Jump to content

med04

  • הודעות

    27
  • כאן מאז:

הנקודות של med04

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. בוקר טוב, במסגרת הדרכת בטיחות שנתית בצי רכב, אני מעוניין לבצע הדרכת נהיגה עיונית ומעשית לעובדים בחברה. קיימת עדיפות לשילוב הדרכה ע"ג סימולטורים כתחליף לתרגול במגרש. מבקש המלצות לספקים בתחום. תודה.
  2. med04

    לובי לנפגעי פורד פוקוס

    עדכון קצר למתעניינים: לאחר 32 חודשי שירות ו-97000 ק"מ נדלקה נורת "תקלה במערכת החשמל" והרכב עשה את דרכו לניר צבי בפעם המי יודע כמה. הפעם הוחלף אלטרנטור.
  3. תודה רבה לכם. ה-"צ'ופר" התגלה כצמיג במידה לא סטנדרטית, נדיר במחוזותינו ויקר להחריד. מתוך שאיפה לשמור על 4 צמיגים זהים, אותר לבסוף הצמיג הנכסף. שמרו על מרחק מהמדרכות
  4. שלום, בבואי להחליף צמיג שדופנו נחתך מפגיעת קצה מדרכה, הבחנתי כי ברשיון הרכב מופיע קוד מהירות/עומס 82T הרכב מגיע במקור עם צמיגי קונטיננטל אקו קונטקט 5 175/65/14 86T XL. האם אכן מדובר בטעות רישום של היבואן ?
  5. פורסמו מחירי הדאסטר: החל מ-89K לבנזין 4x2 החל מ-122K לדיזל 4x4
  6. med04

    מצב eco ביונדאי i10 2014

    ברשותי דגם ה-1.0 אוט', למיטב ידיעתי החיווי לא פעיל כלל וזאת בניגוד לפיקנטו.
  7. med04

    i10 Vs Micra ב-60 אלף

    ברשותי יונדאי i10 1.0 אוט' חדשה מזה כ-5 חודשים. מנסיוני (1.91 ס"מ), מרווח הראש טוב מאוד הן מאחורה והן מקדימה. מרווח הרגליים לנהג ולנוסע בסדר גמור. נוחות הנסיעה, אחיזת הכביש, יכולת הבלימה, בידוד הרעשים ואיכות הגימור ראויים לציון. ממליץ גם כן על ביצוע נסיעת מבחן.
  8. med04

    לובי לנפגעי פורד פוקוס

    כנראה שמרפי עבד שעות נוספות בסוף השבוע. גם אצלי המזגן החליט שהוא עובד לסירוגין בשיא החום. אין רגע דל
  9. לאשתי יש את הדגם המדובר - 1.0 אוט'. בפעמים המעטות שנהגתי ברכב, לא נתקלתי בבעיות הקשורות לפעולת המזגן - הוא מקרר היטב ולא מפסיק את פעולתו לאורך כל הנסיעה. כמו כן, אין לרכב בעיה לשייט על 130 קמ"ש לאורך זמן. הרכב יציב, נוח ושקט (לשם המחשה, מדידה של אפליקצית מד רעש במהירות של 100 קמ"ש החזירה תוצאה של 68 dB הזהה למדידה שבצעתי ברכב הליסינג שלי מסוג פוקוס 1.6 2012). ההסבר היחיד שיש לי, הוא שכנראה חברי הפורום נהגו על רכב שעבר התעללות קודמת.
  10. med04

    לובי לנפגעי פורד פוקוס

    עדכון קצר לבעלי הרכב/מתעניינים ברכישתו. הרכב הגיע ל-75000 ק"מ ושנתיים על הכביש. בטיפול 60K בוצע עדכון תוכנה לגיר, שהחזיק בדיוק חצי שעה לפני שששב להרגליו הנושנים. הוחלף הגה אחרי שנחתכתי מקילוף ה-"אלומיניום" שהלך והתרחב. הודבקו הגומיות בדלתות. בימים אלו אושפז הרכב במוסך לשבוע וחצי בהם הוחלפו מצמדים לאחר שהגיר תפקד ברמה בלתי נסבלת. כמו כן, הוחלפה תושבת מנוע ומחזיר שמן. כעת הגיר מתפקד כשורה, נותר לקוות שימשיך כך עד לסיום עסקת הליסינג בעוד קצת פחות משנה. נ.ב - ראוי לציין שהגיר ברכב חליפי מסוג פוקוס 2012 האצ'בק שהיה ברשותי במהלך השבוע וחצי תפקד מעולה. לטענת קצין הרכב, מעולם לא עבר עדכוני תוכנה/החלפות מצמדים ושאר ירקות. לרכב היו 55K ק"מ.
  11. עדכון קצרצר - בשעה טובה, הגיע השבוע המכתב מיוניון מוטורס. זמן טיפול משוער - כשעה.
  12. med04

    לובי לנפגעי פורד פוקוס

    ברשותי פוקוס סטיישן 1.6 2012 מליסינג מזה כ-16 חודשים עם 50000 ק"מ. להלן ריכוז התקלות: שבועיים לאחר שקבילתי את הרכב נשמעו נקישות מטרידות במהלך הנסיעה מאזור הבולם/מתלה קדמי. בפעם השלישית שבוחן בכיר בניר צבי בדק את הרכב, נמצא כי "כבל ההגה" היה משוחרר ובא לציון גואל. על הדרך טיפלו בנזילת שמן שלדברי איש הליסינג נפוצה ברכב זה (להזכיריכם, רכב בן שבועיים). לאחר 45000 ק"מ הגיר עבר עדכון תוכנה שלא הואיל (שיהוקים בתחילת נסיעה ומחלת ים לפרקים בפקקים). לפני יומיים הגומיות בשתי דלתות נפלו, מבט זריז בתחתית הדלת גילה שהדבק התייבש. הציפוי על ההגה מתחיל להתקלף. בסה"כ מרוצה מהרכב, אולם אין סיכוי שהייתי רוכש אותו באופן פרטי...
  13. ערב טוב, בסופו של דבר, מקור הבעיה אכן היה המצבר של Varta שנפח את נשמתו לאחר 34 חודשים. הוחלף במצבר של Topla 50AH ב-מצברי שלו. מקווה שיחזיק לפחות אותה תקופה תודה למגיבים !
  14. הבוקר עם ההתנעה, נדלקו נורות האזהרה הבאות: -ABS -מע' בלמים -פריקת המצבר * לא ניתן לסובב את ההגה כלל * המצבר בן 3 מה יכולה להיות הבעיה ? מצבר אולי ? האם התנעה עם כבלים תפתור את בעית ההגה ע"מ להגיע לחשמלאי ?
  15. אפרופו יאריס 2005, גם אצלך התקלף ריפוד הבד מהדלתות ?
×
×
  • תוכן חדש...