Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רק בזמן האחרון התחלתי לצפור למתנחלים על נתיב שמאל.

בזמן האחרון(אולי בגלל שהמזגן לא עובד) אני נוסע לי להנאתי על נתיב שמאל ופתאום נתקע אחרי אבו עגילה שנוסעת בקושי 90 וחולמת, כמה שאני צופר לה - והיא לא מגיבה, צופר לה עוד פעם והיא לא מגיבה, נותן לה צפירה אחת חזקה והיא סופסוף מתעוררת!!

rise and shine b*tch!

להפחיד ולהלחיץ נהג גרוע בכביש מהיר במהירות 90 קמ"ש - כמה חכם!

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום איזור הצפון הישן של תל אביב היה פקוק בגלל סגירת קטע משדרות רוקח.

סיוט.

נסיעה של 7 דקות ארכה חצי שעה אם לא יותר.

באחד הפקקים שביליתי בהם, עמדתי אחרי נהגת שהתחילה להתעסק עם משהו בתוך המכונית. לא ברור לי אם זה הפלאפון, או לק לצפורני הרגליים...

כל פעם שהרכבים התקדמו, מצאתי עצמי ממתין שהגברת תתעורר. מלפניה נוצר כביש "פתוח" של 10-50 מטר והיא ממשיכה בעיסוקיה בלי לסגור פערים. בנתיים היא מעכבת כאלו שמאחור ויכולים לחצות צומת, או שרכבים מהתור המקביל משתחלים לפער שנוצר. ואין כמו להרוויח כמה מטרים בפקק בישראל...

ככה, לאורך דקות ארוכות מאוד.

מה עושים? מהבהבים? מה פתאום שאני אקצר את חיי הנורות שלי. חוץ מזה שגם ככה היא לא בדיוק עם מבט בכיוון...

מצפצפים? כל פעם? (ולא, אי אפשר לעבור לנתיב המקביל מבלי לסכן את המכונית. כולם צמודים פגוש לפגוש ועצבניים...)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
היום איזור הצפון הישן של תל אביב היה פקוק בגלל סגירת קטע משדרות רוקח.

סיוט.

נסיעה של 7 דקות ארכה חצי שעה אם לא יותר.

באחד הפקקים שביליתי בהם, עמדתי אחרי נהגת שהתחילה להתעסק עם משהו בתוך המכונית. לא ברור לי אם זה הפלאפון, או לק לצפורני הרגליים...

כל פעם שהרכבים התקדמו, מצאתי עצמי ממתין שהגברת תתעורר. מלפניה נוצר כביש "פתוח" של 10-50 מטר והיא ממשיכה בעיסוקיה בלי לסגור פערים. בנתיים היא מעכבת כאלו שמאחור ויכולים לחצות צומת, או שרכבים מהתור המקביל משתחלים לפער שנוצר. ואין כמו להרוויח כמה מטרים בפקק בישראל...

ככה, לאורך דקות ארוכות מאוד.

מה עושים? מהבהבים? מה פתאום שאני אקצר את חיי הנורות שלי. חוץ מזה שגם ככה היא לא בדיוק עם מבט בכיוון...

מצפצפים? כל פעם? (ולא, אי אפשר לעבור לנתיב המקביל מבלי לסכן את המכונית. כולם צמודים פגוש לפגוש ועצבניים...)

כנראה שלא הייתי עושה כלום.

10-15 מ' הם זניחים. גם אם נניח תצפור והיא תתקדם, זה לא באמת יקדם לאנשהו.

אם מישהו נרדם ונפתח פער של 50-70 מטר, בהנחה שהוא לא נתקע עם האוטו, זה משהו אחר.

במצבים כאלה אני תמיד מנסה לחשוב איך היו מתנהגים איתי בחו"ל. היו צופרים לי? כנראה שלא. אז אני משתדל להתנהג כמו שהייתי רוצה שיתנהגו איתי.

• תוכן חדש...