Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שציינו פה, גם אני משתמש בהבהוב אורות. במקרה והמצב קיצוני, אז לא אהסס להשתמש בצופר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הצופר מתחרה על אחד מהאביזרים הכי מיותרים.

בכל אופן, כשאתה בסביבה תרבותית.

בארץ, משתמשים בו בתור אמצעי ענישה ומחאה. זאת אומרת אחרי שמישהו כבר עשה משהו.

המטרה שלו היא דווקא אזהרה לפני סכנה. זאת אומרת לפני שקורה משהו.

עולם הפוך.

אני שונא את רעש הצופרים ואת הסיבות שאנשים משתמשים בהם.

זה מן כפתור שרוב הלוחצים עליו מודים שהם חסרי סבלנות כרגע. כל השאר לא רלוונטי כמעט.

אני מעדיף לספור עד 10, להמשיך הלאה, או כל דבר אחר. רק לא להשתמש בו. בטוח שהוא לא אמצעי לחינוך.

אבל, פעם אחר פעם, אני עומד ברמזור, לא בקו ראשון, האור מתחלף לירוק, המכונית שלפני לא נוסעת, הנהג/ת ממשיך/ה לענות למייל חשוב או משהו דומה ופשוט אין ברירה.

מודה, אני צופר גם לשם ״חינוך״ - כאשר אני עומד בתור מכוניות לפניה ברמזור, ואיזה #%~!@ חותך אותי, אז אני צופר צפירה קטנה. כן, דיי ברור לי שזה לא יתקן שנים חינוך רע, ועדיף שאני אפסיק עם הנוהג הפסול הזה (שאני מודה שהוא פסול), אבל זה האמצעי היחידי שעומד לרשותי.

חוץ מזה, הצופר שלי עובד ממש מעט, רק במקרי חירום. גם במקרים של עמידה מתמשכת ברמזור ירוק אני לא צופר (יש אמצעים אחרים כמו אורות גבוהים שאני תופס כיותר מנומסים).

השוטר הראשון שיתן קנס לישראלי על שימוש בצופר יקבל צפירה של החיים שלו בתום כתיבת הקנס

הפעמים היחידות שראיתי שנותנים קנס על העבירה הזו היא כשנהגים צפרו לאות מחאה, לתמיכה בהפגנה שמתקיימת ליד.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

שוב פעם ההתייפייפות נפש הזאת והרצון הפתטי להדמות לעמים ומדינות אחרות.

אני משתמש בצופר ולא מהסס לרגע להשתמש בו כשיש מטומטם שעומד ברמזור פניה שמאלה אך ממשיך לעמוד כי הרמזור של הממשיכים ישר עדיין אדום!

אני משתמש בצופר כשחוצפן בן ז%^# חושב שהוא יכול פשוט לחתוך אותי בהדחפות בפקק תנועה בו אני מבלה כבר 20 דק והוא רק הגיע!

אני מצפצף לכל החמורים שפתאום מזנקים ברוורס אל הכביש כשהם יוצאים מחניה!

ומצפצף גם לנהגים המטומטמים שחותכים אותי בכביש כי הם באמצע רייס עם עצמם וחייבים את המדליה.

ומצפף לאלו שנמצאים בנתיב לפניית פרסה בלבד ובסוף נכנסים לנתיב של פניה שמאלה או יש וכמעט נכנסים בי!

ואני מצפצף על כל אלו שלא מצפצפים ויש להם בעיה עם אנשים שכן...

הצופר הוא הדבר היחידי שיכול לשמש אותך כדי להגיד לנהג כמה הוא אידיוט מטומטם בן אלף שבגלל טעויות כאלו נגרמות תאונות!

פורסם

אני משתמש בצופר ולא מהסס לרגע להשתמש בו כשיש מטומטם שעומד ברמזור פניה שמאלה אך ממשיך לעמוד כי הרמזור של הממשיכים ישר עדיין אדום!

אני משתמש בצופר כשחוצפן בן ז%^# חושב שהוא יכול פשוט לחתוך אותי בהדחפות בפקק תנועה בו אני מבלה כבר 20 דק והוא רק הגיע!

ומצפצף גם לנהגים המטומטמים שחותכים אותי בכביש כי הם באמצע רייס עם עצמם וחייבים את המדליה.

ומצפף לאלו שנמצאים בנתיב לפניית פרסה בלבד ובסוף נכנסים לנתיב של פניה שמאלה או יש וכמעט נכנסים בי!

הצופר הוא הדבר היחידי שיכול לשמש אותך כדי להגיד לנהג כמה הוא אידיוט מטומטם בן אלף שבגלל טעויות כאלו נגרמות תאונות!

ובדיוק לאנשים כמוך צריך לעקור את הצופר מהמקום. נגיד צפירה אחת כדי שהוא לא יכנס בך בזמן שהוא חותך אותך . אבל לצפור כמו משוגע בשביל שהוא ידע כמה הוא אידיוט, נראה לך שזה מדגדג לו את הביצה? שנינו יודעים שלא.

אז בשביל מה?

פורסם

סתם שאלה אתה חושב שאתה מזיז למשהוא את הביצה השמאלית עם כל הצפצופים שלך?

פורסם

כמות הפעמים שצפרתי ב- 9 שנות הנהיגה שלי שואפת לאפס. עם זאת, לעיתים מאוד רחוקות מישהו נרדם ברמזור שכבר ירוק מלא, אני מחכה כמה שניות ואם עדיין הוא לא זז אני נותן 2 צפצופים קטנטנים אחד אחרי השני, ככה שזה לא נשמע כאילו אני "עצבני". אם מדובר בשעות החשיכה אני מהבהב עם האורות 2 הבהובים ומוותר על הצופר.

אני נתקל הרבה ביום יום בכמעט תאונות ואני אף פעם לא צופר. יש מקרים בהם הנהגים שכמעט נכנסו בי אפילו לא היו מודעים לכך - משום שלא צפרתי. לא מוצא בזה טעם.

פורסם
כמות הפעמים שצפרתי ב- 9 שנות הנהיגה שלי שואפת לאפס.

ידוע כבר בפורומים בחו"ל ואף מצויין בספרי הרכב שצופר הרכב מגדיל במידת מה את תצרוכת הדלק.

היה חכם. צפור פחות, תדלק פחות.

פורסם

באור יום, טפיחה עדינה ביותר או שתיים על הצופר (יש לו pitch מספיק גבוה בכדי שזה יזיז לנהג/ת שמלפנים), כך שזה לא מפריע לסובבים אך כן מסב את תשומת הלב של הנהג מלפנים.

בלילה, משחק עם האורות הגבוהים.

פורסם

לדעתי בשנתיים האחרונות צפרתי 3 פעמים :

פעם אחת ברמזור

ופעמיים שאני נוסע, ותאום אנשים רצים מטר לפני המכונית, טמטום אלוהי.

כאשר הייתי בחו''ל, נדהמתי מהשקט ונהניתי מכל רגע :)

נהניתי בעיקר מכיוון שישבתי ליד כביש שבדיוק מכונית הובילה כמה רכבי על, אבל היה שקט :) )

פורסם

מלול ו 123 משהו.

מזיז או לא מזיז זה לא מעניין אותי ולא מעסיק אותי גם בעת הצפירה. אני צופר ולא מהסס לרגע בעת מצבים כמו שציינתי, נקודה. להראות תרבותי בעניך או דומים לך- זה מעניין לי תביצה.

פורסם

אני צופר לנהגים טיפשים שמפריעים לי לשייט וגורמים לי לבלום, גם במהירויות נמוכות.

המקרה האחרון היה אתמול - אני בנתיב השמאלי לפני כניסה לכיכר חד-נתיבית, נהגת חותכת אותי מימין.

אוקיי, הבלגתי, אמרתי לעצמי "בטח תפנה במהרה ימינה". בשניה שקלטתי שבירת הגה שמאלה מצידה...

faster.jpg

היא קפצה בבהלה. היה מחזה עצוב (היא לא הבינה בכלל מה לא בסדר, הרי היא נכנסה כביכול ראשונה).

היום לא היו אירועים. בעצם איזה "אינטליגנט" החליט לצפור לי, כשהרמזור ירוק ואני מחכה שהצומת תתפנה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני משתמש בצופר ולא מהסס לרגע

וכשמצפצפים לך, זה מזיז לך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בעיקר כאשר הוא מציל אותך מהשטויות של עצמך. כמו אותו רוכב שנכנס אתמול לצומת כאשר פניתי שמאלה בירוק מלא. כנראה היה מרוכז במשהו אחר, עקף את התור כדרכם של אופנוענים וכמעט נכנס בי מהצד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מלול ו 123 משהו.

מזיז או לא מזיז זה לא מעניין אותי ולא מעסיק אותי גם בעת הצפירה. אני צופר ולא מהסס לרגע בעת מצבים כמו שציינתי, נקודה. להראות תרבותי בעניך או דומים לך- זה מעניין לי תביצה.

חבל שאנשים כמוך נמצאים בפורום, או בכלל במדינה, בגלל זה אנחנו נראים כמו ערבים, בגלל שזה מעניין לך תביצה.

ולהיות תרבותי זה לא רק משחק של "להראות", אתה חושב שכל אחד משחק את עצמו תרבותי בגלל שהוא מתבייש ממשהוא? ממש לא.

הרבה יותר נעים ורגוע לנהוג ובכלל לחיות עם שקט, גם בדיבור, אבל כולם פה צועקים וצופרים ולא מעניין להם תביצה!

גם ככה כל המדינה הזאת לחוצה מהרבה מאוד גורמים אז מה שאני צריך עכשיו על הראש זה אחד כמוך שכל הזמן מצפצף ובטח גם צועק רק כשבא לו ומלחיץ עוד יותר אנשים שגם ככה לחוצים ואז אנחנו מגיעים לדברים לא טובים.

*כמובן ללא קשר לצפירה למטרת אזהרה בכדי למנוע תאונות

• תוכן חדש...