Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין את התרוצים האלו של מרווח מאחור.

כאילו הכלה בחרה את הנעליים כי הם נוחות.

ממש לא, אם היא באה לספר לך שהם עלו רק 100 ש"ח אז הסיבה תהיה בגלל שהם יפות.

אם היא באה ומספרת לך שהם עלו 800 ש"ח אז זה רק בגלל שהם נוחות והיא צריכה לעמוד איתם ערב שלם.

אותו דבר אם רכב לחתונה, אנחנו מייצרים לנו תרוצים כדי להצדיק את העניין.

אז אני לא אומר לנסוע ברכב ברכב שני דלתות, אבל כל רכב משפחתי יעשה את העבודה מצויין.

בכל מקרה אני בתור חובב רכב (כמו הרוב פה) אם כבר היתי שוכר רכב יוקרה לחתונה, היתי שוכר אותו ליום שאחרי.

לפחות להנות מימנו, לנסוע לעשות סידורים של אחרי, את זה אני יכול להבין.

אבל לשכור רכב כזה כדי שאח של אישתי/אחי/חבר ינהג ואני ישב מאחור, ממש לא.

פורסם

אני דווקא ממליץ על C6 או משהו דומה, פרייבט או פנאי שטח גבוהים מהסטנדרט על מנת להקל על היציאה והכניסה.

-הכי אבסורוד זה זוגות שמגיעים במסוק(לא הם לא מנכ"לים).

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אני דווקא ממליץ על C6 או משהו דומה, פרייבט או פנאי שטח גבוהים מהסטנדרט על מנת להקל על היציאה והכניסה.

-הכי אבסורוד זה זוגות שמגיעים במסוק(לא הם לא מנכ"לים).

מסוק עולה כמה עשרות אלפים לשעה ממה ששמעתי.

הם כן ילדים של מנכלים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

איני זוכר אם כתבתי לך אולמישהו אחר לאחרונה - סע ברכב פרטי. עם זאת עדיף לתת למישהו אחר לנהוג, ואם יש במשפחה מישהו עם איזה SUV או רכב מרווח אחר - לבקש את עזרתו.

שכירת רכב פאר מהווה בזבוז כסף מיותר בדיוק באותו שלב בחיים שבו כל שקל קריטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מילא בזבוז של כסף. כל אחד שיעשה עם הכסף שלו כרצונו.

לדעתי זה שואו-אוף מיותר על גבול המשעשע.

כ"כ מגוחך לראות זוג שמגיע עם רכב יענו יקר, ומדבקות ענקיות של קל-אוטו/אלדן/וואטאבר מאחור.

מה המטרה של זה?

פורסם
הכי אבסורוד זה זוגות שמגיעים במסוק(לא הם לא מנכ"לים).

באחד הפרקים של עונת החתונות עם דנה מודן ורועי לוי היה זוג שהגיע במסוק, אך מכיוון שאין מנחת תקני בגן האירועים הם נאלצו לנחות רחוק מהאירוע ולהגיע ברכב רגיל. הנה סתם נזרקו להם כמה אלפי ש"ח על גחמה ריקה כאשר אף אחד מהאורחים בכלל לא מודע לכך שהזוג המלכותי הגיע במסוק. פתטי ומגוחך בעיני.

פורסם

בסופו של דבר המטרה של רכב חתונה יוקרתי זה לעשות רושם על האורחים, מותג החזק יותר תמיד יעשה את העבודה טוב יותר.

לכן הE CLASS עדיפה במקרה הזה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

בכל החתונות שהייתי לא ראיתי פעם אחת באיזה רכב הגיעו החתן-כלה. בפעם הראשונה שראיתי (ביואיק) אז זה כי במקרה יצאתי מחוץ למתחם האולם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כשאנחנו הזמנות את הביואיק זה בשביל ההרגשה המיוחדת של אוטו יותר,ששום משפחתית לא תיתן,אני לקחתי אותה גם יום לפני בשבילי,כדי לראות איך המנוע סוחב לעומת הפנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בכל החתונות שהייתי לא ראיתי פעם אחת באיזה רכב הגיעו החתן-כלה. בפעם הראשונה שראיתי (ביואיק) אז זה כי במקרה יצאתי מחוץ למתחם האולם.

+1

אישית לא ראיתי אף פעם באיזה רכב הזוגות מגיעים לגן/אולם אירועים. בלאו הכי הזוג מגיע הרבה אחרי שכל האורחים כבר נמצאים בתוך אולם האירועים כשהם עמוק בתוך האוכל.

עדיף להשקיע את הסכום בשדרוג ירח הדבש.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
כשאנחנו הזמנות את הביואיק זה בשביל ההרגשה המיוחדת של אוטו יותר,ששום משפחתית לא תיתן,אני לקחתי אותה גם יום לפני בשבילי,כדי לראות איך המנוע סוחב לעומת הפנדה.

אבל אתה עם פנדה,

אשתך ואתה בקושי נכנסים לשם גם ככה אז בטח שעם שמלה וציוד כדאי לקחת אוטו גדול, ואם זה עולה עוד 150 ש"ח לעומת אוטו רגיל אז הגיוני

אבל להתחיל להתפרע באלפי שקלים זה בזבוז.

אני הייתי משאיל את הרכב של ההורים לחתונה(או משהו בסגנון-לא צריך להוציא הון).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...