Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנייה מקורה לסופי שבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, רציתי להתייעץ אתכם לגבי משהו.

כמו שרשום בכותרת אני מחפש חנייה (באזור הקריות בעיקר) לסופי שבוע.

הצורך הזה נובע מילדים מעצבנים שלא חינכו אותם שמגרש חנייה (אני גר במתחם בניינים והחנייה היא לדיירי המתחם בלבד) משמש אך ורק לחניית רכב, ואני מוצא את עצמי יורד 2-4 פעמים במהלך יום שבת כדי לבדוק שה#%אות הקטנים לא משחקים לי כדורגל ליד האוטו, מה שכבר קרה לא פעם ולא פעמיים.

מיותר לציין שכשהאוטו חונה שם במהלך השבוע הוא מכוסה, בעבודה האוטו בחנייה מקורה אז אני לא דואג.

חשבתי על להחנות את הרכב בחנייה של השופרסל בקריון, למי שמכיר יודע שזו חנייה מקורה ללא תשלום שנסגרת בערך בחצות הלילה.

שאלתי את השומרים והם אמרו שאין בעיה כל עוד לא תבוא להוציא את האוטו באמצע הלילה.

מה אתם אומרים?

אני אשמח לשמוע עוד הצעות, אפילו בתשלום חודשי של 100-150 שקל.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

זו אופציה אחת. השאלה אם החניון מאובטח מספיק ; לא חסרים סיפורי אימה על גניבות רכבים/רכוש מחניונים.

אופציה נוספת היא להכנס ל YAD2/WINWIN ולחפש חבר'ה שמשכירים חניות מקורות תמורת תשלום חודשי באיזור מגוריך.

פורסם

החנייה מאובטחת אבל שוב, ברמה של קניון.

ז"א, יש שומר בכניסה שבודק רכבים ומדי פעם עובר סייר בכל החניות של הקריון.

אני אבדוק את האופציה של יד 2, תודה.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

באיזה קטגוריה אפשר למצוא כאלה מוכרים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...