Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HYUNDAI I800-דילמה מבחינת רישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אנחנו מתכוונים לקנות בקרוב יונדאי I800. ברכב 8+1 מקומות,שאלתי היא האם יירשם ברישיון הרכב שזה רכב פרטי או מסחרי?

האם נהג עם רישיון נהיגה סוג B יכול לנהוג ברכב הנ''ל?

תודה לעוזרים.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

אני יודע בוודאות שניתן לנהוג ברכב הזה עם רשיון B

HU: Pioneer AVH-P8450BT Amp: Rockford R300.4

Rear: JBL GT5963 Front: Focal 165vb

Sub: Hertz es250

פורסם
עד כמה שזכור לי ירשם"משא אחוד" ולא פרטי

בדיוק מה שאני צריך-משא אחוד.

זה כבר יהיה קיים או שאני צריך לדאוג לזה?

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

הרכב יקנה ככל הנראה ממגרש כל שהוא, לא בטוח עדיין מה יהיה המקור של הרכב. (השכרה/נכה מוסע לשעבר)

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

אם כך,העניין פשוט,כאשר אתה ניגש לראות את הרכב בקש לראות את רישיון הרכב,הבט בחלק העליון האמצעי שם זה מופיע,פרטי/משא אחוד/משא וכו' וכו'.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אם ברישיון הרכב יופיע בסוג הרכב: M1 מדובר ברכב להסעת נוסעים וניתן לנהוג אותו עם רישיון B אבל רק 7 נוסעים + נהג אני חושב (בשביל 8+נהג צריך רישיון ג'). שווה לבדוק מה כתוב בתקנות התעבורה.

אם כתוב סוג רכב: N1 זה רכב מסחרי ואז מלכתחילה לא נראה לי שהוא מיועד להסעת נוסעים בכמות כזאת כי צריך גם מקום למטען. אם זה M2 או N2 רישיון B לא יספיק.

• תוכן חדש...