Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם חדש לגולף החדשה בארץ? 1.2 Trendline Enjoy

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האתר של VW בארץ עבר עיצוב מחדש (הגיע הזמן)

נתקלתי שם ברמת גימור חדשה לדגם ה 1.2 - טרנדליין Enjoy , בגדול אבזור זהה ל 1.4 ההבדלים היחידים מה 1.4 הם המנוע והמתלה הרב חיבורי מאחור.

משהו יודע מה יהיה המחיר ? (המחירון באתר החדש לא מגיב....)

http://www.vw.co.il/trimlevels/trimlevelDetails.aspx?tid=32

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

131400 לדגם ה-1.2 טרנדליין

מחיר החבילה לדגם הנ"ל- 6K מה שמביא את פער המחיר בין גרסת ה-1.2 המאובזרת ל-1.4 ל-10K.

פורסם

מעניין מה יש בחבילת הenjoy הזאת ב6K..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לפי האתר ההבדלים הם:

דיבורית B.T מובנית

שקע לחיבור USB

שליטה מההגה על השמע ומחשב הדרך

מערכת בקרת שיוט

נראה שווה 6K (לפי תמחורי צ'מפיון)

צבע מטאלי 3,200?? האם יש שם חתיכות זהב!!!?

פורסם
לפי האתר ההבדלים הם:

דיבורית B.T מובנית

שקע לחיבור USB

שליטה מההגה על השמע ומחשב הדרך

מערכת בקרת שיוט

נראה שווה 6K (לפי תמחורי צ'מפיון)

צבע מטאלי 3,200?? האם יש שם חתיכות זהב!!!?

בנוסף למה שציינת:

מסך מערכת מולטימדיה גדול יותר + חיישני קרבה + תצוגה של מולטימדיה בלוח המחוונים.

במילים אחרות אבזור זהה לדגם ה 1.4

שימו לב שהם העלו את המחיר ב1400 לשתי הוורסיות

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

סוף סוף צ'מפיון החליטו להשכיל ולייבא גרסת ביניים בין ה-1.2 הפשוטה ל-1.4 המאובזרת.

השלב הבא זה להביא גם ורסיות ידניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
למה אין באתר GTI? עוד לא הגיע לארץ?

בהפלגה...:wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני לא מבין את צ'מפיון.

מצד אחד היו חלוצי הגיר הידני עם סיאט בשנים האחרונות,ועשו אחלה עבודה,ומצד שני לא מביאים גולף מאובזרת ידנית,או אודי ידניות,לדעתי אם היו מביאים היו מספיק קונים לרכבים הללו שמעדיפים לנהוג על ידני,מה יש להם להפסיד??

כנל לגבי לובינסקי שבעבר הביאו רכבים ידניים ומאובזרים(היו לי 2בעבר ראו חתימה),ומשום מה היום נעולים בקונספציה משעממת של אוטומט.

308ידני מאובזר thp156 אחלה רכב שיכול למכור כאן כמות נאה .חבל מאד.:evil:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
אני לא מבין את צ'מפיון.

מצד אחד היו חלוצי הגיר הידני עם סיאט בשנים האחרונות,ועשו אחלה עבודה,ומצד שני לא מביאים גולף מאובזרת ידנית,או אודי ידניות,לדעתי אם היו מביאים היו מספיק קונים לרכבים הללו שמעדיפים לנהוג על ידני,מה יש להם להפסיד??

הבנתי דווקא שאם תשב להם על הראש הם מוכנים לעשות הזמנה לכל קונפיגורציה. (לפחות בזמני הגולף6)

כמה משתלם זה יהיה - לא בטוח. כנראה בגלל "הזמנה מיוחדת" אתה תשלם על ידני את אותו המחיר כמו על DSG. אבל זה סתם ניחוש.

בכל אופן זה שהגולף 7 לא משתלמת בעליל פסקתם כבר מזמן. הישועה כנראה תגיע מהלאון.

מה לגבי ג'אנטים וחלון בגג?

חלון גג הם מציעים של Webasto בהתקנה מקומית..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני לא מבין את צ'מפיון.

כנל לגבי לובינסקי שבעבר הביאו רכבים ידניים ומאובזרים(היו לי 2בעבר ראו חתימה),ומשום מה היום נעולים בקונספציה משעממת של אוטומט.

308ידני מאובזר thp156 אחלה רכב שיכול למכור כאן כמות נאה .חבל מאד.:evil:

בביקור האחרון שלי באוסטריה לפני כחודש, קיבלתי מההשכרה גולף 1.2 BM TSI ידנית דנדשה. זה היה הדגם המאובזר שכלל חישוקי 17" מדהימים, חיישנים קדמיים ואחוריים, בקרת אקלים אלקטרונית מפוצלת, חימום מושבים (שהיו מדהימים בנוחות שלהם אגב), מערכת שמע עם צג גדול ו-USB, בקרת שיוט וכו'. לא רק שזו היתה מכונית כיפית לנהיגה ונוחה מאוד, היא גם היתה חסכונית מאוד. הדבר היחיד שהפריע לי זו מערכת ה-start&atop שאומנם ניתנת לניתוק, אך מופעלת אוטומטית בכל פעם שמתניעים מחדש. אם היבואן היה מציע דגם כזה בתמחור טוב, הייתי בהחלט שוקל קנייה.

• תוכן חדש...