Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו אכן מדבקה שאפשר לתלוש ולעשות בה שימוש חוזר.

צודק! זה לא העניין הכספי, זה העוגמת נפש והעיקרון, שאתה משאיל להם את האוטו כדי לקבל שירות, ובזמן הזה מתבצע הליך פלילי.

היום זה מדבקה,מחר זה סמארטפון....

בקיצור, אין כמו לשטוף לבד, פשוט אין!

עדיף לצאת לשטוף לבד באיזה שישי או שבת בבוקר או בערב, ולא יקרה כלום, מקסימום תעשה קצת ספורט.

פורסם

בד"כ ילדים ערסים עושים את זה, אם אני אספור כמה פעמים הורידו לחבר טוב והוא בנונשלנט שלו פשוט קנה וקנה שוב פעם את אותה המדבקה, עדיין לא נמאס לו ועדיין הוא ממשיך לקנות חדשות בכל פעם שגונבים לו.

Opel Adam S 2017

פורסם
בקיצור, אין כמו לשטוף לבד, פשוט אין!

עדיף לצאת לשטוף לבד באיזה שישי או שבת בבוקר או בערב, ולא יקרה כלום, מקסימום תעשה קצת ספורט.

:mm_yeah:

פורסם
בוא אני אספר לך מקרה דומה...

נכנסתי לשטיפה של דרוזים בצפון,עף לי חתיכת ניקל מהגריל.

תמיד היה לי אחד ולא לכל אורך הגריל, מרוב כעס כמעט הלכתי מכות שם עם העובדים כי הרכב יצא עם הניקל מהמכונה.

אחרי כל הבלאגן,הבחור אמר לי תשמע קח 50 שקל תקנה לך ניקל.

עצרתי לעשן סיגריה,פתאום בזמן שבשטיפה שטפו את הרצפה ראיתי את הניקל זורם לו להנאתו אל הביוב :oops:

התנצלתי,החזרתי לו את הכסף ויצאתי אדום כמו עגבניה.

וגם אני אכלתי סרטים שמישהו שם עליו עין...

אחלה גבר! אני חולה על הדרוזים .. אנשים זהב.

דייהו לאנוס האצ'בק 00' ידנית

• תוכן חדש...