רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 19.1 אלף צפיות
2013 Lexus RX 350 $397 a month 0 Down 2013 Lexus CT 200H $260 a month 0 Down 2013 Lexus GS 350 $499 a month 0 Down 2013 Lexus IS 250 $319 a month 0 Down 2013 Toyota Camry LE $199 a month 0 Down 2013 Toyota Highlander $310 a month 0 Down 2013 Toyota Sienna $279 a month 0 Down 2013 Toyota Venza $ 219 a month 0 Down 2013 Toyota Corolla $175 a month 0 Down 2013 Acura MDX $429 a month 0 Down 2013 Acura TL $ 299 a month 0 Down 2013 Acura ILX $249 a month 0 Down 2013 Honda Pilot LX $ 319 a month 0 Down 2013 Honda Accourd LX $239 a month 0 Down 2013 Honda Civic LX $ 179 a month 0 Down 2013 Honda CRV LX $ 249 a month 0 Down 2013 Infiniti G 37 XS $ 2…
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 845 צפיות
בזמן האחרון יש יותר ויותר התראות שוא בתדר הלייזר היום במקרה שמתי לב שהמאזדה 6 החדשה נותנת גם התראה כזו כל פרק זמן. כלומר שיש מלפני או אחורי מאזדה 6 חדשה שנוסעת זה מטריד את ה-V1 ושולח התראת לייזר. האם נתקלתם בזה? יש לזה פתרון כלשהו?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בימים אלה ניתן בבית משפט השלום בתל אביב פסק דין נגד חברת צ'מפיון, יבואנית סקודה, שבו חויבה לפצות חמישה נהגי מוניות בסכום של 100 אלף שקל (כולל הוצאות משפט), בגין ליקויים שהתגלו במוניות שרכשו ואשר הוגדרו על-ידי בית המשפט כ"פגמי יצור". לכתבה המלאה
הודעה אחרונה מאת shayy, -
רק רציתי להתנצל
מאת 123sz- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שאני אידיוט. אני עוזב את הפורום עכשיו ולא אחזור יותר מהבושה.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 1 תגובות
- 538 צפיות
שלום לכולם לפני זמן מה מישהו דפק לי את הרכב בחניה וגרם נזק הדורש החלפה קומפלט של אחת מדלתות הרכב. עלות של כ7000-8000 שח. היות ואין לי מושג מי דפק לי את הרכב, אני שוקל לתבוע את הביטוח שלי בכדי שיתקנו את הנזק. השאלה היא כזו, לאיזה התייקרות עליי לצפות בדמי הפרמיה של הביטוח המקיף בגין אותה תביעה שבעצם תבטל את היעדר התביעות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 758 צפיות
חיפשתי מקום שבו יהיה רשום כמה אנשים שילמו על הרכבים שלהם מחברות הליסניג\השכרה\יבואנים משהו בסגנון של המשכנתאות שיש בכמה פורומים ולא מצאתי מכיוון שאני בדרכי לעיסקת טרייד אין בזמן הקרוב אשמח לשמוע בכמה אנשים הצליחו להוציא רכבים מהחברות השונות ומכיוון שזה תלוי בהרבה פרמטרים שכל אחד ימלא לפחות את הנתונים מתחת: חברה (לובינסקי\שלמה סיקס וכו) יצרן (רנו\פיזו וכו) שנה + עלייה לכביש מחיר סופי מצב כללי של האוטו תוצאות בדיקה משמועתיות אחריות (האם החברה נותנת אחריות ) מבצעים שונים (כמו הביטוח חובה בקרסו) מימון (האם נלקח מימון כלשהו) בעלות קודמת (ליסינג\השכרה\פרטי) מחירון בעת הקנייה (לקבלת מושג על גודל ההנחה) טרייד או קנייה בלבד (ואם …
הודעה אחרונה מאת Avram, -
חיישני רוורס 1 2
מאת luzoni- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
הייתי רוצה לדעת,מאיפה ניתן להשיג כאלה ולהתקין אותם. מעדיף באיזור המרכז,תל אביב,פתח תקווה,רמת גן. משהוא נחמד וזול אם אפשר.
הודעה אחרונה מאת elians, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 41 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אז ככה, הכל התחיל אחרי צפייה בפרק של FIFTH GEAR: http://www.youtube.com/watch?v=qJ3jqe_RHvo דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. בדיוק אחרי חודשיים גם אני נסעתי על הכביש המדהים הזה. רק שלחברת ההשכרה לא היה שום רכב חוץ מאודי A3 חדשה עם 11קמ על השעון. חברים, מה יש לי לומר? כל חבר פורום שמעריך קצת מוטוריקה, פשוט חייב להגיע לנורבגיה, ולנהוג בכביש המדהים הזה! חבל שאין רכבי סולר מדהימים כאלה בארץ! תהנו!
הודעה אחרונה מאת firebirdrc, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
האם באמת מקבלים מחיר מחירון מלא{לוי יצחק} בעסקת טרייד אין על רכב משומש , גם עם ברכב לא יימצא שום פגם , ולו הכי קטן אפילו ? יש מישהו מבינכם שביצע עסקה כזו וקיבל מחירון מלא על רכבו בעסקת טרייד-אין ? כל פעם שניסיתי לבצע עסקת טרייד אין , שחטו אותי במחיר וכל זה בטלפון , עוד לפני שראו את הרכב בכלל ולא משנה איזה רכב זה היה . האם ייתכן שהפעם השתנה משהו , כי בכל זאת הונדה זה רכב יקר מאוד {יחסית} ?
הודעה אחרונה מאת firebirdrc, -
-
בעבור רבים יש מרחק גדול בין הרכב שהם רוצים לבין הרכב שהם צריכים. יש לא מעט מקרים שלרכב המשפחתי הסטנדרטי או לרכבי צעירים למיניהם, אין את הערך המוסף שהנהג רוצה. איך בוחרים במקרה כזה? נשארים פרקטיים וקונים מזדה 3 או שמותחים טיפה את הכיס(כמובן במידת האפשר) והולכים על משהו יותר מרגש או אפילו מגשימים חלום?
הודעה אחרונה מאת Itayu, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הם שמים שמות אחרים וכל סקודה דומה לאחרת ? רק אני שמתי לב ? זה לא כל דגם בנפרד ושונה מדגם אחר שלהם כמו פג'ו נגיד או סיטרואן .. הרומסטר זה פביה עם ארגז , היטי זה פביה מוגבהה , הראפיד זה אוקטביה קטנה והסופרב זה אוקטביה גדולה איפה הייחודיות שלהם זאת השאלה
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חשבתי על זה, ולדעתי המחירון מתייחס לקילומטרז' של רכבים בצורה רצינית מדי. ניקח שני רכבים, האחד נוסע 5000 ק"מ בשנה, האחר - 30,000. ההגיון שלי אומר, שאם הרכב נסע 5000 ק"מ בשנה - כנראה שהוא עשה נסיעות עירוניות ב 90% מהזמן, וכמו כן נסיעות קצרות כשהמנוע כבה עוד לפני שהגיע לטמפ' עבודה. מה שאומר שיהיה לרכב בלאי גבוה מאוד. רכב שנסע 30,000 ק"מ בשנה, כנראה שרוב הזמן הוא נסע נסיעות בינעירוניות עם בלאי נמוך בהרבה, כך שההבדל בין שני הרכבים אמור להיות קטן מאוד. או שפיספסתי משהו?
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האם ניתן לרכוש בישראל את הגולף במנוע ה-TDI טורבו-דיזל של החברה ?
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
בוקר טוב יש לי פיאסטה שנת 2001 השלדה מוטבעת בתוך הרכב בצידו של הנוסע ליד הנהג . עקב חלודה לא ניתן לראות את השלדה ועקב כך פסלו אותי בטסט. מה אני אמורה לעשות?
הודעה אחרונה מאת יניב ח., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום מתחיל מבצע אכיפה ארצי של מתנ"א בדגש על ש"י. משכו שלושה ימים. במבצע ישתתפו מסוק וכ17 ניידות. האכיפה תהיה בכבישים 1, 60 צפון ודרום (לכל אורכו), 90, 5, 55, 5066. כמו"כ ימוקמו ממלזי"ם על כביש 1 ו437, 575. (לא יודע אם זה פורסם בתקשורת או לא אבל המקורות שלי מהימנים מאוד) הישמרו.
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
אז אחרי שבשעה טובה נרכשה כלה חדשה...יש על השמשה הקידמית ממש למעלה התושבת של הוולנטיין של המוכר. לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להסיר אותה. לא רוצה לקחת מברג או סכין ולנסות לחתוך אותה משם כי חושש לפגיעה בשמשה. הבאתי אפילו תרסיס שרשום שהוא ממיס דבק אבל לא קורה כלום. עוד עיצות??? שמעתי משהו על סכין מפלסטיק מיוחדת שהיא רק לרכבים ומתאימה לזה... מישהו מכיר? תודה
הודעה אחרונה מאת iAmital, -
- 0 תגובות
- 439 צפיות
בעקבות המאמר שקראתי בוואלה , מסקרן אותי לדעת האם יש פה מישהו שנפל בקומבינת המצלמות של המדינה? במידה ולא, האם אתם משתמשים באיזשהו אמצעי להגנה מפני המצלמות? האם שיניתם את הרגלי הנסיעה? זאת אומרת האם אתם פשוט לא עוברים את המהירות המותרת? אני מעולם לא נתפסתי ע״י המצלמות האלה, בכבישים שאני מכיר אני נוסע כרגיל, זאת אומרת מרשה לעצמי ללחוץ קצת על הגז ולנסוע בצורה שאני רגיל אליה ( מהירות שיוט על כביש מהיר של 130 בערך). בכבישים שאני לא מכיר אני מפעיל ווייז ובאופן אוטומטי נוסע יותר לאט, כמובן שמסכן את עצמי ואת הרכבים בחוץ הרבה יותר כי אני מוצא את עצמי מסתכל יותר לצדדים ויותר על המכשיר הנייד.
הודעה אחרונה מאת viper05, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום חברים. אז אחרי המהומה הקטנה שהיתה לנו, היום יצא לי לנהוג על השברולט אורלנדו. קיבלתי את הרכב לשעתיים שכללו נהיגה בעיר הפקוקה, בעיר הפחות פקוקה ובכביש בין עירוני מהיר וריק יחסית. הלוך וחזור. הסיבוב היה של כ 50 ק"מ אבל הספיק לי להתרשמות ראשונה מהרכב. עיצוב חיצוני ופנימי: העיצוב החיצוני מתיישר עם אופנת הכבישטח האחרונה. חרטום גדול עם יחידות תאורה ענקיות. שבכה ענקית ומראה קופסתי. צמיגים בעלי חתך גבוה יחסית עם בתי גלגלים מנופחים . העיצוב הפנימי נקי. בגירסה הישראלית יש רק צבע שחור אחיד מה שנותן תחושה סולידית. לוח המחוונים וכפתורי השליטה מסביב די נקיים ומכילים כפתורים גדולים מוארים וברורים. העניין הוא שהם קצת מרוחקים ומצריכים תשומת ל…
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאחר שגירדתי את צד שמאל של הג'יפ שלי על סקודה סופרב , אני מחפש פחח טוב שיעשה עבודה טובה ומהירה באיזור רעננה. לא מעניין אותי זול כי אני עובד עם חברת ביטוח , מעניין אותי שיסיים מהר או שיתן רכב חלופי לתקופה. אשמח לעצות. אגב אני חייב לציין שלא היתה לי תאונה כבר למעלה מ20 שנה [טפו טפו טפו] וחווית החלפת הפרטים עם הנהג היתה רגועה ונעימה ואפילו התחלנו לדבר על דברים שלא קשורים לתאונה. אני מקווה ששאר התהליך יהיה קל בצורה דומה.
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
- 1 תגובות
- 649 צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=%2F4700%2F2652222 כתבתי לחברה שלי: אני נוהג בפיג'ו 206 ויונדאי i35 רוצה יונדאי ולוסטר חולם על רנו מגאן/קליאו RS הרווחתי נקודות
הודעה אחרונה מאת shayy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4386065,00.html ראו בבקשה את פרטי הקיה קרנס החדשה- מחיר לגרסת בסיס: 163 מחיר לגרסה "מאובזרת": 166 מה מקבלים תמורת עוד 3000 ש"ח אתם שואלים? ובכן גם ג'נטים וגם חלון גג, ששווים, כידוע, הרבה הרבה יותר. אבל בלי הנחת ענק לחברות הליסינג על גרסת הבסיס הרי אי אפשר היום. ספרו לי עוד על שוויון, הגבלים עסקיים, ופירמידות.
הודעה אחרונה מאת esebl, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
רכשנו לפני שבועיים מאזדה 2010 עם 60000 קילומטר. הבדיקה יצאה תקינה לחלוטין. אני מרגיש במהלך הנסיעה נוקשות מוגזמת גם שברים קטנים ביותר, ממש כל הגוף שלי מתפרק בנסיעה. רציתי לדעת האם זאת המכונית וזה מה שיש לה להציע או שאני צריך לבדוק גורמים שיכולים לגרום לנוקשות כזאת?
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני סגרתי על רכב מאחת מחברות הליסינג המוכרות בשוק. לקחתי את הרכב לבדיקה והתגלו אי אילו ליקויים,שהחברה התחייבה לתקן. עכשיו נציג המכירות אומר שהוא נותן לי את הרכב ושאני אעשה בזמני החופשי את התיקון אצלהם במוסך כאשר הוא פותח לי הזמנה על כל הליקויים. השאלה שלי היא האם אני יכול לדרוש שהם יידאגו לסידור כל הליקויים ברכב,ואז לקחת אותו מהם,או שזה נהוג שהם שולחים אותך לתקן את הדברים? שלא לדבר על כך שתיקון הדברים בטח ייקח כמה שעות או אפילו יום-יומיים,והם למיטב ידיעתי לא מספקים רכב חלופי. כי עדיין לא שילמתי להם (נתתי מקדמה קטנטנה בעבור פתיחת ההזמנה),ואני לא רוצה להתחיל לרדוף אחריהם אחרי קניית הרכב. האם הדרישה שלי הגיונית,וכיצד אני יודע באמת שכל הליקויים באמת סודרו …
הודעה אחרונה מאת Focus 04, -
GPS - המלצות בבקשה 1 2 3 4
מאת חתוליה כרמלית-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 48 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
שלום לכולכם ראיתי שרשור קודם בנושא של ניווט וראיתי שאייל המליץ לקנות מכשיר סיני פשוט. כל הלינקים שבורים. יש מישהו שיכול לעזור לי להבין באיזה דגם מדובר ומהיכן רכשו כל חברי הפורום? תודה ותאכלו המון מופלטות
הודעה אחרונה מאת yochay_s, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 7 אלף צפיות
ואם כן מדוע? האם הוא משפיע על זוויות גישה ונטישה או על מרווח הגחון? לדעתי אם קיים קשר בין מרחק סרנים לעבירות אז אפשר להניח שלרכב בעל מרחק קטן יותר תהיה עבירות טובה יותר (נניח ריבוי סלעים) ולהיפך.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
למה ברוורס ישנו רעש שונה? (הכותרת נערכה. סימן (?) מעיד על שאלה במקום לציין (שאלה) 1 2
מאת RallyAddicted-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מאשר בנסיעה קדימה? (באופן כללי ברכבים)
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
החברה הסכימה להחזיר למחסניה ג'יפים מסויימים,שנמצאו בהם ליקוי בטיחות חמור: http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-4394178_184,00.html
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום רב, רכשתי לפני מספר ימים מוטורולה ספיריט M930 ביד 2. הכל עובד יחסית טוב, חוץ מהעובדה שהצד שמקבל את השיחה מהספיריט שומע מדי פעם זמזום מעיק (כמו זה שמתקבל בעת קירוב טלפון סלולרי לרמקול של מחשב). אני מתאר לעצמי שזו בעיה במיקרופון. (התמונה של המיקרופון מצורפת לפוסט) למישהו יש/נשאר מיקרופון כזה ספייר? ניתן לקנות את המיקרופון בנפרד איפשהו? מדובר בחלק זול שלא אמור לעלות מעבר לשקלים בודדים. בתודה,
הודעה אחרונה מאת avir306, -
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש התענינות רבה ברכב , האם יש פה אנשים שמתכוונים לקנות , אולי אפשר לגבש קבוצה ונשיג מחיר טוב)
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכולם, ביום חמישי לפני שבועיים בערך הוצאתי סוזוקי סוויפט ידנית מהסוכנות. בנסיעות מחוץ לעיר במהמורות כביש אני נתקל ברעידות קטנות שבאות מדלת הנוסע. כאשר אני מושך את הדלת קצת אליי הרעידות מפסיקות. מישהו יכול להצביע לי על הבעיה והאם זה משהו שאני יכול לתקן בעצמי ?
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 368 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Or05230
- eladns
- גולדן191
- ניקו פ.
- beastmodeisr
- KipodYam
- BRAVO_SX
- DareDevil
- Avia
- Loder
- mcshmupi
- שביט