פולקסווגן בזה שנוסיף צבעים לכיתוב בלי שום קשר למשהו אלא באקראיות , איך שבא לנו'' .

כי אני פשוט חושב שאין הסבר מדוייק מקבוצת פולקסווגן מה בדיוק אומר הכיתוב\הצבעים בכיתוב ה-TSI שבכל רכבי קונצרן פולקסווגן .

ד''א , אני הולך להזמין כיתוב TSI לג'טה שלי כאשר ה-SI אדומות , למה שלכולם יהיה ואצלי בג'טה אין , לא בא בחשבון 8)

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
אוקיי , ואיך אתם מסבירים את זה שבג'טה 2013 שלי (1.2TSI) בכלל אין שום כיתוב TSI לא מאחורה ולא בשום מקום האא ?

אצלי יש רק כיתוב JETTA מאחורה בצד שמאל מתחת לפנס אחורי .

נראה לי שפולקסווגן פשוט החליטו : '' הממ , משעמם , יש רעיון , בואו פשוט נבלבל את הלקוחות של רכבי קונצרן פולקסווגן בזה שנוסיף צבעים לכיתוב בלי שום קשר למשהו אלא באקראיות , איך שבא לנו'' .

כי אני פשוט חושב שאין הסבר מדוייק מקבוצת פולקסווגן מה בדיוק אומר הכיתוב\הצבעים בכיתוב ה-TSI שבכל רכבי קונצרן פולקסווגן .

ד''א , אני הולך להזמין כיתוב TSI לג'טה שלי כאשר ה-SI אדומות , למה שלכולם יהיה ואצלי בג'טה אין , לא בא בחשבון 8)

אם זה מנחם אותך אצלי TSI אפורות כולן וזה אכן משעמם, שוקל לצבוע באדום עם צבעי געש :lol:

פורסם

טוב, אני מעדכן אם השרשור עדיין חי,

מסתבר שאצלי T בצבע אפור ו-SI בצבע אדום,

מדהים שהרכב אצלי שנה שלמה ורק עכשיו שמתי לב, הייתי בטוח הכל אפור.

:-o

פורסם

נסעתי היום מאחורי טרנספורטר שה DI היו אדומות, זה טרנספורטר ספורט? :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי מה שאני הבנתי ה TSI זה כן לפי מנוע אבל לפי דגמים של רכב..

לדוגמה

לאון :

לאון 1.2 = TSI

לאון 1.4 = TSI

לאון 1.8 = TSI

שירוקו:

שירוקו 1.4 122 כ''ס (טורבו בלבד) = TSI

שירוקו 1.4 160 כ''ס (טורבו+סופרצ'רג'ר) = TSI

שירוקו 2.0 200 כ''ס (טורבו בלבד) = TSI 2.0

וכו.... זה תלוי ביצרן וברכב ובדגם

• תוכן חדש...